Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

V čele této země stojí zlostný ješita

napsal ve svém blogu  známý ekoterorista Liška. A nebyl sám, kdo na prezidenta republiky vychrlil duševní zvratek. Po prolistování webu jsem narazil na další skvosty přesně těch, kteří se zařadili do pověstného hejna potrefených husí, těch které vzpomněli jak pan Bátora, tak pan prezident. „Já si myslím, že pan Bátora už vystřídal tolik politických stran, že si každý může vybrat, kam si ho zařadí," pustila se do Ladislava Bátory socioložka Jiřina Šiklová, nezbytná součást Událostí naší-vaší ČT. Zjevně neskousla tu část Bátorovy autobiografie v níž stojí „raději Boženu Vikovou-Kunětickou než Jiřinu Šiklovou". Samozřejmě zapomněla na tu část svého životopisu v níž působila ve straně která byla, byla prohlášena za zločineckou organizaci. Ve svém svatém protibátorovském nadšení nevzpomněla své dřívější členství v KSČ. Řečeno slovy evangelia svatého Matouše: „Je jednoduché vidět třísku v oku bratra svého, ale musíte hledat také trám v oku svém, paní doktorko".

Zdroj obrázku: http://ateo.cz/obrazky/

To, že teolog(sic!) Halík neopomněl do Klause také kopnout vůbec nepřekvapuje. Ten zase  pro změnu přirovnal názory prezidenta České republiky Václava Klause k myšlenkovému světu „fašizujících maloměšťáků". Jsou-li tato nenávistná a znevažující slova na adresu prezidenta České republiky Václava Klause stanoviskem církve, potěš naše věřící sám Pán Bůh. A co na to pan Duka?

Další kvikot se ozval jak jinak od vševěda jménem Pehe. Ten uveřejnilo jak jinak (Rudé) Právo. Podle Peheho Václav Klaus kdysi začínal po boku Václava Havla, Tomáše Ježka, Valtra Komárka a Jiřího Dienstbiera, později Josefa Zieleniece. Dnes lze jeho jméno přiřadit k Adamu Bartošovi (ano tomu, který vypracoval panem prezidentem pochválený seznam nenapravitelných pravdoláskařských petentů), Janě Bobošíkové, Ladislavu Jaklovi, Petru Hájkovi, a nyní i k Ladislavu Bátorovi. Opravdu smutný konec.

Proč smutný, pane Pehe? Já bych řekl, že několik českých novinářů, a spolu s nimi i někteří politici, vyvolali kauzu Bátora, jako zástupnou, druhoplánovou. Prvním plánem je jak jinak (jak lze ostatně vidět i z uvedených reakcí) plivnout opět slinu na Václava Klause. Zřejmě je vytočila Klausova věta: "Co je či není politicky korektní, navíc definuje – zcela samozvaně – jedna skupina lidí, která si vydobyla zcela neuvěřitelnou pozici v médiích a která nám suverénně a autoritativně říká, co smíme a co nesmíme. Je to fenomén celosvětový, evropský i český. Kdo se mu odvažuje vzdorovat, stihne ho lavina ataků, které vedou k jeho společenskému znemožnění, často i ztrátě zaměstnání, i k osobní ostrakizaci. Přesně to se u nás dnes děje s Ladislavem Bátorou."

Samozřejmě, nemůže chybět ani Jindřich Šídlo z Bakalových HN, třeskutý komentátor z Higlightu naší-vaší ČT. Už dlouho nebude trvat a přiřadí se k velikánům jako je Moravcová, Drtina, Jílek a další. Z jeho svěžího dílka vyjímám:  "Prezident má před sebou poslední dva roky v úřadu. Až skončí, bude mu jedenasedmdesát a při jeho činorodosti nelze očekávat, že by se odebral na odpočinek. Klaus, který je svými nejbližšími léta přesvědčován o jedinečnosti každého slova, jež vysloví, nepotřebuje, a asi ani nechce bojovat o další pozice uvnitř uskupení, kde mají lidé rozdílné názory. Existuje tu ale ještě jedna možnost: postavit se do čela zástupů věrných, které poctivě šikují již zmiňovaná Jana Bobošíková a aktivisté kolem národně konzervativní iniciativy D.O.S.T., již Bátora zakládal a jejíž každou demonstraci svými zdravicemi oživují Klausovi muži. Místo na trhu tu je."

