Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

2. 1. 2011 14:34
Tak větší blábol jsem už dlouho nečetl ......

...... :-/

0 0
možnosti
R

Rilian

2. 1. 2011 19:38
Tak do toho, napiště na dané téma něco lepšího!

0 0
možnosti
B

bbybonek

2. 1. 2011 12:34
Nejhorším nepřítelem člověka

je patologická víra v jakéhokoliv boha ....

0 0
možnosti
R

Rilian

2. 1. 2011 14:58
Opravdu?

Podívejte se na tento dokument: http://www.kvs.websnadno.cz/Izrael_zide.html? MP

0 0
možnosti
FB

paltt

2. 1. 2011 6:28
Islam a muslimove v Anglii

Clanek vypadal zpocatku rozumne, ale ''zazdil'' jste to hlavne tim 2.prikladem - to je vylozene hloupa fikce, prominte - pitomina.

PS: v tom obrazku mate chybu. Nemohu mluvit za ostatni zeme, nicmene: ''V Anglii je mnohem vice muslimu nez je uvedeno na onom zminovanem obrazku.'' Jen v East Midlands jsou jich vice nez 3 miliony (natoz v cele Anglii). Pokud zavitate na Birminghamske letiste, mate pocit jako by jste se ocitli na Karachi airport. A nejde jen o to ja vypadaji, ale jde z nich strach, a ta spina a TEN SMRAD!!! Bohuzel, zcela seriozne - muslimove smrdi.

Lete ziji zde v Anglii - East Midlands, a posledni dva, tri roky pomalu uvazuji, zda ma smysl zde dal zustavat.

0 0
možnosti
R

Rilian

2. 1. 2011 14:47
Re: Islam a muslimove v Anglii

Údaje o počtu muslimů na grafu jsou asi 5 let staré. Pravděpodobně máte k dispozici novější a přesnější  informace. A pokud jde o příběhy obrácených muslimů, nebo třeba hindů - četl jsem jich mnoho a některé skutečně zahrnují věci a situace, které vypadají jako fikce. Jsou to ale osobní svědectví těchto lidí a nemám důvod předem zpochybnit jejich věrohodnost. Dalo by se doložit mnoho dalších případů konverzí z islámu, které ovšem pro konvertity dopadly tragicky - byli umučeni, ukamenování, podřezáni, zastřeleni. MP

0 0
možnosti
ML

Niktor

1. 1. 2011 22:41
Fiktivní příběhy

Ty dva zmíněné příběhy jsou tak blbé, že v jejich pravdivost by nemohlo uvěřit ani malé děcko...

0 0
možnosti
ML

Niktor

1. 1. 2011 22:43
Re: Fiktivní příběhy

btw. Kde si můžu přečíst to Mohamedovo proroctví, že muslimové získají Svatou zemi a všichni Židé budou zabiti?

0 0
možnosti
BR

radobea

1. 1. 2011 22:22
Karma

Opravdu moc děkuji za článek. A jako muslimka děkuji Bohu, za takové Křesťany, jako jste Vy. V

0 0
možnosti
K

katkota

1. 1. 2011 22:51
Re: Karma

R^

0 0
možnosti
MR

iluminat

1. 1. 2011 22:00
problem je ze Islam a Zapad jsou neslucitelni, jak jsme

se mohli presvedcit uz od jeho vzniku. Zkratka- nam Islam nesmakuje a jim nevoni Zapad, ani se jim nedivim, jenze se nesmime divit sami sobe. Nerikam ze pravdu maji oni ci my, ale pospolu nam to nejde.

My nechceme byt obohaceni, a oni take ne.

0 0
možnosti
LB

LudoHC

1. 1. 2011 21:54
islam

Europa im je bezducha amoralna ateisticka a nema im co ponuknut. Pravda okrem dobreho zivobitia casto aj bez prace-co je blbost nasa vlastna-ze tu dokazu vychovat cele kopy dalsich bojovnikov svatej vojny. Vid atentat Londyn metro-narodili sa uz tam vyrastli dospeli neviem co studovali okrem koranu a idu zabijat okolo seba tych co na nich pracuju. Ak sa im tu nepaci nech sa sem nehrnu a nekotia ako cerveni mravci preco teda nie su spokojny vo svojich domovskych krajinach tam nech maju Allaha sariju svatu vojnu mesity aj minarety . Kvoli nim su miliony normalnych ludi nenormalne buzerovani na letiskach a pod. Vasa metoda prevychovy vyzera sice pekne krestansky ale je to velmi naivne mysliet ze ich obratite tisice a miliony.Europa sa taktolikviduje sama a az ich bude  viac tak sa teste na tu ich mierumilovnost a toleranciu. Po kazdom atentate v Europe by som dal buldozermi zrovnat niekolko mesit a povesit niekolko bradatych kazatelov na namesti a ostatni pochodom v chod smer Afrika.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

1. 1. 2011 21:47
reconquista

0 0
možnosti
DMJ

druhej malej Jarda

1. 1. 2011 21:33
Myslím, že sílu křesťanství přeceňujete

- to za prvé.

Imigranti by se měli integrovat až asimilovat - to za druhé. Proč vlastně do Evropy míří, když se jim příčí, a nezůstanou doma?

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

1. 1. 2011 21:48
Re: Myslím, že sílu křesťanství přeceňujete

Do Evropy miri protoze vidi prazdny kontinent vhodny ke kolonizaci.

0 0
možnosti

Dr No

1. 1. 2011 21:33
Řekl bych, že muslimy drží u jejich "víry"

v prvé řadě strach ze souvěrců. Islám vyžaduje od muslimů, aby svou "víru" dávali denně viditelně najevo a aby tak byla umožněna vzájemná kontrola. Odpadlictví je přísně trestáno, v krajním případě i smrtí. Dalším důvodem, proč se muslimové drží své "víry" je nejspíš mindrák z našeho světa. Musí na každém kroku vidět, jak je naše civilizace úspěšnější a dává člověku mnohem víc prostoru a přitom vidí, že jako muslimové do tohoto světa vlastně nemůžou vstoupit. Proto se upínají k té lži, že oni mají lepší morálku a že jsou vlastně lepší.

A dost možná nejvýznamnější roli hraje strach muslimských mužů, že by ztratili své výsadní postavení vůči ženám a "klesli" na jejich úroveň. Pro někoho, kdo byl od malička vychováván v tom, že žena je jen majetek muže, který s ní může nakládat podle své libosti, to musí být strašná představa.

U muslimských žen, které jsou vychovávány k nesamostatnosti a naprosté podřízenosti mužům, to zase může být strach z toho, že by měly o sobě rozhodovat samy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."