Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islámský stát je přelud

Možná jde o regionální problém a možná ani to ne. Pro Evropu nepředstavuje žádné bezpečnostní riziko. Média a některé organizace nám lžou. Jsme svědky další manipulace.

Jiná být skutečnost ani nemůže. Nelze než si uvědomit fakta, notorickou rozpornost mezi deklamovanými slovy a činy všech západních politiků a k jinému závěru dojít nemůžeme. Pokud se budeme řídit radou Petra Hájka, kterou poskytl ve své transcendentální knize „Vražda ve středu“, kde média lžou a je nutné všechna pronášená slova významově otočit, abychom objevili skutečnou pravdu, jsme doma hned.

Islámský stát je fikce. Je to výmysl a společná práce mainstreamu a zaprodaných politiků. Chtějí nás zmást a odvést naší pozornost jinam. Zatím nevíme proč, ale jsou to lidé spojeni členstvím v mystických uzavřených společenstvech s tajnými plány na ovládnutí světa a tak jen můžeme tušit, že nezamýšlejí nic hezkého.

Pokud by byla hrozba Islámského státu skutečná, už by se přece dávno musela formovat velká protiislámská koalice a na různých místech v Evropě by se shromažďovalo množství vojenské techniky a zásob.

Úmysly IS jsou dostatečně známé.  Mapa plánovaných územních zisků je všude. Stejně tak víme, co bude čekat naši kulturu, právní systém a rodinu, pokud si dovolíme nesouhlasit zřejmě s čímkoliv. Nutností bude přijmout Alláha a jeho Proroka za jediného zvěstovatele. Je jasné, co nám hrozí a co nás bude čekat.

Islámský stát nám otevřeně vyhlásil válku. Kdyby nám politici nelhali a svoje slova o hrozbě mysleli vážně a upřímně, neměly by, minimálně v evropských zemích, zřízené odvodové místnosti praskat ve švech? Přece nemůžeme čekat, až zfanatizovaná vojska IS dorazí na naše území.

Zatím se americká administrativa uchyluje k vypouštění několika raket, které zoufale připomínají Clintonovo bušení pěstí do hromady písku. Poušť to nejsou hory a omezené komunikace v Bosně. Jenom letecké údery stačit nebudou. Islámský stát také není protivník, se kterým se dá vést podivná válka. Nedává nám jinou variantu, než naprostou likvidace a to na jím ovládaném území. Nelze s ním jednat jinak. On to byl, kdo vyhlásil válku, on pokládá za nepřítele dokonce i muslimské státy, protože nenásledují tu správnou víru. Vojenská koalice by tak logicky zahrnovala i je. 

Očekával bych, že na místo trapných demonstrací s obrázky, budou lidé dychtit bránit svoji zemi a šířit odvahu a nekompromisnost tam, kde je třeba. Jsme přece vázáni odpovědnosti vůči našim předkům a potomkům. To oni tuto zemi vybudovali a oni ji mají zdědit. 

Asi bychom se museli obejít bez vojenské účasti USA. Módní antiamerikanismus je už otravuje. Jejich základny v Evropě, rozmístěné na žádost Evropanů, jsou zdrojem všemožných protestů. Proč by měli nasazovat životy svých lidí za klid v Evropě, která si nedělá velké starosti s projevem vděčnosti. Možná pak zase bude volat SOS, jako v případě První i Druhé světové války, ale je pravděpodobné, že znechucená Amerika dá přednost izolacionalismu, jako nejvyšší formě nacionalismu. Konečně, jak si oddechnout i někteří dnešní kandidáti na prezidenta.

Ale vůbec nic z toho se neděje. David Cameron sice hřímá a srovnává hrozbu IS s fašismem, ale rozpočet obraně nenavýšil. Pohotovost armády nevyhlásil. Prezident Hollande sestavuje tým úředníků, aby pomohly s formalitami řecké žádosti o pomoc, protože spravedlivé vypískání Řecka (ale i bankéřů, kteří mu půjčovali) by sama Francie nemusela přežít. Není na tom o moc lépe. A Angela Merkelová? Ta snad řeší všechno a tím pádem nic. 

