Kolik je dost, kolik jim stačí?

Tak jsem si dnes přečetl, že Kalouska prý profackovali demonstranti před MF. To bych rád viděl, to muselo být pro spoustu lidí pokochání. Znamenalo by to, že po třítýdenní "reality show Rath" se Česká Republika vrací k běžnému životu, tedy k vládní mašinérii, která s tímto státem a jeho občany zametá způsobem nevídaným, začínajícím nabývat obludných rozměrů.

Na ministra Kalouska platí v plné míře pořekadlo "škoda facky, která padne vedle". Měli jsme tu spoustu kauz a spousty podezření i podezřelých. Jasně, vládne tu ODS+TOP09+"KLÍŠŤATA" a tak ruka "zákona" logicky dopadá na levicové spektrum naší politické scény. A "nezávislá" média je v tom svoji "nesmírnou objektivitou" rázně přiživují. Většina "nezávislých" deníků patří samozřejmě různým "investičním" skupinám a multimiliardářům, takže tam je to vcelku pochopitelné. Ti jsou nebo budou na státních tunelech typu "důchodové reformy", "zdravotnické reformy", "církevním tunelu" a dalších osobně zainteresováni. Proč tak činí veřejnoprávní médi, o tom se lze jen dohadovat (možná ze strachu, možná z důvodu nějakých požitků?).

Těžko zpochybnitelným faktem zůstává činnost právě ministra Kalouska, který se po hříchu stává největším lupičem v novodobých dějinách této země. Všichni Grossové, Drobilové, Rathové, Bémové a mnoho dalších příštipkářů může jen blednout závistí nad inteligencí darebáka Kalouska, který tento stát rozkrádá po stovkách miliard. Ale on tak činí zcela legálně, protože si to prosadí tzv. "zákony".

Tento "český Napoleon" se neštítí vůbec ničeho a pdíváme-li se do polistopadové éry, pak se (snad) s vyjímkou "opoziční smlouvy" podílel na všech vládách v této zemi, dokázal vždy vlézt do toho správného zadku, aby se mohl podílet na většině peněžních tunelů a když už ho pak někdo prohlédl a odmítl, vytvořil si vlastní mafiánskou TOP09 a přitulil se znovu k tomu správnému "údu", aby i nadále mohl (podotýkám, že zákonně) finančně ruinovat tuto zemi. 

A všimněte si, jakým způsobem dokázal zničit všechny své kritiky. Takže nezbývá než pogratulovat dvojici K+K (Kalousek-Kubice), které se podařilo vytvořit neprostupnou finančně-policejní mafiánskou strukturu, která je schopna zlikvidovat naprosto každého, kdo se jí protiví a všem jejich přisluhovačům. Nám ostatním zbývá jen držet hubu a krok a platit tyto státní zlodějiny!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | čtvrtek 7.6.2012 17:19 | karma článku: 21,92 | přečteno: 959x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75