Víc škody než tři útoky islamistů udělá i jedna větší bouřka

Černý pátek islámského terorismu: dým v plastovém kbelíku a dva "útoky" ve Francii s výsledkem čtyři stehy a jeden okamžitě zatčený terorista. Že se k tomu ti islamisti vůbec hlásí.

V pátek 15. září se evropští fandové islamistů zas jednou rozhodli ukázat naší prohnilé civilizaci, zač je toho loket. Rafinovaně na to šel extremista v londýnském metru. Na dálku odpálil podomácku vyrobenou bombu v plastovém kbelíku, ale cosi nevyšlo úplně podle plánu. Místo mohutné a devastující exploze, která měla ochromit velkoměsto, to v tašce s kbelíkem začalo dýmit tak zajímavě, že se pár zvědavců přišlo podívat blíž, co je to za šaškárnu. Když odtud pak vyletěla ohnivá koule, upravila pár účesů, ale nejvíc zraněných bylo z toho, že se lekli a utíkali...

Inteligenci londýnského teroristy nechám bez komentáře, ale u pařížského incidentu se tomu už těžko vyhnout. Muž s nožem (!) napadl hlídkujícího po zuby ozbrojeného vojáka a křičel u toho něco o Alláhovi, jak je veliký. Tak nevím, buď začali islamisti rekrutovat přímo ve zvláštních školách, nebo bojovníkům klesá IQ souběžně s vymýváním mozku. Ale boha by si aspoň u těch největších trotlovin do huby brát nemuseli, aby si u toho nakonec taky nepřipadal jako blbec.

No a do třetice opět Francie. Tentokrát se poučený terorista prozíravě vyhnul útoku na ozbrojence, asi nechtěl dělat v base společnost pařížskému kolegovi, a k útoku kladivem za pokřiku Alláhu akbar si vybral dvě ženy. Bylo to fakt drsný, takže jedné museli zašít ránu čtyřmi stehy, a obě utrpěly veliký šok. Ale hlavně se pachatel už nenechal na místě zatknout, takže proti rannímu útoku v Paříži velký úspěch.

Nechci to bagatelizovat, určitě i včera islamisti vyděsili hromadu lidí, ale z vyššího pohledu je jejich snažení čím dál ubožejší, trapnější a zoufalejší. Začalo to Dvojčaty... a končí dýmem v plastovém kbelíku. Vždyť tohle už není terorismus, ale fraška. Nezmůžou se ani na pořádný útok nožem, co v Palestině zvládne každý výrostek, a ke střelným zbraním se o dost líp dostane americký středoškolák. Víc škody než tři páteční útoky islamistů udělá i jedna větší bouřka. A co je vrchol výsměchu: jako nebezpečnější se včera ukázala dokonce i česká předvolební kampaň. Když ministr Zaorálek havaroval cestou ze setkání s voliči, transportovali zraněného vrtulníkem!

Hoši, jestli náhodou není čas to zabalit. Ještě chvilku a budete za idioty i mezi sebou. 

 

PS: Nechci tím říct, že se jim to příště nemůže povést lépe. Jsou to pěkní šmejdi a určitě je dobře mít se trochu na pozoru, zvlášť když se někde kolem povaluje opuštěná taška nebo ozývají výkřiky s Alláhem. Ale zároveň je fajn vědět, že tihle islámští radikálové nejsou žádná monstra, ale docela obyčejní chybující smrtelníci, navíc zřejmě ne moc bystří ani technicky a organizačně schopní. Poslední dobou se předvádějí čím dál míň jako děsiví a čím dál víc jako zoufalí a směšní, což je rozhodně dobře.

 

Autor: Petra Kišová | sobota 16.9.2017 10:56 | karma článku: 29,45 | přečteno: 5272x