Šprochy 4.

Evropská unie se pochopitelně zasadí i o další rozkvět průmyslu v České republice. O převodu firmy Škoda na Mercedes už tu řeč byla, ovšem tou evropská pomoc českému průmyslu ani zdaleka neskončí.

Evropská unie totiž předpokládá i další podporu českému industriálnímu sektoru.

 

Na evropské dotace se tak mohou těšit především české zbrojovky. Ty získají od EU štědré dotace na svou modernizaci a rozjezd nové výroby a zvýšení kapacit. Jejich produkce bude následně použita v nové bitvě o Anglii. Protože uznejte sami – copak může Evropská unie lhostejně přihlížet tomu, jak si Britové sami kecají do své budoucnosti? Jak rozvracejí morálku v celé EU? To tedy ani náhodou!

 

Štědrých dotací se dále dostane třeba i českému obuvnickému průmyslu. Protože se bruselským pánům donesla zaručená zvěst, že Češi co chvíli udělají nějakou parádní botu. A proč této tradice nevyužít, že?

 

Podpořena bude výroba i v průmyslu pracujícím pro české zemědělství. Bude dotována výroba pluhů, protože Češi prý zvorají, na co sáhnou, rozmetadel chlévské mrvy, neboť tu prý dokážeme všechno pořádně pohnojit. Podpoří se stavebnictví, aby toto zajistilo dostatečnou výstavbu nových kravínů a vepřínů; protože prý je tu neskutečné množství volů a každý z nich se chce mít jako prase v žitě.

 

Evropské dotace neminou ale ani loďařství, jež se má v České republice dočkat nebývalého rozmachu. Naše země se má stát učiněnou velmocí v oblasti výroby lodí všech tvarů a velikostí, od vratkých bárek až po námořní plavidla. Tyto lodě mají být posléze distribuovány jihoevropskými státy dále na východ či na černý kontinent, aby na těchto mohli připlouvat migranti, kteří budou následně kvótami přerozděleni do České republiky.

 

S čímž souvisí i podpora výroby pomůcek určených primárně pro domácí mazlíčky, nově ale nejen pro ně. Předpokládá se, že Evropská unie zafinancuje v českých továrnách výrobu i asi deseti milionů náhubků, jež mají být distribuovány mezi české lidi. To aby tito konečně přestali remcat, že se jim podobné počiny Evropské unie nezamlouvají. Na což logicky naváže i preventivní výroba bičů a koryt; toho prvního na neposlušné Čecháčky a toho druhého pro ty, kdo se asimilují.

 

Takže nás Evropa rozhodně na holičkách nenechá. Náš průmysl se má na co těšit. A to se máme na co těšit…

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Viktor Pondělík | pondělí 11.7.2016 11:00 | karma článku: 0 | přečteno: 12x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0