Takže vážení zmínění politologové a jiní intelektuálové. Jsem nadšen kvikotem který zase taťka Klaus vyvolal. Konečně jsem porozuměl co je to ta Pravda a Láska ordinovaná z Havlova nevětraného mravního a duševního pelechu. :-) A tak mi nezbývá, než se připojit k neznámému autorovi z FB: Liberalismus v pojetí některých novinářů bohužel zdegeneroval: namísto, aby některé výstřelky a jinakosti byly tolerovány, jsme ve jménu pravdy a lásky nuceni je dokonce vyzdvihovat. A kdo močí proti tomuto proudu jako Klaus, je účelově označován za extremistu. Nikoliv Klaus, ale takovéto názory mohou společnost vést k napětí a konfliktu. Ona se z toho stává u některých jedinců v ČR halt taková móda označovat každý názor, který se nehodí: extremistická je NS, KSČM, Hájek, Klaus, Bátora..omezování demokracie, nálepkování a zakazování? Děkuji, nechci..“

Kam oko pohlédne, šavle hore a Venca se potutelně usmívá pod fousy. A obyčejní lidé(to není můj termín) by ho přitom v přímé volbě zvolili v prvním kole. A já taky. Inu, občas pan profesor rýpne do mraveniště slouhů čtvrté říše a to je pak veselo.

Psáno pro blog.iDnes.cz
Mé blogy přejímají i servery Virtually, Parlamentní listy, Česká Media, E-portál a Fragmenty.

Pár tweetů:
http://www.paulczynski.cz/tweetovani-o-eu-zarovkach.htmlhttp://www.paulczynski.cz/tweetovani-o-libyi.htmlhttp://www.paulczynski.cz/tweetovani-o-vztekle-lisce.html

Znáte Kláru Mandausovou? :
http://www.paulczynski.cz/mami-co-je-erotic-city.html

A obvyklá porce uvolňováků:

Když se řekne - mísa na ovoce ze sexmuzea:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-sexy-misa-na-ovoce.html

Foto dne - náš mladej na dírkách :
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--vite-co-je-to-chodit-na-dirky.html

Fórek dne - Kantorek o vládních prasatech :
http://www.paulczynski.cz/o-vlade-od-pavla-kantorka.html

A k tématu jeden aTeův Bátora:

Autor: Petr Paulczynski | úterý 1.3.2011 15:15 | karma článku: 38,46 | přečteno: 4071x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13460x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10791x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6903x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Nej skluzavka, echt Divoký západ, exkurze do Bayernu... Krok za krokem zemí EURA

15. června 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Německu EURO je Německo. EURO si dělá z Německa, kde fotbal je národní sport, něco jako svoji výkladní...

Chtěl bych Turka v Česku, říká Macinka. Antibabiše má za nejhloupější program

15. června 2024

Premium V uplynulých dnech oslavil 16 let po boku Václava Klause. Ještě na Hradě dělal tehdejšímu...

Kvůli Le Penové ho sesadili. Soud však rozhodl, že šéfem Republikánů zůstává

14. června 2024  21:31

Pařížský soud v pátek zrušil rozhodnutí francouzské konzervativní strany Republikáni (LR), která ve...

PŘEHLEDNĚ: Proč Česko kupuje nové tanky za 52 miliard? A co všechno umí?

14. června 2024  21:01

Česká armáda by měla do roku 2030 získat 77 nejmodernějších tanků Leopard 2A8 ve společném nákupu s...

  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.