Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jsem bílý a hetero. Jsem normální?

Tak stojí otázka. Médii a virtuálním prostorem hýbe otázka teplého pražského léta. Pozor, nebudeme mluvit o počasí. Teplé léto se týká další akce LGBT komunity, která opět uspořádá svůj zviditelňovací festival, jakoby tuto komunitu u nás někdo pronásledoval. Dokonce naše vaše veřejnoprávní ČT nás nezapomene pravidelně o této akci několikrát denně informovat.

Duhoví kluci

Národ se rozdělil na ty politicky korektní, kteří pouliční jásání barevné skupiny lidí s jinou sexuální orientací než je většinová považuje za normální, na ty co je jim to fuk a na ty co sám fakt homosexuality považují za zvrhlost.

Hned na úvod musím říci svůj názor. Patřím k těm, co je jim to fuk, ovšem s výhradou. Sexualitu považuji za výsostně intimní záležitost, kterou by si podle své orientace měl provozovat každý doma. Nechápu, proč je potřeba ji deklarovat na ulicích. Rovněž mi uniká zběsilý atak na všechny kdo nesdílí povinné nadšení nad touto akcí. Zaštiťování takovýchto akcí politiky či velvyslanectvími je už pak zcela nad rámec mého chápání.

Tak mne napadlo, proč podobné akce nepořádají heterosexuálové. Proč nechodí po ulici polonazí a nevyzývají nikoho aby si naleštil prdelku nebo jinou část těla. Když jsem tuto větu napsal do jedné diskuze, byl jsem vyzván, abych takovou akci uspořádal. Uspořádal bych, ale bojím se, že bych polonahou manželku na ulici nedostal. A v tom asi je jádro pudla. Heteráči si své libido uspokojují v soukromí aniž by museli dráždit okolí.

Další perličkou je, že letošní Prague Pride se bude také věnovat romským gayům. Proběhne večer s módní přehlídkou romského návrháře, romskou muzikou, komixem i debatou. Panenko skákavá. Jakoby nestačilo, že pohled na Romskou komunitu je díky jejím excesům nepřátelský. Ještě je nějaký trouba vyzdvihne v rámci homoakce. Pořadatelé nám podle vlastních slov chtějí přiblížit život postižených gayů a leseb, transsexuálů nebo homosexuálních Romů pod heslem "Dáme barvy dohromady". Obávám se že tím naší romské menšině moc nepomohou.

Ve svobodné společnosti by homosexuálové na podobné pochody bezpochyby měli mít právo, ačkoliv to nic nemění na tom, že je to zhruba stejně důstojné a estetické, jako nosit tričko s nápisem Tento měsíc menstruuji. Když LGBT chtějí přesvědčit konzervativní veřejnost, že teplí kluci a holky jsou in, ať to zkusí. Vždyť kdo s kým a co dělá je jeho věc. Akorát mi uniká proč to potřebují deklarovat veřejně na ulicích. Navíc nechápu proč na sebe navlečou růžové kostýmy, narazí bizarní klobouky a barevné kreace v duhových barvách.

A iniciativa D.O.S.T a Václav Klaus zůstanou dle ochránců akce zlobivými dětmi.  A LGBT akce je správná. Protože jak kdysi napsal D-FENS: Duhoví lidé jsou všichni gayové a taky ty heteráči a heteruny, co jim připadá tuze  normální, když dva se dva chlapi na ulici cicmají a vrtí prdelkama a mají pěkné barevné oblečky z nichž tu či onde vykukují nějaké kusy holého něčeho. Duhoví lidé uznávají diverzitu a jsou to ti správní, dá se s nimi počítat při podpoře požadavků gayů. Neduhoví lidé jsou zlí, homofobní, jsou to klerikálové, fanatici a pozor! - jsou to také náckové a fašisti, protože to gayům komplikují.

