Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KX

kion xy

16. 6. 2010 13:17
Karma

R^

0 0
možnosti

Shadik

16. 6. 2010 13:06
... ohanite se objektivitou ...

... ale zda se mi to, nebo jste zaujati :P ...Rv

0 0
možnosti
B

bofums

16. 6. 2010 12:49
Dvojí metr.

Mezinárodně uznaný stát brání své občany před stálými útoky teroristů, na

jejichž straně  stojí mnohdy verbálně i ČT. Reportéři se nemouhou divit, že

s nimi Izraelci nejednají  jako s hosty a deportují je ze země.Neměli co

dělat na lodi, jejíž cílem bylo provokovat a podpořit teroristy ! Kdo zahájil

násilnosti bylo jasné z videonahrávky.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 6. 2010 17:55
Re: Dvojí metr.

Uznali jsme nezavislost Kosova - tim amme na sve strane jasno, podporujeme ty teroristy, kteri pro nas muzouneco udelat.

Izrael se zrodil z zidovskeho terorismu: hotel david, lod patria a hromady dalsich veci. Otec Tzipi Livni te bande tenkrat sefoval, takze Izraelci by meli byt prvni, kdo pochopi, proc se proti nim nekdo takto stavi. Pokud to ovsem cele neni jako operace gladio, kdy nasi spojenci z nato systematicky vyhazovaly vlastni obcany do povetri... Pak by to cele smysl davalo, ale izrael tu neni v pozici hloupeho oportunisty, ale agresora par excelence. Racte si vybrat.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

15. 6. 2010 15:56
My vs oni a nikdo jiny

Je smutne, ze dokazete uverejnit takovou spoustu zbytecnych pismenek. Kdybyste napsal, ze vam ta provokace prisla neprimerena, ze jste izraelofil a nikdo vas nezlomi, vyslo by to nastejno.

.

Izrael se zrodil z zidovskeho terorismu, otec Tzipi Livni byl sefem organizace, ktera vyhazovala do povetri kdekoho a kdeco. Jejich specialitou byly bomby nastrazene do mrtvych tel britskych vojaku - to je, uznejte sam, opravdu velmi konvencni metoda. Maji na svedomi i radu zidovskych obeti, zejmena pri potopeni lodi Patria - bylo pro ne dulezitejsi to, aby neodplula na Madagaskar, nez zivoty stovek vlastnich lidi. Pri odpaleni Hotelu David (kde se prevlikli za araby, coz se zda byt dodnes jejich oblibenym kusem) jich taky umrelo nekolik.

.

Nasledny plan na nejvetsi teroristicky utok v dejinach lidstva, proti kteremu je lapalie s dvoujcaty drobnou legraci uz si najdete sam. Nastesti to nekterym prislo moc a skupinu naprasili britum. V tehle oblasti nema monopol na pravdu nikdo a polarizace je skodi

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

15. 6. 2010 16:18
Re: My vs oni a nikdo jiny

I Vy antisemito. Můžete tady kydat na izrael jak chcete ale noviny plní články o muslimském terorizmu.

Z toho jak píšete se domnívám, že k momu budete mít vysvětlení typu "Ona ta sionistická loby jistě ty židovské cenzuruje".  :-/

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

15. 6. 2010 7:21
milý Vosto Jindro

než zase začnete blábolit své představy, tak buďte tak laskav a zjistěte si alespoň nejzákladnější fakta. Byl jste vůbec někdy poblíž míst, o kterých je tu řeč? A ráčil jste si přečíst alespoň pár základních prací, které pojednávají o těchto místech a lidech, kteří je obývají? (Ony to nemusí být žádné vědecké spisy, ale i obyčejná beletrie, třeba knížky Aloise Musila nebo novější věci o druhé světové válce, kupříkladu Dvacet tisíc zlodějů.) Pak byste věděl, že tolik obdivovaní Palestinci se ještě před nějakými osmdesáti nebo devadesáti lety proháněli kolem Mrtvého moře v kmenových uskupeních, pořádali nájezdy a kradli si vzájemně velbloudy. Což je ovšem ve sporu o ČT vedlejší, snad to jen trochu přiblíží místní realitu. A co se ČT týká - jen stručně: hanba mluvit!

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

15. 6. 2010 13:09
notosmudalčočku

Vostovi jednomu:-P

Palestinci p*tomí si kradli vembloudy a my se tu civilizovaně mordovali po tisících, protože jsme lepčí.;-D!!

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

14. 6. 2010 12:18
No třeba vám jednou dojde,

že svět není černobílý. A že Hamas je teroristická organizace, o tom žádná, ale vyprávění o Izraeli co výspě naší civilizace a civilizované zemi vůbec, jsou pohádky, ale větší hodnotu to nemá. Izrael používá taky teroristické metody, akorátže to dělá sofistikovaně. Naše media jsou pak čistě proizraelská a vyčítat jim, že jsou nejsou na straně Izraele ještě angažovanější, může leda náboženský blouznivec nebo nepoučená osoba. Což je zpravidla to samé, jak známo.

0 0
možnosti
JK

vokoun6

14. 6. 2010 12:48
Re: No třeba vám jednou dojde,

Uvidíme jak si bude počínat Evropa až se jednoho dne probere ze svého multikulti blouznění a jednoho krásného dne zjistí, že jim ručníkáři které jsme si sem navezli nám přerostli přes hlavu. Pokud tedy už nebude úplně pozdě.

0 0
možnosti
DP

MeGab

14. 6. 2010 11:13
Bobošíkovou a Hodače místo Janečka

a bude klid. Od té doby, co televizní lúza provedla defenestraci těchto lidí, jde ČT jednoznačně do kytek. Co čekat od organizace, kterou řídí „bývalej“ komouš.?

0 0
možnosti
VV

RonnieV

17. 6. 2010 19:35
Re: Bobošíkovou a Hodače místo Janečka

Milý pane, vy máte skutečně dobře zvolený nick. To má být od Mega Gab, že? Znáte Bobošíkovou nějak blíž? To by to vypadalo, kdyby v ČT na nějaké vysoké židli seděla ona.

Tedy, jest to od vás měla být ironie, tak se omlouvám.;-D

0 0
možnosti
JH

jirha

14. 6. 2010 7:24
To co mě nejvíce zvedá ze židle

je to že na záběrech našich nestranných novinářů nebylo nic o té střelbě a že za nedovolené vniknutí na cozí území podlai protestní nótu na naše ministerstvo zahraničních věcí.

Reakce ministerstva pak měla být okamžité odebrání pasů a všech výsad spojených s členstvím v novinářských organizacích. To se ale bohužel nestalo.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

15. 6. 2010 16:01
Re: To co mě nejvíce zvedá ze židle

Na cizi uzemi vnikli az v dobe, kdy lode ridili Izraelci. Zopakujte si tech par zrejmych faktu, na nihz se shodnou obe strany a nevymyuslejte vlastni verzi pribehu...

0 0
možnosti
JL

jyr

13. 6. 2010 23:59
Dekomunizace ČT

Nic jiného nás od nového přístupu čt nedělí. Otec sportu, tlustý OTTTO, ví prý na Janečka věci z jejich soudružského období, takže se nemůžou navzájem bez skandálu propustit.

A jako vždycky :

Za koncesionářské poplatky kradete soukrom. TV béčkové srajlery, na "Jiném prostoru" běží reklama, "počítáte s dětmi" mezi Sexem ve městě a Kaliforňanem, pro stárnoucí komunisty dýdžejujete pokleslé estrády, Hotel Insomnia je Ándrgrant, společnosti, která díky nějaké aréně (tunelu) neplatí sportu slíbené peníze a podporujete ožebračování blbů, kteří sází, několikrát za den vysíláte reklamu na bezpracné zisky, každou chvílku zní Minimum Invence, povolání Radana Dolejše, atp..

Jen ta slečna Vytisková se povedla.

Zatím poplatky platíme. Zamyslete se nad sebou.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

15. 6. 2010 16:04
Re: Dekomunizace ČT

Ze zakona musite i kdyz vlastnite pocitac. Tedy nejen televizi jako takovou.

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

13. 6. 2010 21:06
Co muzeme cekat od bolseviku,

kteri navic kradou. Soudruh Janecek je vaznym kandidatem na nejimpregnovanejsiho urednika v Cesku. Jeho odolnost je neuveritelna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."