Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tak hluboko jsme klesli.

  Za totalitní vlády KSČ se tvrdilo, že nejsme právní a demokratický stát. A on si snad někdo myslí, že  jsme se jím už stali? TAK TO ANI NÁHODOU.

    Ve kterém demokratickém, civilizovaném., kultrurním a právním státě je povolena propagace dokázaného fašismu  na Ukrajině, kromě USA v takovém rozsahu? A to dokonce politiky (Schwanzerberg, Kalousek, Zaorálek, europoslanecŠtětina - Plavec, pracovník MZV Bartuška atd), politickými stranami ODS a TOP09 a kulturní frontou rádobyumělců, dotovaných z grantů atd.

     Na Ukrajině se zavedl Den hrdinů Ukrajiny. Mezi hrdiny pak patří třeba Bohdan Chmelnickij, který při pogromech způsobil vyvraždění 100 tisíc Židů, Petljura, který jich nechal povraždit až 100 tisíc. Popisuje to Bulgakov. Dalšími hrdiny Ukrajiny jsou esesák Šuchevič, esesák a fašista Bandera. Hrdinové Ukrajiny jsou také veteráni fašistických oddílů: praporu Nachtigal, oddílu SS Galičina, všech strážních oddílů, které hlídaly a ničily lidi v koncentrácích, jako Ivan Děmjaňuk. To byli stoupenci banderovské filozofie. Je to fašistická sběř. Svátek takových hrdinů je oficiální státní svátek.

     A tyhle naši někteří spoluobčané obdivují a tleskají jim i přesto, že dochází k tomuto:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5881-sokujici-video-ukrajinsti-neonaciste-pribili-bojovnika-rebelu-ke-krizi-a-zaziva-ho-upalili

http://leva-net.webnode.cz/products/jak-vrazdili-odesany-v-dome-odboru-detaily-18-/

http://www.hlavnespravy.sk/video-clenovia-praveho-sektora-podrezali-hrdlo-policajnemu-nacelnikovi/251912 www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Brutalni-videa-Takto-ukrajinsky-nacionalisticky-poslanec-Ljasko-unasi-a-muci-lidi-Stezuje-si-na-nej-uz-i-lidskopravni-instituce-329881

A to jsou autentická videa a ne propagace z Kremlu, vážení.

   Proč se nezruší § 260 trestního zákona, který řeší trestný čin podpory fašismu, když není podle něj nikdo potrestán?

    Ale mnohem závažnější je to, co nás řadí až za rozvojové státy a to beztrestné uráženíprezidenta republiky zvoleného v přímé volbě občanya ne dosazeného politiky na příkaz USA. Tím zároveň také urážejí i všechny jeho voliče. Nemusím jej ctít, uznávat, souhlasit s ním apod, ale je to hlava státu a jen nevychovaní a sprostí hulváti se snižují k urážkám a vulgarismům. Ani v  USA, obdivované to zemi některých politiků, mladé zblblé generace, kavárenských povalečů a umělců z kulturní fronty, kteří dříve uctívali SSSR a KSČ a podepisovali  v televizním přenosu ANTICHARTU ( že, p. Filipovská a další), si to nikdo nedovolí, protože je to trestný čin.  Je zajímavé, že nekomentují porušování lidských práv a rasismus, který je běžný ve státech USA - zabíjení neozbrojených černochů  - Baltimore, Chigago atd, ale komentují cestu prezidenta do Moskvy, kde chce uctít památku padlých vojáků Rudé armády. Jen při osvobozování protektorátu Böhmen und Mähren jich padlo 150 000 a amerických vojáků cca 500.  Ale pro některé těch 500 je víc, než 150 000. Vypadáto že už nejsme suverénní a samostatný stát, ale americká kolonie, kde má hlavní slovo říšský protektor Schapiro a US ambasáda. Média k tomu ještě nahrávají upravenými a neobjektivními zprávami v době internetu, kdy je možné to konfrontovat ze zprávami třeba na youtoo apod a proto je to směšné. Je jasné, že je to cílené na mladou generaci, protože ta je zatím bez paměti na minulost, ale my starší, si dobře pamatujeme, jak se chovali a jaké měli postoje ti, co dneska tak nejvíce křičí, zejména starší politici a  hlavně umělci typu p.Filipovské, Menzela, Z. Svěráka a dalších. Ještě všichni nezemřeli a neztratili paměť.

TAK NA TO NĚKTEŘÍ SOUDRUZI UMĚLCI a POLITICI NEZPOMÍNEJTE. Jsme vaše černé svědomí.

Autor: Miloslav Pokštefl | středa 6.5.2015 11:16 | karma článku: 37,69 | přečteno: 1703x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Tak to tu ještě nebylo.

To, co se děje v poslední době už není normální politický boj, ale demagogie, otevřené přiznání o tom, že se nechtějí smířit se ztrátou koryt. Po skončení nebo pádu vlád ( zatím jen vlád ODS) nebylo tolik hysterie, demagogie a zloby, jako po pádu vlády nejslabšího premiéra Nečase.

18.7.2013 v 19:50 | Karma: 31,89 | Přečteno: 1015x | Politika

Miloslav Pokštefl

Státem povolená a podporovaná lichva.

Lichva byla a je. Byla i v roce 1543, jak nám o ní starosvětsky promlouvá zápis z českého sněmu ze 30. dubna onoho roku. Až deset procent z půjčených prostředků dlužník věřiteli platit musel... Proto se stanovovala (jako už mnohokrát před tím) maximálně dovolená úroveň úrokových sazeb.. Dovolený křesťanský úrok činil 6 % a „nekřesťanské“ chování se trestalo konfiskací majetku i smrtí.

6.7.2013 v 11:09 | Karma: 22,70 | Přečteno: 880x | Společnost

Miloslav Pokštefl

Téma posledních dní - povodně.

Nechci hodnotit protipovodňová opatření a ani to, kdo kde udělal jakou chybu, která se nemusela už po zkušenostech z předešlých povodní, zejména z roku 2002 opakovat.

9.6.2013 v 10:57 | Karma: 12,75 | Přečteno: 301x | Politika

Miloslav Pokštefl

Jsme ještě Češi?

Jsme opravdu potomci těch, co žili za císaře Karla IV., co bojovali proti vlivu Němců do společnosti a bránili českou zem a český jazyk? Silně o tom pochybuji. Posledních cca 20 let svědčí o opaku.

29.5.2013 v 15:56 | Karma: 28,53 | Přečteno: 1020x | Společnost

Miloslav Pokštefl

Megatunel - církevní restituce.

Jak to, že neznají ani kardinál Duka ani další představitelé katolické církve kázání svého pána, Ježíše Krista? "Slyšeli jste, že bylo řečeno: ‚Oko za oko a zub za zub.‘ Já však vám pravím, abyste se zlým nejednali jako on s vámi; ale kdo tě uhodí do pravé tváře, nastav mu i druhou; a tomu, kdo by se s tebou chtěl soudit o košili, nech i svůj plášť.Kdo tě donutí k službě na jednu míli, jdi s ním dvě." Matouš 5,38-41 Toto jsou slova samotného Ježíše, hlavy své církve, která se takto má chovat. Ta církev, která se nezachovala podle Božího Slova, podle přikázání Ježíše, není Jeho církev, ale jedná se jen o lidskou náboženskou organizaci, která miluje více majetek než samotného Boha a to co On řekl. "Spíše projde velbloud uchem jehly, nežli se bohatý dostane do království nebeského".

20.4.2013 v 12:53 | Karma: 31,98 | Přečteno: 1042x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

Poslanci omezí prodej půdy cizincům, změní zákon po havárii na Bečvě

3. května 2024  5:16

Sněmovna má v pátek na programu vyšší ochranu nejlepší zemědělské půdy, novelu vodního zákona...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik