Tatínek vám vyhlásí válku

Řekl Lukašenko a běžel se schovat za vycpaného medvěda, kterého nedávno uspal tatínek Putin na Sibiři flusačkou.

Stejně tak se vyjádřil čečenský hlavoun Kadyrov, sedíc přitom za stolem na kterém se výjímaly starožitné amfory, které tatíček Vladimír vylovil z vody, když ze své holé karatistické hrudi smýval prach z pole a koblížky z divokého oře, kterého hodinu předtím zkrotil pohledem.

Jaký je rozdíl mezi diktátory? Žádný.. Tvrdá cenzura. Snaha o umlčení a likvidování opozice. Diktátor je prezentován jako "bůh". Lhaní, lhaní a zase jen lhaní. Drží se hesla, že tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou a nikdy nedrží slovo. Jeho lid je odstřižen od relevantních informací a neustálou propagandou se stává otupělým a časem až fanatickým s "vymytým" mozkem.

Diktátor je nesmírně bohatý. On, jeho rodina a ti, které potřebuje, užívají všech vymožeností světa. Hlavně vymožeností světa, který nenávidí a který odsuzuje. Žere lahůdky, pije pravý šampus, jezdí v luxusním bouráku, obléká se u Prady. On, i jeho děti mají vzdělání na prestižních školách prohnilého západu. On žere lahůdky, jeho chudý lid šťovík a pučálku. Pokud ten, kterého diktátor potřebuje potřebovat přestane, má potřebně nepotřebný peška. A většinou chytí peška na doživotí. Každý diktátor má kolem sebe nesoudné hlásné trouby.

Každý diktátor chřestí zbraněmi, snaží se nesmazatelným písmem zapsat do historie, až se tam nesmazatelně zapíše. Každý z nich se tam zapíše jako kokot.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Burian | středa 16.3.2022 7:12 | karma článku: 26,98 | přečteno: 583x
  • Další články autora

Petr Burian

Být v rektu až po uši

15.1.2024 v 17:33 | Karma: 38,42

Petr Burian

Zobání

30.11.2021 v 9:54 | Karma: 20,73