Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Slováci patria percentuálne v EU medzi jej najväčších podporovateľov. Slovensko má najmenej euroskeptikov. Chceme žiť v EU, ale každý Slovák chápe, že EU potrebuje reformy. Na podanie žaloby na EU máme právo!

Slovenskí politici, aj väčšina slovenských europoslancov sú na strane národa, aj preto proti Slovensku zo strany EU je zahájených 43 konaní.

Minister zahraničných vecí Lajčák to už považuje za bežnú vec, že EU pre slovenskú rebéliu uvalí na Slovensko ďalšie konanie.

"Ak by v tejto veci proti Slovensku bolo začaté konanie, tak to bude štyridsiate štvrté. K dnešnému dňu voči SR beží 43 konaní, nie je o nič viac výnimočné, sú to bežné prostriedky, ktoré v EÚ existujú, uviedol Lajčák.

0 0
možnosti
MK

M68i23l65a43n 14K95e63s10l

9. 1. 2016 22:01

Co můžeme čekat od Sobotky.Poskakuje mezi vejci, nechce naštvat občany ani Merklovou.Ovšem,co čekat od premiéra,který trpí ve vládě Diensbiera,Valachovou,Pelikána.Prohlašovat,že máme chránit vnější hranice,zřídit evropskou pohraniční stráž, je v současné době již k ničemu.Za rok,kdy by měla pohraniční stráž začít fungovat, budou již zde dva miliony migrantů.To již Německo nezvládne.Migranti budou táhnout Evropou.V přesvědčení,že si mohou vzít co se jim hodí, nepohrdnou ani zemí,které se dosud vyhýbali.Nezbývá nám nic jiného než udělat to,co mají v plánu Slováci.Obsadit hranice s Rakouskem a Německem a migranty nepřijímat - nulová kvóta.Ti ,co sem proniknout zavřít a nenechat je bloumat po republice.Vždyť není nikdy jistota,co budou vyvádět.Na př.v Americe přistoupil muslim k policejnímu autu a postřelili policistu.Důvod - Američané mají připomínky ke Koránu.Jak je zřejmé,nezáleží zda je migrant současný nebo historický,zda v současnosti je nebo není militantní muslim.Již dost bylo Sobotky.

0 0
možnosti
JL

Mně už ti bruselští populisti lezou krkem, a určitě nejsem sám, bude nás pár stovek milionů v Evropě, tipuju.

3 0
možnosti
Foto

Kdyby to udělaly holé lebky, tak to je odsouzeníhodný trestný čin.

Ale takto? Snad byste pane Pondělíku nechtěl ty věci svádět na nebohé mladé muže, kteří jen tak tak vyvázli ze spárů Bašíra Asáda, který už je chtěl porcovat na rituální hostinu?

9 0
možnosti
VP

Jejda! To bych nerad! Vždyť oni za to konec konců vůbec nemohli! To chtěli západní politici (jen teď z hlavy nevím přesně odkud) - aby se migranti připojili k silvestrovským oslavám, že se tak líp integrují do (zatím) většinové společnosti... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem tak rád, že jsem Čechoslovák. Stejně nás tak ve světě znají, jako Czechoslovakia [>-]

9 0
možnosti
VP

A snad to Československo nikdy zase nevznikne. Protože se bojím, že by naši mocní stáhli Slováky s sebou. A minimálně v takovýchto případech by to byla hodně velká škoda. :-(

8 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik