Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZW

cassul

3. 11. 2011 7:31
Furt stejné

.. chudák zneužívaná, hnusný otec, oběť okolí, kámen by se ustrnul nad tklivým osudem takové ubožačky.

Ale ze svého okolí mám spíš zkušenost s feťáky a feťačkami, kteří si svůj problém v plném rozsahu zavinili sami, svojí neuvěřitelnou a dlouhodobou pitomostí a kteří se do role oběti jenom záměrně staví, protože se z toho dá zkrátka víc vytřískat.

Netvrdím, že neexistuje žádná taková nevinná oběť, ale troufnu si říct, že statisticky to bude vyjímka, většina lidí v té situaci je zkrátka vlastní vinou a na společnosti jenom parazitují...

0 0
možnosti
A

angi5

4. 11. 2011 14:58
Re: Furt stejné

No je určitě velká část těch,kteří si za to mohou sami,ale nezanedbatelná je i ta část,která je obětí-a článek je přesně o takové "feťačce".Evidentně si ponese následky toho co se jí v dětství stalo už po celý život.Já bych v tomto konkrétním případě nebyla ironická.Nikdy nevíme co nás může potkat ve vlastní rodině,byť je výchova sebevzornější.

0 0
možnosti
PS

Petr-007

2. 11. 2011 21:27
Jeste kousek?

Pani autorko jste nemocna? Myslim ze jsem docela tolerantni, ale to co predvadite vy je hodne za hranici.

0 0
možnosti

Ravenek

2. 11. 2011 19:50
...

Z Dominiky se stala Karolína a pak zase Dominika... Má to nějaký hlubší význam, nebo je to jen chyba?

0 0
možnosti
M

monikaplocova

2. 11. 2011 20:23
Re: ...

Chyba...díky,...Monika

0 0
možnosti
LV

Kordoba

2. 11. 2011 18:50
Smutne, ale pravdive

Moc hezky blog... ale taky moc smutny. Jenom je mi hrozne lito, ze nekteri rodice udelaji detem ze zivota peklo... a ty deti pak na to deplaceji cely zivot ;-(

1 0
možnosti
MF

falm

2. 11. 2011 12:52
Prilis ucelove

Cisi z toho chtena "terapeutickost". Tohle si ctete vasim pacientum. ;-)

2 0
možnosti
ZV

zuzana.vrzalova

2. 11. 2011 17:49
Re: Prilis ucelove

Hele? Jděte víte kam. V tomhle je mnohem míň kalkulu než v 99% blogů co tu dneska vyšly. Jsou v tom emoce a věci co se dějou, ačkoli si furt všichni myslí že jsou to jen povídačky.

Pěknej den.

Zu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 17,03
  • Průměrná čtenost 1496x
"Pomáhám lidem překonat problémy, životní krize a závislosti. Otvírám v nich cestu do vlastního nitra, cestu k sobě.  Navádím je na nový způsob života bez úniků od sebe sama. Probouzím v nich smysl, stejně jako jsem ho kdysi probudila v sobě“.

Jsem žena, terapeutka, adiktoložka, jsem člověk. V životě jsem zažila spoustu příběhů lidí, kteří se dostali do závislosti na alkoholu či jiných návykových látkách. Před mnoha lety jsem závislost prožila. Díky svému poslání mohu zažívat příběhy těchto lidí, kteří si vybojovali zpět zdraví a kvalitní život, stejně jako kdysi já. Jsem autorkou léčebného pobytového systému v délce 33 dní. Jsem zakladatelkou prvního soukromého anonymního zařízení pro překonání závislosti -  Branického sanatoria Moniky Plocové. Pomáháme formou pobytového programu i formou ambulantních individuálních programů pro překonání závislosti.

Monika Brenner (Plocová) 

www.monikaplocova.cz

www.facebook.com/mgrmonikaplocova

plocova@monikaplocova.cz