Takový pěkný pár III aneb Vzal jsem si děvku!

Rozvod? Nikdy! To radši manželku naporcovat! ... pokračování příběhu o nevydařeném manželství mladé naivky a protřelého cynika.

Volně navazuje na podobenství Takový pěkný pár a Takový pěkný pár II.

A je to venku. Pod líbeznou nevinnou tvářičkou se schovávala stejná mrcha jako všechny ostatní, a dost možná ještě horší. Celou dobu se mu kurvila za zády a teď už to ví každý. Bohatý kmotr, který mladé krásce přispěl na výbavu, zdaleka nebyl sám. A nejspíš ji štědře dotovali i po svatbě, proboha kdo všechno?! S prohřešky různého data se jako z udělání roztrhl pytel a najednou si na ni všichni ukazují prstem. Skoro to teď vypadá, že fungovala jako call girl a šla s každým, kdo zaplatil...

Ani se nechce věřit, že si manžel celých devět měsíců ničeho nevšiml. Možná něco tušil, ale pro klid v rodině mlčel. Možná se na všem přiživoval jako pasák. A možná má sám ve věcech takový bordel, že mu to ani nepřišlo divné.

Aby ze sebe ta podezření smetl, veřejně se nad partnerčinými mravy pohoršil, a pěkně nahlas. Bohužel teprve ve chvíli, kdy si před ženuškou začali uplivovat všichni kolem. Řeči o mravech navíc z jeho úst zněly dost pokrytecky.

Teď už se nehraje jenom o image vzorné rodiny, ale o všechno. Potřebují se co nejrychleji dostat ze šlamastiky ven a zachránit, co se dá. Protože rozvod nepřipadá v úvahu. Ten by je potopil oba (vlastně všechny tři).

Manžel situaci vyřešil po svém. Nechal vyhlásit, že jeho žena není nemravná CELÁ, ale jenom ZČÁSTI.  A když se té fuj části, která obcovala s bůhvíkým, zbaví, může prý manželství klidně pokračovat.

Jenom je potřeba rozhodnout, která část je ta pošpiněná. Kupodivu si vybral hlavu. Chce ji své ženě odříznout a žít s bezvládným torzem, které se navíc chystá připravit taky o pár údů. A ještě se při té představě usmívá! Vypadá to, že právě po takové bezmocné manželce odjakživa toužil. Jakoby se už nemohl dočkat, až mu konečně přestane do věcí kecat a on doma nastolí vlastní pořádek.

Dokonce se proslýchá, že se chystá kus manželčina těla přímo pozřít. Schválně, do které části těla se asi zahryzne? A jestlipak se trefí do panensky čistého místa? Aby se z toho sousta nakonec nezakuckal nebo ještě něco horšího...

Ale není to nakonec jedno? Nekrofil nebo kanibal. Stejně je to celé eklhaft a mrtvolného puchu by tuhle domácnost mohl zbavit už jenom pořádný průvan.

Pořádný průvan, při kterém se větrá ZE VŠECH STRAN!

 

Autor: Petra Kišová | sobota 9.4.2011 10:23 | karma článku: 13,18 | přečteno: 1995x