No ty jsi blbááá

Ježíši, to ti mě bolí nějak divně na hrudi a něco na mě snad i leze...klube se z mého Staříka, který nikdy nenaříká, a to vím, že něco opravdu nebude v pořádku, neboť si ten poděs neustále dokazuje, jak je mlád a cítí se na 27. 

Ok, kdys byl naposled na prevenčce?
Co to je?
Hm...takže ráno Ti vezmu krev! A neremcej!
04:30...ještě za šera, jako ta příšera, blížím se s jehlou a zkumavkami k vystrčené ruce z pod peřiny a velmi něžně utahuji škrtidlo....
No ty jsi blbááá...ozve se vyděšený Stařík.
Vol slova a chrápej, budu hned hotová!
S výrazem fanatické sestry a ještě klepající se rukou, nahmatávám po tmě žílu, abych toho bručouna nebudila. Nervy na prasknutí...snad poteče, nesmím si u něj dovolit přepich  
Nic....mě švihne! Celá orosená nenápadně zajíždím jehlou tam a zpět, v žíle jsem, jen malý tlak....pích a pích a sem a tam a doleva a doprava....střík...a už to jede.  Celé to pěkně prochrápal. Asi dobrá narkóza, jak si dýchá pod nos. 
Celý nedočkavý volá v průběhu dopoledne na výsledky své krve. Téměř tři týdny co byl pryč, jsem poslouchala jak je předřený, jak je to tam únavné, ani chvilka odpočinku, ani jíst málem nestíhá a u toho sleduji na fb jeho pracovní stránky, kde se kalí na každodenních mejdanech, fotografie s modelkami a slavnými osobnostmi, pohodičku na golfu. Tak teď si na tobě smlsnu hošánku !!!!
No chlapečku - nic moc, říkám. Docela ses tam rozežral. 
Jak to? Ptá se a jistě třeští oči.
Tak hele...ten cukr, bys neměl mít u horní hranice, když jsi na lačno!
Ta kyselina močová....hmmmmm...to sis pěkně vyžíral masíčko. Koukej hodně pít, jinak máš do týdne rozjetou Dnu. Nemluvím jaterky...tady si někdo pěkně pochlastával.
Alergii rozhodně nemáš...tak nefinti s kapesníkem a vypni si tu klimatizaci v autě!
Minerály a pinďour jsou v cajku!
V tu chvíli ho už nic jiného než ten pinďour nezajímá......Jak pinďour? Ty tam vidíš i pinďoura? Ptá se s nezastíraným zájmem a jistě se druhou rukou drbe v rozkroku. 
Jo...vidím tvoji prostatu......
Po půlhodinové diskuzi o pinďourech, povídám… No, tak celkem dobrý, budeš tady ještě min, 40 let, takže kdy si mě hodláš vzít?.....
No Kačí, tak já už musím běžet na schůzku, tak díky a ahoj

Autor: Kateřina Oraná | neděle 27.7.2014 19:43 | karma článku: 13,08 | přečteno: 1385x
  • Další články autora

Kateřina Oraná

MALÝ TRUCKER

18.10.2016 v 20:34 | Karma: 11,90

Kateřina Oraná

Ležet ani nedutat

6.10.2016 v 20:24 | Karma: 13,11

Kateřina Oraná

Jako nahá v trní

19.6.2016 v 18:37 | Karma: 18,43

Kateřina Oraná

Já a poprvé

26.5.2016 v 19:02 | Karma: 22,96

Kateřina Oraná

Láska mražená

12.4.2016 v 13:13 | Karma: 12,00