Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr No

4. 12. 2009 22:34
Bez ohledu na to,

že mnoho muslimů, žijících v Evropě můžou být normální a slušní lidé, musíme se na dívat jako na naše budoucí nepřátele. Bez ohledu na to, jací tito lidé jsou, už jenom svou přítomností a tím, že se řídí zásadami Islámu, přispívají k tomu, že s jejich rychle rostoucím počtem dojde v dohledné budoucnosti ke zneužití našeho demokratického systému k nastolení vlády Islámu v Evropě. Tomu, kdo si myslí, že je to nesmysl, bych položil otázku - ať zkusí uhodnout, kolik miliontin promile z těch slušných a mírumilovných muslimů, žijících v Evropě, dá ve chvíli, kdy dojde k lámání chleba, přednost loyalitě s naší společností, která jim poskytla všechny svoje vymoženosti, před slepou poslušností k jejich "duchovním"?

0 0
možnosti
M

Mirais

4. 12. 2009 14:49
Medvědí služba křesťanů

"Muslimové zde v Evropě jsou ne proto, aby islamizovali Evropu, ale právě naopak - proto, aby poznali Pravdu, která je osvobodí"

Svatá prostoto, jste opravdu tak hloupý, že věříte tomu, že ručnikáři si z toho co uvidí v Evropě sednou na zadek ? Že se snad Islám zreformuje ? Korán je "autentické" slovo boží a každý kdo by se pokusil o tom pochybovat riskuje vlastní život.

Je mi líto, že křesťané ve své naivitě a věčným odpouštěním komukoliv patří k hlavním apologetům násilnického netolerantního Islámu.

0 0
možnosti
R

Rilian

4. 12. 2009 17:32
Re: Medvědí služba křesťanů

Co tedy navrhujete? Myslíte, že je možné muslimy z Evropy vyhnat? Nebo je vyhladit?  Pokud byste ten článek četl pozorně, všiml byste si, že o nějakém odpouštění a ustupování tam není ani slovo. Muslimští vůdci mají strategii využít přistěhovalců v Evropě jako svou pátou kolonu. Je třeba si uvědomit, že boj s islámem nemůže probíhat jen na fyzické, nebo ideologické rovině, ale také (a zejména) na rovině duchovní. Nikdo nechce být dobrovolně otrokem, když má možnost jiné, lepší alternativy, tak ji zvolí. Tato možnost mu ale musí být nabídnuta.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

4. 12. 2009 12:44
Ony ty ochranářské instituce kdákají vždycky tam,

kde cítí nejmenší odpor. Stejně jako Amnesty International nevystoupí proti omezování křesťanství v muslimských zemích, podobně ochránci zvířat klidně rozplaší startující koně na Velké Pardubické, ale nepůjdou demonstrovat do Španělska před koridu, protože by tam dostali nachrámpáně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2304x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."