Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dokud bude poslední člověk dýchat, tak se Finančák zavřít nesmí!

Ono je totiž vybrat daně a glachšaltrovat poplatníky důležitější, nežli lidské životy. O peníze jde přeci až v první řadě, pandemie nepandemie a na dělný lid a lůzu živnostnickou musí být přísnost!

Zavřené obchody, zákazy vycházení a desetitisíce lidí již nyní uvrženy na hranici prosté existenční katastrofy.  To vše ve jménu "sploštění křivky" a "dostání pod kontrolu" epidemie  nemoci COVID19. 
A zatím, na Finančním úřadě v Praze 10, kde se nákaza vyskytla,  se zřejmě jelo dál, močálem černým, kolem bílých skal. Vzpomínáte na  můj článek, věnující se problému ututlamné nákazy COVID19 na FU Praha 10, Nejenže Vás finančák zaklekne. On Vás ještě i nakazí! ? Tak vězte, že situace byla/je  ještě daleko, daleko horší.
Na facebookovém profilu Jan Tuna se dnes  objevil následující text. Je myslím v celospolečenském zájmu, aby zde  visel  jeho citát. Obvinění tam uvedená, jsou nesmírně závažná, až mrazí. Aktuálnost informací potvrzuje i   tato  reportáž. TV Nova a Blesk Podle nich ředitel pobočky FU na Praze10, pan J.M  zemřel  v úterý, 7. dubna ( na COVID19 ?? ).
Ukazuje se vážné podezření, že ministrně financí Schillerová  vědomě zabránila  řediteli pobočky, panu J.M v uzavření FU pro Prahu 10, poté co se zde vyskytly úřednice, nakažené koronavirem, a dokonce vyvíjela tlak na hygienu, aby nenařídila uzavření úřadu

cituji:
 