Případné nařčení z homofobie odmítám. I když, i kdybych homofob byl , je to něco degradujícícho? Je to nadávka? Mám se za to stydět? Homofob je ten, kdo nehodlá anebo včas nestihne nadšeně veřejně zajásat nad perverzními institucemi jako registrované partnerství nebo adopce dětí homosexuály. Je to zvláštní v tom duhovém světě. Když s nimi souhlasíte, tak je to relevantní forma sebevyjádření, ale když s nimi nesouhlasíte, tak jste umlčen coby fašista a homofob. Je to zhruba stejné, jako když máte problém se multikulturně obohacovat. Pak jste zase rasista a xenofob. Diverzita ano, ale vocaď pocaď. Jen pro duhové, ano?!

Takže co na závěr? Opakovaně říkám že gayové a lesby si klidně teplí mohou být, aniž by mi to vadilo. V okruhu mých přátel a známých se několik takových jedinců vyskytuje a nemám s nimi nejmenší problém. Ani jeden z nich však do potrhlých průvodů nechodí a potrhlých festivalů se nezúčastňuje. Jsou sice teplí, ale považují to za svoji soukromou věc, stejně jako já nelezu na pódium bojovat za právo vztahu on-ona.

Přesně tak jak napsal svého času Miroslav Macek: 
Jsem přesvědčen, že ohromné většině občanů tohoto státu (bez ohledu na občasné neškodné slovní narážky a vtípky) homosexualita a homosexuálové pranic nevadí. Proč také, vždyť zrovna tak jim vesměs nevadí lidé s desítkami jiných vrozených genetických odchylek. To, co jim vadí, není homosexualita a homosexuálové, ale jistá jejich zpupnost (jsem přesvědčen, že to je to správné slovo) s jakou se snaží majoritní společnosti (s množstvím jiných genetických odchylek, které ovšem tak ostentativně nedávají najevo), vnutit za halasné podpory fanatických ochránců minorit všeho druhu názor, že homosexualita je cosi "víc", cosi hodné obdivu a hrdosti až pýchy (pride),cosi, co je záhodno halasně dávat najevo. A my ostatní pak máme jejich kompenzační samoobdiv, hrdost a pýchu promptně akceptovat, jinak jsme zatracení homofobové.

A jsou-li mé názory málo multikulti, pak jsem homofob. Jenom nevím, zda se za to mám stydět. Pomalu ale jistě mi přijde, že být bílý a hetero už přestává být in. Bože, kam ten svět kráčí.

Doporučuji k tématu četbu článku šéfa D.O.S.T.u
http://www.paulczynski.cz/lesk-a-bida-homosexualismu.html

A kdo se rozčílil, může se uvolnit.

Když se řekne - klid v domě:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-klid-v-dome.html

Foto dne - u nás v Přednádražní:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--u-nas-v-prednadrazni.html

Fórek dne - zde čural Chuch Norris:
http://www.paulczynski.cz/zde-cural-chuck-norris.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | úterý 14.8.2012 10:45 | karma článku: 47,41 | přečteno: 19439x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13460x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10791x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6903x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Ukrajinská armáda zaútočila na přístavy v Černém moři, cílila i na sklady s ropou

17. května 2024  6:42,  aktualizováno  10:19

Sledujeme online Ruská obrana v noci čelila rozsáhlému útoku dronů na Novorossijsk a další přístavní město...

Muž utekl z hořícího bytu na balkon, hasiči ho dostali dolů po žebříku

17. května 2024  10:15

Nečekaný budíček měli dnes kolem páté hodiny ráno lidé z třípatrového bytového domu v Březové na...

Fingerland: Izrael se bojí, že zabředl do válečného patu. Neví, jak z toho ven

17. května 2024

Vysíláme Válka o Gazu může skončit patem a zároveň se blíží konec premiéra Benjamina Netanjahua. V Rozstřelu...

Hádka o školních absencích skončila vraždou v rodině, hoch za ni dostal 7 let

17. května 2024  9:36,  aktualizováno  9:52

Ve čtvrtek u Krajského soudu v Liberci při neveřejném jednání padl sedmiletý rozsudek nad mladíkem,...

  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.