Diskuse

Silvestr

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vlad IV

3. 1. 2010 18:07
Mezi vztekem a lítostí

Milý pane, vůbec nemám sílu ani náladu vyvracet Vámi reprodukované lži, polopravdy a co nejhorší-odporné hereze!! Reagoval jsem na ně v diskusích mnohokrát, a ani jeden bludař se nezmohl mé tvrzení vyvrátit!

Jak Vás může vůbec napadnout, že jediná Církev kterou Ježíš-Bohočlověk založil, a dal slib že s ní setrvá do konce světa může být závislá na naší lidské hříšnosti a blbosti? Nebo jste toho názoru,že ačkoli tvořena slabými, omylnými a hříšnými lidmi není Božským dílem? To by pak znamenalo že Ježíš buď:

a) není Bůh

b)dělal si s apoštolů( prvních biskupů) a sv.Petra ( jím ustanoveného náměstka) a všech jejich nástupců( řádně,dle apoštolské posloupnosti svěcených biskupů  a kněží)srandu.......!! To snad nechcete říci, nebo snad ano?

Víte, mám z Vás pocit,že kromě utajované zášti k Církvi sv. máte trhliny ve vědomostech, a zmatek v pojmech!! Nazývat odporné gnostické bludaře,rouhače a kriminálníky reformátory, je náramně silná káva, nemyslíte....?

0 0
možnosti

kaktusak

1. 1. 2010 23:56
Ale že jim ta náboženská svoboda

moc dlouho nevydržela, co?

0 0
možnosti

Vlad IV

3. 1. 2010 17:39
Re: Ale že jim ta náboženská svoboda

Soudruhu, náboženská svoboda je Církví zavržený blud!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."