Dobrý večer všem, na základě souhlasu syna a rodiny zesnulého ředitele FÚ pro Prahu 10 pana J.M. sem vracím důležité informace, které NESMÍ ZAPADNOUT ??????Bude to dlouhý post. Ale celá situace je tak závažná, že NESMÍME DOPUSTIT, ABY BYLA VYŠŠÍMI MÍSTY, MINISTERSTVEM FINANCÍ , VLÁDOU A PREMIÉREM ZAMETENA POD KOBEREC??????
Na konci je to nejdůležitější. Důkaz, že lidé ministryně financí Alena Schillerová nebo přímo ona, mají na rukou krev
??????Vše ukazuje, jaká je navzdory tvrzení vlády, premiéra a prezidenta realita v České republice a jak jsou ohrožovány tisíce nic netušících lidí. A člověk, který se tomu alespoň v mezích svých možností pokusil zabránit, včera večer bohužel zemřel. J.M. Nebylo mu ani 60 let....
Upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým...Vážený pane řediteli, odpočívejte v pokoji. Čest Vaší památce!
Jsme hluboce přesvědčen, že byste měl dostat státní vyznamenání. Bohužel in memoriam.A nadřízení z Ministerstva financí ČR včetně ministryně Alena Schillerová přísně potrestáni??????TADY POPIS, CO A JAK SE ODEHRÁLO:Možná si všichni pamatujete mé posty ze středy 11. beřezna 2020, jak Ministerstvo financí ČR a Alena Schillerová tajila a tutlala šíření nákazy koronaviru na jednom z největších, možná největším finančním úřadu v republice? Na Finančním úřadu pro Prahu 10. Posty sem vzápětí nasdílím, nemělo by to zapadnout. Neměli bychom zapomenout.Jak byl úřad ještě ve středu 11. 3. 2020 otevřen pro veřejnost, ačkoliv o nákaze úřednic se vědělo minimálně od neděle 8. 3. 2020, ale k veřejnosti se to nesmělo dostat.TO STATEČNÝ PAN ŘEDITEL FINANČNÍHO ÚŘADU PRO PRAHU 10 J.M. JEŠTĚ ŽIL. A SNAŽIL SE 250 SVÝCH LIDÍ A DALŠÍ STOVKY A TISÍCE OBČANŮ OCHRÁNIT. VYŠŠÍ MÍSTA MU V TOM ALE ZABRÁNILA??
J.M. VČERA VEČER ZEMŘEL. PODLEHL NEMOCI COVID-19. NEBYLO MU ANI 60. DALŠÍ LIDÉ Z FÚ JSOU NAKAŽENÍ. KOLIK OBČANŮ, KTEŘÍ NA ÚŘAD, KTERÝ NEMOHL BÝT KVŮLI VYŠŠÍM MÍSTŮM (MF ČR, Alena Schillerová a její lidé) VČAS UZAVŘEN, SE TAM NAKAZILO, SE UŽ NIKDY NEDOZVÍME...PAN ŘEDITEL SE POKUSIL OCHRÁNIT SVÉ LIDI A VEŘEJNOST, CHTĚL ÚŘAD UZAVŘÍT A VE STŘEDU 11. 3. RÁNO NA DVEŘE UMÍSTIL CEDULI: "Z technických důvodů zavřeno."
NA POKYN Z VYŠŠÍCH MÍST (PODLE NĚKTERÝCH, ZATÍM NEOVĚŘENÝCH INFORMACÍ PŘÍMO OD AS) ALE MUSELA BÝT CEDULE JEŠTĚ TO RÁNO STRŽEN A FINANČNÍ ÚŘAD OTEVŘEN??????
A tak do něj dál chodily stovky nic netušících lidí včetně seniorů, chronicky nemocných a těhotných. Byl březen, měsíc v tu chvíli ještě neodložených daňových přiznání a bylo potřeba z občanů dostat peníze. Postupně se nakazila spousta dalších zaměstnanců. Kolik daňových poplatníků se už nedozvíme. vše MF ČR přiznalo až poté, co jsem tu vše zveřejnil, všimla si toho další média. Tak teprve pak. Do té doby se to veřejnost nesměla dozvědět!!!
Úřad byl dezinfikován až v pátek nebo v sobotu 13. (14.). 3. 2020!!!PANÍ MINISTRYNĚ Alena Schillerová! VY A VAŠI LIDÉ MÁTE NA RUKOU KREV?????? Není Vám nyní stydno farizejsky vyjadřovat lítost nad smrtí člověka, kterému pokud ne přímo Vy, tak Vaši lidé zakázali chránit zaměstnance a tisíce lidí. A který bohužel na nákazu, kterou jste nechali šířit a tajili jste ji, nyní zemřel???????TOTO JSOU ZPRÁVY Z DNEŠKA OD PODŘÍZENÝCH ZESNULÉHO PANA ŘEDITELE, KTEŘÍ BYLI O JEHO SKONU DNES INFORMOVÁNI, A KTERÉ DOKAZUJÍ, JAKÝ TLAK BYL NA PANA ŘEDITELE VYVÍJEN:"Dobrý den, stále přemýšlím, zda Vám napsat a myslím si, že Jindra... J.M, by si to zasloužil. Byl ředitelem FÚ Praha 10 a včera večer zemřel na KOVID 19. Prosím, jestli použijete něco z mého psaní, chci být v absolutní anonymitě, jsem totiž v ohrožené skupině (tady pisatel/ka uvádí své důvody - jsou zdravotní a nebudu je tedy zveřejňovat...)
Na FÚ pracuji už ... rokem a vím, že Jindra byl jeden z těch lidských šéfů... byl normální a byla s ním i sranda.
Vím že od 6. 3. chtěla hygiena zavřít FÚ P10, ale Šilerová a spol, to zakázali??????
Možná by Jindra žil...
Mám od něj SMS.... ale bojím se Vám ji poslat... nebo zkopírovat.
Děkuji moc..."(zpráva od zaměstnance/kyně FÚ je podepsána celým jménem, na jeho/její přání ale nebudu zveřejňovat ani křestní jméno, ani jak dlouho na FÚ pracuje, abych ho/ji ochránil, nemohl být identifikován a vyššími místy potrestán/a a umlčen/a)A od dalšího zaměstnance/kyně:"On byl fakt moc hodný člověk ještě se zlobil na ty ředitele odboru u nás, že přestože on se snažil něco udělat nikdo z nich od nás ho v tom nepodpořil...,on i chudák každý rok na začátku obcházel kanceláře a každému osobně popřál šťastný nový rok, strašně lidský člověk se srdcem na pravém místě, nesnesl nespravedlivost, zastával se když viděl že vedoucí jednají nečestně i mně se několikrát zastal...."A TADY TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ??????Jedna z posledních SMS včera zemřelého ředitele Finančního úřadu pro Prahu 10 J.M. jeho podřízené/mu.
Na otázku, jak to zvládá v práci.
SMS ukazuje, že VYŠŠÍ MÍSTA (FÚ spadá pod Ministerstvo financí ČR a Alena Schillerová) HO TLAČILA, ŽE I PŘES ŠÍŘÍCÍ SE NÁKAZU MEZI ZAMĚSTNANCI MUSÍ BÝT FINANČNÍ ÚŘAD OTEVŘEN??"Výborně ... Tlak od veřejnosti (maily kde jsem oslovován jako Babišův pohůnek, Burešův estébáckej zmr. apod.), tlak od zaměstnanců (abych to už konečně zavřel), tlak od vedení (dokud bude poslední člověk dýchat, tak to se zavřít nesmí ...), prostě pohoda ...""TLAK OD VEDENÍ. DOKUD BUDE POSLEDNÍ ČLOVĚK DÝCHAT, TAK SE TO ZAVŘÍT NESMÍ...."
Tato slova dnes již zesnulého J.M. mně budou v hlavě znít asi už celý život a musí být mementem pro nás všechny. Jak jsou lidé, jak jsme my všichni chladnokrevně obětování zájmům těch, kteří nám vládnou
????????????????????????????????Česká republika 2020

