Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

Zveřejňování soukromých telefonátů jistě není etické, ale na druhou stranu dává lidem (voličům) v podstatě jedinou možnost, jak se dovědět něco pravdivého o charakteru nejvýše postavených. Jinak jsou lidé odkázáni jen na předvolební lži, ale to bohužel nikomu nevadí.

0 0
možnosti
MC

Je škoda pane Paroubku, že lidé jsou ovce a vy to moc dobře víte, kdo z toho dokáže nejvíce vytěžit. Je velmi smutné z toho vytěžit ochranou karmu ovcí.

0 0
možnosti
ZU

Jednání p.Nečase je urážka všech mužů nad 20 let.Bylo to ohrožení našeho státu pro debilního kytovce.Pravděpodobně možná už nyní vzpomíná na tu, kterou si nechal vyhnat......

2 1
možnosti
Foto

Nelze žádným způsobem omezovat zásadou veřejnosti jednání před soudem.

1 1
možnosti
Foto

Politickojustiční klika, která zorganizovala tento (a nejen tento) proces by měla být pochytána a izolována, včetně jejich rezidentů v médiích. Je velkým nebezpečím pro vývoj demokraciei a pro právní stát. Za článek karma R^

5 2
možnosti
PK

P40e82t63r 20K65o60l84á13ř

19. 5. 2015 18:13

No, ještě by mohl dát karmu Rudla Polaneckých a dílo jest dokonáno.:-)

2 1
možnosti
DK

Bohužel takový odposlech je o morálce našich nejvyšších, kteří dřeli jako koně, o přisluhovačích, kteří se pro klid dali takhle zneužít a hlavně o tom, že minulý premiér si opravdu tou kantýnskou nepolepšil...a co může umět taková koučka?

3 1
možnosti
DB

Je to vlastně jednoduché, jak odvést pozornost někam jinam....daň za kabelku je nedůležitá záležitost, která se prostě vyřeší tím, že ONA tu daň zaplatí plus nějakou pokutu ze zákona a tím je to hotové. Něco jiného ovšem je odposlech a sledování první Nečasovy manželky. A to, že k tomu dal povel někdo, kdo na to neměl oprávnění. 

A teď media, ano, v mediích pracují někdy lidé, kteří toho moc neumí a tak se přiklánějí k mediálnímu populizmu...tedy zveřejňují zhruba to, co si oni--v mediích myslí---že chce posluchač slyšet....jenže se pletou. Je to tak, že lidi táhne změna, a tak soukromá média musí být populistická, protože z toho mají peníze. Státní veřejnoprávní media toto nepotřebují, protože dostávají peníze od poplatníků automaticky. Ale přesto poznání co je a co není v médiích správně trvá lidem ve veřejnoprávních médiích velmi dlouho.

Tuto zkušenost jsem udělal ve druhé polovině 80. let jak v Německu tak v bývalé Jugoslávii. No a teď to máme tady doma u nás.

Takže nic nového pod sluncem. Ani v jednom bodě. Je mi líto pane Paroubku, asi vám chybí jisté informace, nebo jen způsob jak je zpracovat. Nevím.

1 2
možnosti
BH

Nu, pane Paroubku, souhlasím a dávám karmu..

A to vás opravdu rád nemám..

10 0
možnosti
JH

J13a94n 95H60a19n35á88k

19. 5. 2015 16:23

Veřejný zájem je veřejný zájem. Kdejaký zaměstnavatel své pracovníky sleduje na každém kroku za použití kamer, ale odposlech politiků vadí, byť jsou to v podstatě naši zaměstnanci?

Malý bonus: http://loveckorupcniku.cz/jaka-je-pravda-o-miloslavu-ransdorfovi/

3 4
možnosti

A jinak jste normální? 8-o Dávat na roveň monitorování zaměstnanců v ZAMĚSTNÁNÍ s odposlechem a poté zveřejněním SOUKROMÝCH hovorů, to může jen ... doplňte si sám. Nás, kteří vás už tady z diskusí jako směšnou figurku známe, to nepřekvapí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik