Islámský stát je přelud

Možná jde o regionální problém a možná ani to ne. Pro Evropu nepředstavuje žádné bezpečnostní riziko. Média a některé organizace nám lžou. Jsme svědky další manipulace.

Jiná být skutečnost ani nemůže. Nelze než si uvědomit fakta, notorickou rozpornost mezi deklamovanými slovy a činy všech západních politiků a k jinému závěru dojít nemůžeme. Pokud se budeme řídit radou Petra Hájka, kterou poskytl ve své transcendentální knize „Vražda ve středu“, kde média lžou a je nutné všechna pronášená slova významově otočit, abychom objevili skutečnou pravdu, jsme doma hned.

Islámský stát je fikce. Je to výmysl a společná práce mainstreamu a zaprodaných politiků. Chtějí nás zmást a odvést naší pozornost jinam. Zatím nevíme proč, ale jsou to lidé spojeni členstvím v mystických uzavřených společenstvech s tajnými plány na ovládnutí světa a tak jen můžeme tušit, že nezamýšlejí nic hezkého.

Pokud by byla hrozba Islámského státu skutečná, už by se přece dávno musela formovat velká protiislámská koalice a na různých místech v Evropě by se shromažďovalo množství vojenské techniky a zásob.

Úmysly IS jsou dostatečně známé.  Mapa plánovaných územních zisků je všude. Stejně tak víme, co bude čekat naši kulturu, právní systém a rodinu, pokud si dovolíme nesouhlasit zřejmě s čímkoliv. Nutností bude přijmout Alláha a jeho Proroka za jediného zvěstovatele. Je jasné, co nám hrozí a co nás bude čekat.

Islámský stát nám otevřeně vyhlásil válku. Kdyby nám politici nelhali a svoje slova o hrozbě mysleli vážně a upřímně, neměly by, minimálně v evropských zemích, zřízené odvodové místnosti praskat ve švech? Přece nemůžeme čekat, až zfanatizovaná vojska IS dorazí na naše území.

Zatím se americká administrativa uchyluje k vypouštění několika raket, které zoufale připomínají Clintonovo bušení pěstí do hromady písku. Poušť to nejsou hory a omezené komunikace v Bosně. Jenom letecké údery stačit nebudou. Islámský stát také není protivník, se kterým se dá vést podivná válka. Nedává nám jinou variantu, než naprostou likvidace a to na jím ovládaném území. Nelze s ním jednat jinak. On to byl, kdo vyhlásil válku, on pokládá za nepřítele dokonce i muslimské státy, protože nenásledují tu správnou víru. Vojenská koalice by tak logicky zahrnovala i je. 

Očekával bych, že na místo trapných demonstrací s obrázky, budou lidé dychtit bránit svoji zemi a šířit odvahu a nekompromisnost tam, kde je třeba. Jsme přece vázáni odpovědnosti vůči našim předkům a potomkům. To oni tuto zemi vybudovali a oni ji mají zdědit. 

Asi bychom se museli obejít bez vojenské účasti USA. Módní antiamerikanismus je už otravuje. Jejich základny v Evropě, rozmístěné na žádost Evropanů, jsou zdrojem všemožných protestů. Proč by měli nasazovat životy svých lidí za klid v Evropě, která si nedělá velké starosti s projevem vděčnosti. Možná pak zase bude volat SOS, jako v případě První i Druhé světové války, ale je pravděpodobné, že znechucená Amerika dá přednost izolacionalismu, jako nejvyšší formě nacionalismu. Konečně, jak si oddechnout i někteří dnešní kandidáti na prezidenta.

Ale vůbec nic z toho se neděje. David Cameron sice hřímá a srovnává hrozbu IS s fašismem, ale rozpočet obraně nenavýšil. Pohotovost armády nevyhlásil. Prezident Hollande sestavuje tým úředníků, aby pomohly s formalitami řecké žádosti o pomoc, protože spravedlivé vypískání Řecka (ale i bankéřů, kteří mu půjčovali) by sama Francie nemusela přežít. Není na tom o moc lépe. A Angela Merkelová? Ta snad řeší všechno a tím pádem nic. 

Takže z této ignorace můžeme závěrem vyvodit, že Islámský stát neexistuje. Je to jen film, zadaný pravděpodobně uskupením Bilderberg nebo samotnými Svobodnými zednáři a stvořený hollywoodskými specialisty pracující pro NWO. Nenaleťme jim, stejně jako u 11. září. Tentokrát ne, nyní jsem chitřejší.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Ludvík Bohuslav | neděle 26.7.2015 0:00 | karma článku: 10,63 | přečteno: 450x