Zpráva by sice mohla být hoaxem, nicméně profil pana Tuny se zdá být dlouho spravovaný a důvěryhodný. Každopádně, podezření jsou to hodně závažná  a měla by být  co nejintenzivněji prošetřena! A to včetně eventuelních nestandardností v postupech hygieny (trasovali vůbec návštěvníky úřadu? ) Jako OBČANA a OSVČ  mě v tomhle případě PRAVDA  velmi zajímá. A vsadil bych se, že zajímá i ty  desítky živnostníků, kteří díky koronaviru balancují nad propastí.
Jako občan doufám,  že již teď osoby odpovědné z úřední povinnosti konají,  komando páčí dveře FU v  pro Prahu10  a kukláči vyrazili na ministerstvo financí. Když byl důvod vletět  s komandem na úřad vlády pro Nečase a jeho semetriku kvůli kabelkám,  je nyní stonásobný, kdy se jedná o životy a zdraví.
 

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 9.4.2020 2:27 | karma článku: 23,80 | přečteno: 933x
  • Další články autora

Martin Prášek

Klidně si vládo můj obchod zavři . Ale!!!

tak prý je potřeba tři týdny tvrdého locdownu. No dobře tedy, klině si vládo můj obchod zavři. Nejsem v zásadě proti. ALE ZAPLATÍŠ MI BEZ PODMÍNEK:

24.2.2021 v 19:44 | Karma: 30,10 | Přečteno: 1426x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Další zakuklená šmejdovina na podnikatele od naší milé ČSSD

Zatímco média se rozplývají blahem nad 375 korunami denně, které mají zlepšit ochotu lidí jít do karantény, do vládou navrženého a sněmovnou schváleného zákona jestvložen PODRAZ na drobné i větší podnikatele od naší milé ČSSD.

22.2.2021 v 8:07 | Karma: 31,35 | Přečteno: 1298x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám COVID zapálil Reichstag.

Historia Magistra Vitae.A ti, kdo na její lekce kašlou, jsou nuceni prožít je znovu.Zvláště výživné pak dnes jsou paralery mezi COVID pandemií a situací v Německu po požáru říšského sněmu. A jak z udělání, letos tomu bude 88 let

21.2.2021 v 8:30 | Karma: 30,59 | Přečteno: 1090x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Taktika spálené země - jediná šance drobných živnostníků ?

Papaláši si v klidu paří, policie šikanuje hospody, co se postavily na odpor. Represe přituhují, podpora nefunguje a stát mluví o dalším "spřísnění". Mají vůbec drobné živnosti šanci zabránit své likvidaci? Ano, jednu mají.

28.1.2021 v 13:16 | Karma: 30,96 | Přečteno: 1257x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Nasaďte policajty na covidové jednotky!

Když jich může přijet 30 zavírat malou hospůdku na dědině, mají evidentně dost lidí na to, aby mohli jednou v životě OPRAVDU pomáhat a chránit !

25.1.2021 v 13:51 | Karma: 32,63 | Přečteno: 1170x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58,  aktualizováno  21:38

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

Na čarodějnice padaly teplotní rekordy. Ve Žďáře od vatry vzplála tráva

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  21:28

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...