Takže z této ignorace můžeme závěrem vyvodit, že Islámský stát neexistuje. Je to jen film, zadaný pravděpodobně uskupením Bilderberg nebo samotnými Svobodnými zednáři a stvořený hollywoodskými specialisty pracující pro NWO. Nenaleťme jim, stejně jako u 11. září. Tentokrát ne, nyní jsem chitřejší.

 

Autor: Petr Ludvík Bohuslav | neděle 26.7.2015 0:00 | karma článku: 10,63 | přečteno: 450x
  • Další články autora

Petr Ludvík Bohuslav

Pojďte děti budeme si hrát! (pro ty mladší parafráze na dva malé medvídky.

Děti pojďme, budeme se testovat a testovat a testovat. Takové ponaučení začal v Americe razit John Dewey, http://johndewdewey.edu.np, který svou neobyčejnou osobností a charismem dokázal získat tak oddané příznivce,

23.1.2016 v 0:00 | Karma: 0 | Přečteno: 58x | Diskuse| Politika

Petr Ludvík Bohuslav

Německé jméno v angličtině a celé

Vyslechl jsem rozhovor dvou maminek, jak hledají pro děti nějakou vhodnou Kindergarten s dobrou učitelkou angličtiny. Mluvili o jedné konkrétní, jejíž název jsem nezachytil. Součástí sdílených informací byla i úvaha,

18.11.2015 v 0:00 | Karma: 0 | Přečteno: 63x | Diskuse| Společnost

Petr Ludvík Bohuslav

Konečně bič na podvodníky - bude kontrolní hlášení

Zatímco situace s elektronickou evidencí tržeb vypadá všelijak, kontrolní hlášení začíná platit od ledna a natvrdo. Inspiroval jsem se u našeho pana ministra a odjel jsem na Slovensko, náš vzor, abych se u kolegů pozeptal,

8.11.2015 v 0:00 | Karma: 10,99 | Přečteno: 333x | Diskuse| Ekonomika

Petr Ludvík Bohuslav

Matiku povinně!

Povinná státní maturita z matematiky už dlouhou dobu zaměstnává laickou i odbornou veřejnost. Když si znova pročítám statistiky v učitelských novinách, jsou čísla neúspěšných maturantů opravdu varující.

2.11.2015 v 0:00 | Karma: 0 | Přečteno: 58x | Diskuse| Politika

Petr Ludvík Bohuslav

Socialisté 20. století jsou zpět

Musím přiznat, že mě zvolení Jeremyho Corbyna za lídra Labour Party hodně překvapilo. Vím, že se mu připisovala velká podpora, ale věřil jsem, že straníci mají rozum a že řečeno hezkými slovy jednoho novináře:

22.9.2015 v 0:00 | Karma: 0 | Přečteno: 37x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

KOMENTÁŘ: Po dvaceti letech v EU je načase skončit naši hru s Evropou

30. dubna 2024

Premium Evropskou unii dodnes tak trochu vnímáme, že jsou to „oni“. Přitom v ní sedíme a držíme ústa a...

V Londýně útočil muž s mečem. Zabil třináctiletého chlapce, napadl i policisty

30. dubna 2024  11:25,  aktualizováno  14:43

Třináctiletý chlapec zemřel a další čtyři lidé byli zraněni po útoku muže ozbrojeného mečem v...

Kolumbijská univerzita zavřela kampus, podmínečně vylučuje protestující

30. dubna 2024  8:35,  aktualizováno  14:39

Newyorská Kolumbijská univerzita v úterý oznámila omezení přístupu na svůj kampus na severu...

Vůz technických služeb rozmetal autobusovou zastávku, řidič byl opilý

30. dubna 2024  14:14

Na okraji Mostu dnes dopoledne menší nákladní vůz zcela zdemoloval autobusovou zastávku, na které v...

  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 269x
Jsem člověk s průměrným IQ a jsem s tím spokojen. Nebrání mi to vyjadřovat s k tématům, které mě zaujmou.

Seznam rubrik