Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Všem děkuji za příspěvky :-)R^

Pro pana Brichtu, Kolebu a Petelíka bych ráda jen připomněla, že už je po volbách, z mé strany se nejedná o žádnou předvolební kampaň ;-D Jste si zřejmě spletli datum článku.

Naopak - přijala jsem fakt, že vyhrál pan Zeman - o to více mě na něj mrzí, jak má blízko k účelové lži. On si nemůže pomoci a při jakékoli diskuzi potřebuje mít jakoby navrch a s tím je spojené nutkání lhát. A to se mu stává bohužel i ve střízlivém stavu.

A opravdu nemohu za to, co říká. To je čistě jeho vůle. Většinu výroků je doloženo reportážemi na stránkých našich televizí a každý si může o jeho výroku udělat obrázek sám.

Doufám, že alespoň při zahraničních návštěvách se od této svojí české vlastnosti odprostí, u prezidenta je nepřípustné takové to "hospodské machrování". Pamatuji, že míval celkem zábavné bonmoty, nebo alespoň citoval z nějaké knížky, když ho nic vlastního nenapadlo - doufejme, že se vrátí alespoň k této slušnější formě komunikace.

1 2
možnosti
Foto

Že Vás baví sledovat, co říkají redaktoři a novináři. Vždyť devadesát procent je jen bulvár, povětšinou vymyšlené nebo zkreslené informace, které mají lidem plést hlavy a autorům zvyšovat příjmy. Nedivím se Zemanovi, že nemá novináře příliš v lásce.

Klausova věta mě také trochu překvapila, i když se s jejím obsahem dá v něčem souhlasit: Pokud by zvítězil Schwarzenberg, pak bychom museli říci, že zvítězily zase jen peníze - a tam, kde jsou velké peníze, jsou pravda a láska a jiné hodnoty většinou poraženy.

1 3
možnosti
TH

Taky jste to zpletla.

To nerikali novinari. ty lzi rikal  prezident Zeman. A to jen v jednom jedinem tydnu. 

A jeste dalsi podlost. Tcrdil, ze bude hrat ferovou hru. Taky lez.

3 1
možnosti
Foto

I při zklamání,nijak bych Zemana nedémonizoval a svobodnou volbu respektuji,daleko více mi vadí poslední kroky současného prezidenta, kdy pro něj je Schwarzenberg...lež a nenávist, tím vlastně říká, že voliči knížete jsou zastánci téchto "hodnot".

6 3
možnosti
Foto

Ono je to spíš tak, že ztratili mnozí z nich respekt k VK, což bylo pro ně největší zklamání a se stejným despektem se dívají na MZ. Nejde vůbec o to, že vyhrál a je prezidentem, někdo musel vyhrát, to je dobře, jde spíše o to, co oba aktéři dělali, jak se profilovali, k čemu se snížili, aby vyhráli, jak zápasili a vycházím z toho, co řekli na kameru a jaké konkrétní činy jsou za nimi hlavně v případě VK, počínaje jeho amnestií, jeho směšným zdůvodňováním a konče jeho ovlivňováním voleb a snižování se k manipulacím pomocí fabulace, kdy se svou rodinkou brnkal ne nejnižší xenofobní a nacionální strunu a poté pokrytecky řekne, již po druhé, že by emigroval, i když toto bylo předmětem jeho kritiky KS  . Pokud někdo ztratí Váš respekt, byť je to Váš oponent z důvodu jeho podlého chování, těžko pak můžete přistoupit na jeho všeobjímající slova o tom, že je nutné se mít rádi. Prostě mu již nevěříte jako člověku a to je pak zásadní problém. 

http://www.wall-street.cz/?p=2725

3 0
možnosti

Václav Klaus není popleta!

Václav Klaus se vysmívá všem slušným lidem!

Nedavno lhal, že jsme zvítězili nad korupcí. Čím? Jeho amnestií?

Dnes lže, že Pravda a Láska zvítězila nad Lží a Nenávistí.

Václav Klaus se vysmívá celému národu slušných lidí!

!!!!!!!!!!

5 5
možnosti
Foto

Pokud se nepletu, vítězství nad korupcí vytruboval před 1,5 rokem Nečas. U Klause jsem tento nesmysl nezaznamenal.

0 0
možnosti
Foto

Já Vás, Pavlo, nechci poučovat (často tak z pozice staršího a moudřejšího ale činím), Václav Havel nemá na "Pravdu a Lásku" žádný copyright:

“When I despair, I remember that all through history the way of truth and love have always won. There have been tyrants and murderers, and for a time, they can seem invincible, but in the end, they always fall. Think of it--always.”

To řekl Mahatmá Gádnhí a toho snad citovat lze. Ale přiznám se, že jsem se to dozvěděl až včera. Dříve jsem také jsem také já připisoval autorství VH.

3 4
možnosti

Vždyť je to nepodstatné!

Stejně výzva k Lásce, Pravdě a Svobodě pochází od Ježíše Krista!

:-)

2 2
možnosti

Ještě jsem zapomněla na jednu věc k té amnestii : Víme, to nejenom z volební kampaně, že M.Z. lže, to prakticky kontinuálně. Proč by měl zrovna teď mluvit pravdu ? Uvidíte, že z jeho slov o amnestii nebude taky nic. Ne nadarmo vítá jeho volbu na aktualne.cz Klausův hradní právník Pavel Hasenkopf (potřebuje si zachovat flek). :-)

3 2
možnosti
TH

i s amnestii Zeman lze. Tvrdi, ze byl  "od prvniho okamziku proti". Prvni okamzik byl 1.1. 2013 v poledne, Zeman nemohl vedet. co amnestie opravdu obsahuje.

3 3
možnosti

Clovek by rekl, pani autorko, ze Zemanovi volici se upokoji vitezstvim a ze na chvili daji pokoj. Ale kdez, stale na strazi, to je dobre. ;-D

2 5
možnosti
Foto

Alespoň vidíte, že Zemanovi příznivci nejsou jen "burani" a nesedí stále v hospodě.

3 4
možnosti
MK

Milá dámo, zkuste si někdy přečíst i jiné informace než jsou ty bulvární. Lupa se při těchto volbách opravdu předvedla a Zeman jim to v povolebních diskuzích po právu dává "sežrat" ;-)

7 6
možnosti

Prosim Vas, a ktere jsou ty nebulvarni ? V cem presne se autorka plete ? Dekuji za informaci.

Btw., Zeman nic nikomu nedava "sezrat". Chova se tak jako vzdycky : jako arogantni, sebestredny buran.:-)

4 7
možnosti
Foto

XBudeme svědky ještě kopce srandy, uvidíte... 

Pokud si mohu dovolit předpověď, tak se Zeman ani prezidentem nestačí stát. Ve vzduchu jde totiž cítit zvláštní napětí něčeho nekalého, co vyleze brzo na povrch. Ono vůbec jsme svědky naprosté frašky a tragikomedie, kdy tito pánové V.K. a M.Z. se chovali naprosto, pro mě, neuvěřitelným a šíleným způsobem pokleslých gaunerů, kteří dostali  z něčeho tak ohromný strach, že se proměnili ve dva našeptávače, kteří vypouští svůj jed, kde se dá a jakýmkoliv možným způsobem rozechvěli a zabrnkali voličům na ty nejnižší struny lidských pudů, které skrývají ty nejhorší démony, jenž zmanipulovaný dav mění na nástroj pomsty, jenž má cíl, proti kterému se dá spojit a nezáleží na tom, co je pravda. Lidé potřebují nepřítele, aby měli pocit smysluplnosti. Je lehké vést lidi, když mají pocit, že jdou za jistým cílem nebo když mají strach.

Cíl je mnohem důležitější než pravda. Když dáte lidem nepřítele, kterým je někdo jiný než vy sami, dává jim to smysl pro konání. Lidé chtějí věřit a tak věří. Nezáleží na tom, že něco není pravda. Ti kteří si lež vyslechnou, jí budou věřit, protože jim dává nějaký cíl, nepřítele, proti kterému se dá dát dohromady. Když někdo má tu správnou motivaci, tak téměř každý uvěří téměř všemu. Budou věřit lži, protože chtějí věřit, že to je pravda, nebo protože se bojí, že by to mohla být pravda.

Tuhle pokleslou manipulaci dokázali hrát VK s MZ po celou dobu voleb i po samotném zvolení a je mi záhadou, s jakým umem dokázali zamlžit lidem mysl a ti nevidí jejich šílené kejkle,  kdy za každou cenu řeknou a udělají vše proto, aby to, co tu dvacet let spolu budovali, tito dva strůjci polistopadové situace, zůstalo ve stejných kolejích.X

6 4
možnosti
Foto

XNyní mají otěže pevně v rukách a možná budeme i svědky toho, jak jeden inkvizitor se zbaví druhého. Počkejme si však, takhle jejich hra stále pokračuje a já jsem zvědavý, jak skončí a určitě nemíním přistoupit na jejich hru, usmívat se, objímat stromy a dokončit jejich manipulaci s myslí, která se v závěru mění na katarzi lidí, kdy všichni společně máme budovat ten jejich lepší svět a mít se přitom rádi a jak toho dosáhli, navždy zapomenout...X

4 5
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik