ANO volby neprohrálo

V politice premiér skončí, pokud by měl být v opozici.. Samozřejmě, že se tento výrok stal nepravdou během pár hodin.

Samozřejmě zase kecal. Premiér není žádný rétor, není to politik, je to manažer. Manager Babiš, člověk činu, politik bez prázdných gest, člověk prošpikovaný zásadami.

ANO ani volby prohrát nemohlo. ANO jako takové totiž neexistuje. Existuje jen Babiš. Babiš je ANO a ANO bez Babiše není. Není Babiš v politice, není v politice ani ANO. Místo ANO je NE.

"Budu se za vás rvát do roztrhání těla," volební slogan hnutí ANO. Proč se za nás do roztrhání těla nechtěla rvát i Schillerová, Havlíček, Vondráček..? Protože Babiš. Všichni ostatní ne něj mají číslo a jsou jen podržtašky.

Proč se semkly dvě koalice? Také protože Babiš. Proč Premiér nebude znovu premiérem? Protože tady máme eSTéBáctví, Čapí hnízdo, které čápa nikdy nevidělo, hádku s EU ohledně dotací, 400 mega poslaných dokola po celé Evropě, aby se nakonec tato suma vrátila zpět do české banky. Protože tady máme "Milý deníčku.." milého Faltýnka, protože tady máme best i covid, otrávenou Bečvu. A málem bych zapomněl na Čau lidi.

Měli jsme různé premiéry. Klause, kterému se líbí Chilská pera. Zemana, kterému chutná česká Becherovka. Nečase, kterému se líbí Nagyová. Paroubka, který má sexy mozek. Sobotku, kterého mlátil Zeman hůlkou. Křišťálově čistého Grosse. Jen ten Špidla naštěstí běhal. Babiš je však všechny trumfnul. Když už nevěděl kudy kam, poslal syna na léčení na Krym. Mistrný tah. Škoda, že i ten mu srazil vaz.

Babiš jednou z politiky odejde a s ním zanikne i ANO. ANO není nic jiného, než Babišův nástroj k politické moci. Všichni ostatní ve vedení tohoto hnutí jsou techničtí pracovníci, kteří Babišovi zametají cestu, aby nešlápl do lejna. Někdy to však vypadá, že zametají bez košťat.

Autor: Petr Burian | pondělí 11.10.2021 8:35 | karma článku: 31,33 | přečteno: 1560x
  • Další články autora

Petr Burian

Být v rektu až po uši

15.1.2024 v 17:33 | Karma: 38,42

Petr Burian

Tatínek vám vyhlásí válku

16.3.2022 v 7:12 | Karma: 26,98

Petr Burian

Zobání

30.11.2021 v 9:54 | Karma: 20,73