Slováci jsou fuj…

Tak to bylo zase jednou vyřčeno na plná ústa. Slováci jsou fuj! Jejich vláda se prý totiž chová úplně stejně jako pravicoví populisté a to je něco hrozného. Aspoň z "německého" úhlu pohledu.

Zatímco se ti ostatní zavrženíhodní eurounijní spoluobčané alespoň navenek aspoň trochu krotí, oni odporní Slováci nikoliv.

Češi, nad nimiž se již nějaký čas též zvedá migrantomilům žaludek nebo aspoň krevní tlak, si v dnešních dnech alespoň berou servítky a Česká republika slovy svého premiéra vyjadřuje pouhou ochotu podpořit všechny kroky, jež povedou k co nejrychlejšímu vzniku evropské pohraniční a pobřežní stráže, včetně případného mimořádného jednání Evropské rady, Češi považují za důležité prověřit, zda Turecko plní sliby dané v migrační souvislosti. A považují slovy páně Sobotky za důležitý bezpečnostní a integrační aspekt řešení migrační krize a to, aby uprchlíci dodržovali zákony a pravidla v zemích, kde žádají o azyl. „Aby…“ Pan Sobotka se sice nechal slyšet, že by měli být automaticky vyhošťováni ti z imigrantů, kdo si neváží pomoci a páchají trestnou činnost, ovšem neopovážil se ani zvednout hlas, natož něco více. Takže to se snad ještě nějak snese…

Maďaři, neméně „Evropě“ nepříjemný národ, trvají na tom, že musí Evropská unie vybudovat novou obrannou linii, a to podle předsedy maďarské vlády Orbána na severní hranici Řecka. Makedonie by pak podle něj měl dostat finanční podporu a další pomoc na posílení své ochrany. Protože slíbená pomoc ze strany Turecka je sice fajn, ale my v Evropě potřebujeme i naši vlastní obrannou linii. Aby se migrace nikoliv zpomalovala, ale úplně zastavila. A i takové řeči, jakkoliv migrantomilům nelibě znějící, se ještě dají snést.

A i polský ministr vnitra zatím odolává kvótám EU pro přijímání uprchlíků, jenže aspoň nebije moc hlasitě na poplach.

Jenže ono fujtajblové Slovensko… No jenom si to představte (http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/nemecko-slovenska-vlada-se-chova-jako-pravicovi-populiste/)!

Slovenský premiér Robert Fico si už žádá svolání evropského krizového summitu! Původní plán ochrany evropských hranic a pobřeží je pro něj zjevně nepřijatelný, a to jenom proto, že od doby jeho vzniku přišly do Evropy nějaké další víc než dva miliony uprchlíků. Podezřívá muslimskou komunitu a vyvolává obavy z ní a uprchlíků a udělal si z toho dokonce ústřední bod své volební kampaně.

A tak je zmocněnkyně německé vlády pro migraci, uprchlíky a integraci Slovenskem doslova zděšena. Protože se jeho vláda chová úplně stejně jako němečtí pravicoví populisté a z muslimů na Slovensku, zejména z muslimských žen a dětí, bojících se útoků, dělá přímo štvanou zvěř. A s tím je záhodno co nejdříve skoncovat!

Protože proč že se prý takto dnes slovenští politici chovají? Podle zmíněné německé zmocněnkyně Slováci rozdmýchávají nenávist vůči jedné náboženské komunitě jenom kvůli (i nám mediálně známým) PŘEHMATŮM V KOLÍNĚ NAD RÝNEM. Tak málo Slovákům stačilo!

A to přece nejde! Aby se rozdmýchávala nenávist jenom kvůli KOLÍNSKÝM PŘEHMATŮM

Onu zmocněnkyni německé vlády pro migraci, uprchlíky a integraci lze naprosto pochopit. Myslí to dobře. Jenom má možná problém s očima a ušima nebo s vlastními informačními zdroji. Protože jí uniklo, že těch, kdo se v Kolíně nad Rýnem „přehmátli“ na intimní partie žen nebo do cizích tašek, kabelek a peněženek, bylo už přece jenom moc a navíc nepříjemně organizovaných. A že se takto „nepřehmatávalo“ jen v onom Kolíně a dokonce ani ne jen v tom Německu. Že se „přehmatávalo“ i v Rakousku, Švýcarsku a Finsku, a je otázkou, zda to ještě někde jinde rádoby humanisté úspěšně nezametli pod kobereček. A zřejmě si dosud nikdo nikdy „nepřehmátnul“ na onu zmocněnkyni samotnou a proto tato nehodlá akceptovat, že něco takového pan Fico a jemu podobní prostě na Slovensku nechtějí.

A možná to ona zmocněnkyně nebude akceptovat i z jiného důvodu. Nevím, ale třeba je zděšena i jenom proto, že… Že jde o Aydan Özoguzovou (https://de.wikipedia.org/wiki/Aydan_%C3%96zo%C4%9Fuz). Jež předtím, než udělala politickou kariéru v kabinetu paní Merkelové, byla dcerou tureckých gastarbeiterů v Německu, jež sama získala německé občanství až v roce 1989 a jež byla v Německu vyšetřována v souvislosti s jejími dvěma bratry, kteří byli neblaze zapleteni s islámským internetovým portálem… A tudíž přece nebude brojit proti „svým“!

Ale fuj jsou Slováci…

Autor: Viktor Pondělík | sobota 9.1.2016 12:30 | karma článku: 37,60 | přečteno: 1253x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0