Václave Klausi, opět jste to popletl...

Nynější prezident Klaus se vyjádřil o vítezství nového prezidenta Zemana, že "Pravda a láska zvítězila nad zlem a nenávistí".  To mu zřejmě Zeman ukáže hned, až začne vyšetřovat, kdo stojí za pozadím amnestie. Jinak co se týká voleb, tak to pan Klaus zase popletl, níže uvádím věty a protitvrzení, která bohužel ukazují pana Zemana v jiném světle - coby člověka, používajícího tvrzení lživých, nebo účelových. S pravdou či láskou to moc nejde dohromady.

Karel Schwarzenebrg byl potěšen, že si Václav Klaus alespoň dobře pamatuje známou Havlovu větu o pravdě a lásce. Známe ji všichni - a je nadmíru jasné, že ji použil prezident jako komentář voleb buď coby projev zlé vůle, nebo neznalosti pana Zemana. Vzhledem k tomu, že Zemana velice dobře zná, je odpověď jednoduchá.

Co se týká vztahu Miloše Zemana k pravdě jako takové, závisí na mnoha faktorech. Například nesmí být zrovna volby. Posuďte sami. Pokud máte kdokoli o nějaké větě pochyby, doložím článek či video.

Prosím, převzala jsem z internetu sporné věty - a to pouze za poslední týden:

Zeman řekl, že ho podporují Franz a Fischer. Oba to popřeli, Franze naštval.

Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
Zeman řekl, že vyhodil 2 poradce kvůli kauze olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.

Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost za postup Karla. Posselt to popřel.
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z britských listů, britské listy to popřely.
Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela.
Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé.
Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a zmiňovaný zámek Hardegg navíc rodině již 300 let nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa dávno odstřihnul, že mu nepomáhal s kampaní, a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu u KSČM, ČSSD a KDU-ČSL. Když prý pan Zeman bude potřebovat, tak mu pan Šlouf bude nadále pomáhat, tvrdil. 

Když se novináři opakovaně zeptali, znovu pana Šloufa zapřel. A dokonce trvdil, že na oslavě ve volebním štábu je pan Šlouf zcela náhodně. Zajímavé - teď už je prezidentem, tak ho již nepotřebuje?

Stejně jako v případě Václava Klause, který ho podporoval a Zeman to všude a stále popírá slovy, že on je naopak Klausovým kritikem a nemají nic společného. A nyní mu posílá vzkazy, že bude chtít hned vědět, kdo stojí za pozadím amnestie a vyhodí ho. Vyhodí i pana Klause? Není radno pomáhati Zemanovi, jak tak koukám...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavla Brychtová | neděle 27.1.2013 3:05 | karma článku: 25,99 | přečteno: 1014x