Šílenství zveřejňování odposlechů pokračuje

I tzv. seriózní média u nás podléhají pokušení být hroší než bulvár, a tak se v předních českých denících  dozvídáme o pokleslé úrovni rozhovorů mezi tehdejším předsedou vlády a tehdejší šéfkou jeho sekretariátu a současnou ženou.

Nechápu, proč někdo pouští do novin (a proč tím noviny dále kontaminují veřejnost) přepisy z odposlechů poněkud vulgárních rozhovorů intimního charakteru, které nemají žádnou souvislost s tím, zda J. Nagyová zaplatila či nezaplatila darovací daň z kabelek a dalších darů, jimiž byla údajně podarována.

Chápu to tak, že policii, respektive ÚOOZ, a také státním zástupcům hrozí blamáž poté, co uskutečnili přepadení Úřadu vlády v létě roku 2013, které prakticky ukončilo Nečasovu vládu. Ovšem neústavními prostředky. Policie dodnes nikomu nic neprokázala, žádnou rozsáhlou ani systémovou korupci.

J. Nagyová (nyní Nečasová) je tak jedinou malou rybičkou, která uvízla v bombastických sítích celé akce spuštěné policisty z ÚOOZ a Vrchním státním zastupitelství v Olomouci.

Byl jsem vždy velkým odpůrcem Nečasovy vlády a ve Sněmovně jsem hlasoval pro její konec, nicméně špína, která se z policejních odposlechů valí, je skutečně odporná a je třeba ji zastavit.

Každý slušný občan si před tímto primitivním způsobem veřejné popravy obviněné musí odplivnout.

Jiří Paroubek

Autor: Jiří Paroubek | úterý 19.5.2015 14:48 | karma článku: 37,00 | přečteno: 2615x
  • Další články autora

Jiří Paroubek

Můj přítel Jiří Horák

26.4.2024 v 9:37 | Karma: 12,27

Jiří Paroubek

SOCDEM na cestě podrazů…

25.4.2024 v 12:20 | Karma: 19,72