Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Naprostý souhlas s autorem ! R^[>-]

3 0
možnosti
JK

J68a57n 76K96o55l97i85á97š

29. 1. 2013 0:02

Nejvíc Zemanovi a Klausovi pomohla Nova a další bulvár média, která už 20 let lidem vymývají rozum z hlav, kam se na to hrabe Idnes s několikatýdenní podporou pravice... Á propos, chléb a hry - tak nějak se té politice říká...

1 2
možnosti
PJ

P41e73t42r 54J15a56n77s23k41y

28. 1. 2013 23:53

tetovanej si tu kampan uspinil sam.. ostatni to umyli ale na nem to zustalo..

0 0
možnosti
Foto

Tuto zemi rozeštvávají úplně jiní lidé, a už drahnou dobu. Podlehl jste dlouhodobé kampani, stejně jako většina obyvatel. Tahle vláda není nejhorší od roku 89´, to je lež šířená účelově těmi, kteří se za každou cenu chtějí vrátit ke korytům. A tahle vláda má tu smůlu, že vládne v době celosvětové, tedy logicky i evropské krize. Nejhorší vláda, byla úplně jiná, byla to vláda ČSSD, která rozhazovala marnotratně v dobách neopakovatelného růstu! Kdo má špetku rozumu a paměti, to ví. Tehdy ta vláda neudělala nic, přestože měla osm let. Zadlužovala tuto zemi stejně jako dnešní vlády, odpouštěla daně na 5,10 let atd. Nepamatuji se, že by tenkrát někdo vzdechl po nutných krocích, změnách, které dnes požadují a vytýkají té "hrozné" vládě. Rv

9 9
možnosti
AN

já,že to tu bylo takový jednostranný.nic už jste dva.:-)

0 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno R^ A kdyby vážně vyhrál Karel, tak to si ani neumím představit, jak by se pak chovala média. Když mu tak slepě nadržovala a to ještě ani nebyl prezidentem...  byl by naprosto nevykazatelný: ať by udělal cokoli, prošlo by mu to, neboť "jeho" média a přátelé jej "podrží". Nikdy jsem nechápala, proč a jak dokázali nacisté nebo komunisté zfanatizovat dav. Teď už to chápu.

23 5
možnosti
Foto

A teď si představte, co by se dělo, kdyby vyhráli.... Možná by došlo i na "stranické" čistky :-P

9 5
možnosti
VS

A obri monstrprocesy by byly nepretrzite prenaseny CT24! Myslite, ze by slecnu Zemanovou stihl osud M. Horakove?

0 0
možnosti
FK

Takoví ovšem byli už při prvním kole a vůbec se nejednalo o soupeření Zeman-Schwarzenberg. Nedemokraticky a ultimativně vystupovala už tenkrát paní Čáslavská, /je mi to moc líto, že ji musím uvádět v této souvislosti/,  Kačka Jau Jau zase petičně ječela spolu s paní Jiřičnou a byly ultimativně stanovovány  jiné a jiné nesmiřitelné požadavky. Už tenkrát se dalo předvídat, že nebude-li po jejich, dopadne to tak, jak to dopadá. Ta klaka neprosazuje nic jiného než svou lež a nenávist! Je mi to moc líto.

14 4
možnosti
PP

Ano to máte pravdu, p. Čáslavské si vážím za její sportovní úspěchy, ale hluboce jí pohrdám za to, jak se nyní chovala. A našel bych jistě mnoho jiných příkladů.

10 4
možnosti
BM

Tak že, dokonce budu rád že nezvolili KS protože si nedovedu představit že by měl za sebou ty "aktivisty" kteří se zde snaží prezentovat demokracii. A opravdu vážně jim děkuji. bléé.

Hezký den

9 3
možnosti
SN

:-)  Perfektní !!!  R^R^R^

9 2
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik