Zhrzení a nesmiřitelní...

Přečetl jsem si několik reakcí od novinářů, od blogerů a "osobností" - vesměs příznivců nebo sympatizantů Schwarzenberga (jiné se do médií mimo blogů snad ani nedostala) - a nestačím se divit. Já chápu, že jsou zklamáni volbou, chápu, že si nedokáží představit Zemana na Hradě, chápu dokonce i některá prohlášení, že Zeman není jejich prezidentem. Ale nechápu, že tito obdivovatelé a příznivci "hodného, milého a na Havla údajně navazujícího Karla Schwarzenberga", se chovají mnohem hůř, než Zeman a celé jeho okolí. Tolik lží, nenávisti a nesmyslů co vyplodí, to nepamatuji ani po úspěchu KSČM v krajských volbách.

Mohl bych argumentovat jako oni, že můj kandidát (p.Franz) neuspěl díky špinavé kampani proti němu. A že těch nesmyslných výroků zaznělo. Proboha je to kampaň - co jste čekali? Takové kampaně jsu běžné v USA, Francii, Rakousku a dalších vyspělých demokraciích. A že vyhrál Zeman? No vyhrál - smiřte se s tím. Klause také nemělo spousta lidí rádo, nebo s ním nesouhlasilo ve velkém množství jeho názorů.

Vždyť největší měrou ke zvolení Zemana (a psal jsem to tu jak já, tak např. F. Matějka) jste přispěli Vy - tím jak jste rozeštvávali tuto zemi, jak jste hystericky reagovali na joukoliv zmínku o Zemanovi, z toho jsem zvracel nejen já, ale spousta lidí v mém okolí a jak se nyní ukazuje, tak i spousta původních Zemanových odpůrců. Pořád tady slyším, jak Zeman lhal, jak je kolem něj Šlouf a podobní.

Kdo byl kolem KS - Bakala se svým mediálním impériem, Kalousek a Háva se svým zbrojním impériem - tak v čem je rozdíl? Prostě KS mě kolem sebe horší mediální poradce, kteří nebyli schopni odhadnout míru, při které je český občan přijmout kritiku a kdy už to hraje ve prospěch protikandidáta. A oni tu hranici překročili!

Mluví se tu o lhaní - co je p.Le Fay - velká knížecí obdivovatelka? Bezostyšně a sprostě lhala o tom, kdo všechno podepsal nebo podpořil její stupidní výzvu. A když se od toho ony dotyčné osoby distancovali, tak jen "skromně" přizná, že měla pocit, že to podporují. O co jste lepší? Jakým právem se vyvyšujete nad těch více jak 2 700 000 oprávněných voličů, o kterých hovoříte jako o nevzdělaných hlupácích, kteří si zvolili peklo. Kolik z vás něco dokázalo? Máte představu, že účinkování v hnusech typu "Ordinace v růžové ulici" vám dává právo ohrnovat nos nad českými občany? Pokud ano, pak se nad sebou zamyslete.

Takto se nechovají slušní lidé, s takovou nesnášenlivostí, zapšklostí a nenávistí běžte někam. S tím můžete oblbovat študáky (doufám, že někteří z nich mají vlastní mozek a udělají si svůj názor).

Už se proboha uklidněte - ano nevyhrál váš kandidát - ale tak to ve volbách je. Vyhraje jen jeden a jestliže Karel Schwarzenberg nedokáže kloudně vysvětlit své názory a motá se do toho, jestliže se pouští do témat, která mu mohou zlomit vaz, jestliže kandiduje s image člena Nečasovy vlády (nejhorší polistopadové), pak musí počítat s tím, že toho protikandidát využije a Zeman jako zkušený matador to bohužel přesně udělal!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | pondělí 28.1.2013 19:44 | karma článku: 39,20 | přečteno: 1672x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75