Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

moncicak2704

3. 5. 2011 16:18
Moudrý muž našeho národa

Už mám dost toho jak tu píšete o někom, aniž byste věděli, kdo ten velký Tomáš Sedláček je..

Jděte na nějakou z jeho přednášek, ať se vám trochu rozsvítí v hlavě a uspořádate si myšlenky a pravdy..

Je to velký pán, který vás všechny strčí do kapsy:-) A přesně jak paní v  tomto článku píše.. je to člověk, který si opravdu na nic nehraje, není jako ti, co nám nahoře kradou, nepotřebuje nějaké ohlasy. Je naučen o pravdě diskutovat.. a rád si vyslechne každý názor.. má svůj deníček, kde si píše vše co ho po cestě na kole napadne..a poté rozvíjí své myšlenky ve velké debaty..  Je to nesmírně pracovitý a vytížený člověk, který si zaslouží respekt od  celého národa, a byla bych vděčná, kdyby tento muž povstal a kázal naši politice.

Pokud stále nevěříte přečtěte si jeho knihu: knihu ekonomie dobra a zla, třeba vás přesvědčí, že tento muž musí promluvit více lidem do duše, než jen do duše ČSOB.!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky