Pane Větvičko, emigrujte, dokud je čas

Pane Větvičko, reguji na Vás článek o Bohovi Putinovi (http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/421436/Zastavte-Putina-dokud-je-cas.html). A teď zkuste to samé o Kim Čongovi. I o něm jistě najdete mnoho zajímavých podnětů. Třeba na stránkách fanklubu. Možná by Vám poradil jeho kámoš Dennis Rodman. Každý idiot má své nohsledy.

Info o tom, že sankce nefungují, protože žádná země neřekla "tak teď už budem hodný" je strašný blábol. I Severní Korea odstavila (byť dočasně) jaderný program v reakci na sankce a omezení pomoci ze zahraničí. A co jiného než sankce donutilo Írán přiškrtit jaderný program a dokonce nabídnout někdejšímu Satanovi USA vojenskou spolupráci v Iráku? Je vidět, že o tom nevíte ale vůbec nic.
Moc hezky oslavně jste popsal to, jakým způsobem umí Putler odstavit nezávislé instituce a občanské iniciativy, případné konkurenty a vůbec kohokoliv kdo by ohrožoval nebo kritizoval jeho samovládu.
Video s mentálním dědkem co zapomněl roztrhat svoje americké tričko, ničící elektroniku a vylejvající limonádu, reprezentuje něco s čím se ztotožňujete? Příjde Vám dobrej?
A možná si zkuste najít něco o tom, čeho se v historii podařilo dosáhnout nebo zabránit Vámi vysmívané největší armádě na světě. A teď nemyslím ty pomlouvačné zestručňující útržky, ale skutečná fakta. Možná Vás překvapí, že USA měly nezanedbatelný vliv na ukončení první světové války. O vyznamu účasti na druhé světové byste něco vědět mohl a třeba Vám i dojde, že nebýt vítězství závodů ve zbrojení, resp. vyčerpání Sovětského svazu, dneska byste v něm možná žil. A pokud Vám to příjde dobrej nápad, vadí Vám svoboda a potřebujete pevnou ruku, tak nevotravujte a do toho svýho milovanýho Putinreichu se odstěhujte.

Dodatek k posední větě, a titulku (12:37):
Vás, co mi  podsouváte, že chci pana Větvičku nuceně vysídlit, chci poprosit přečtětí poslední věty. Panu Větvičkovi radím, aby se do milovaného Ruska odstěhoval "pokud mu to příjde jako dobrý nápad".

Autor: Pavel Novák | pondělí 11.8.2014 12:20 | karma článku: 27,55 | přečteno: 2817x