Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

joserpor

7. 6. 2012 21:59
Nejlepší ministr financí

Kalousek je nejůepší ministr financí za poslední roky. Kdo trochu ekonomicky myslí, ví, že jiná cesta, než šetřit na všech úrovních neexistuje. Jen ti  co od vlády očekávají pečené holuby přímo do úst, (včetně autora tohoto článku) jsou nespokojení a toužebně očekávají vládu socialistů, tiše podporovanou KSČ, aby jim jejich sen splnila. Už to vidím, jak to za dva roky dopadne.....

0 0
možnosti
PP

harrypavel

8. 6. 2012 4:52
Re: Nejlepší ministr financí

Ne, opravdu nečekám žádné pečené holubi. Mám nadprůměrný výdělek a nikdy jsem od státu nežádal o žádný příspěvek.Co považuji za základní princip státu je,že mi za mé daně poskytne ochranu (policie) - nefunguje,že za své nemalé daně dostanu důchod - to se mi po důchodové reformě rozplývá jak pára nad hrncem,že dostanu za své nemalé daně alespoň základní lékařskou péči - dostanu,ale musím si řádně připlatit.Dále očekávám,že stát dohlédne na to, aby mé daně byly použity v souladu se zájmy občanů této země. A za to jistě nepovažuji 135 miliard církevních restitucí, 60 miliard, o které je předražen pražský okruh, 2 miliardy za IZIP nebo 500 miliónů za ProMoPro. Mám pokračovat? Já myslím, že bych těch rozkrádaček mohl vyjmenovat mnohem více. Jen za roky 2008-2011 činil rozdíl mezi dovezeným zbožím a vykázanou DPH 456 miliard - tedy v podstatě celý vytvořený schodek. A na tom se valnou měrou podílí "nejlepší ministr financí" na celém širém světě... A kdo ho ocenil? Ještě větší lumpové!

1 0
možnosti
RW

Fly on the wall

7. 6. 2012 20:20
Můžu se zeptat,

proč Kalouska považujete zrovna za "českého Napoleona?" Myslím, že to na něj moc nesedí. Trefnější by byl spíš kardinál Richelieu, páč on Kalousek je takovou šedou eminencí české politiky. Loutkový premiér Nečas by mohl vyprávět. ;-)

0 0
možnosti
PP

harrypavel

8. 6. 2012 4:38
Re: Můžu se zeptat,

Ano, máte pravdu, toto je opravdu mnohem trefnější. Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik