Jako nahá v trní

Ty vole hustý, ukaž to! No ty jo! To dvakrát na sebevědomí nepřidá, obzvlášť, když se frajer vyloupne v černé kudrnaté paruce a zařízlých tangách až po sedmý obratel. Figura ala Harapes s nafouklým pupíkem. Je po sexu!

Nevím kolik z vás vyzkoušelo pro potěchu svého milého se totálně ztrapnit. Tuto zkušenost mám za sebou a musím dodat, že z onoho erotična nezbylo po krkolomné cestě lautr nic a hned jak jsem stanula v předsíni, jsem zběsile vymýšlela, jak zase utéct a vyklouznout, jen abych nemusela sundat kabát!

Den volna, laškujeme po chatu v tajných náznacích. A pán by si přál agentku s teplou kávou? Jistě, není problém, naše sexy stevardka ji doručí se vším komfortem a nadstandardními službami. Dal byste si rychlého turka či vášnivé kapučíno?

  90% z vás mužů si přeje takovou chvíli zažít, jen se přiznejte! Ženskou co se stane chvíli bezostyšnou rajdou v parádní krajce zaříznuté mezi půlky. Dobrých 30% žen, těmi rajdami je a zbylé si to představují a překonávají ostych, tak jako jsem ho překonala já.

  Vykoupaná a oholená stojím v koupelně, nervozitou se znovu potím jako dveře od chléva a ty maličké háčky né a né zapnout třesoucí se rukou. Oblékám něco co nemá spodek...jen díra a nahoře sešněrovaná až pod prsa. Vršek opět chybí. Volím vhodnou a velmi vysokou obuv v černé lakované kůži a kabátek, který zakryje co třeba jest. Snad neofouknu, říkám si a hrnu si to jak zlomená slunečnice k autu.

  Není kde parkovat...no sakra mě trefí šlak! Najíždím do garáží obchodního domu v centru Liberce a natřásám své čerstvě vyžehlené vlasy. Myslím, že mi to dost sluší! Šněruji si to svižnou chůzí k přechodu, když náhle rána, blesk a krupobití v takovém mžiku, že stojím zmáchána od hlavy až k patě, vlasy jak beran pod ocasem celé kudrnaté a kroupy až na těch holých prsou za výstřihem. Jen žena nosící vysoké podpatky, ocení můj heroický výkon v cupitání na kroupách velkých jak cizrna a podotýkám, že do značného kopce. Červená! Stojím jak zmoklá slepice s kusy ledu ve vlasech. Náš Orgán, jež má chránit a pomáhat, se mohutně zubí ve vozidle a kyne na mě rukou ať běžím… oká, nasazuji tempo a letím… levá noha hore, pravá nejspíš také, držím si tašku a kabát, paň máma v poloze vítáme Vás, přímo před předním sklem naší policie. Smích i přes zavřená okénka. V devět ráno se tohle jen tak nevidí. Snažím se ukamenovat vlastními nadávkami a ztrácím odvahu jít dále. Tohle jsem fakt nikdy nedělala, Stařík ten neviděl nikdy ani podvazky, vždyť za třicet let viděl svou ženu jen v botách s klipem na kolo, při chůzi po asfaltu cvakající jak na podpatku. Nezastírám, že i zde může být jistý erotický náboj! Bože, co já bych teď dala za cyklistický oděv, ač mám ke kolu fyzický odpor.

  Přibíhám a zvoním celkem prostydlá a mokrá. Pozdě, už jsem zazvonila...Vaše káva pane! Vlastně tu kávu vůbec nenesu, říkám si. No ty jsi blbá! Na druhou stranu, ještě jsem si tu pipku mohla při tom tanci na přechodu opařit.

  Nic trapnějšího už mě snad nepotká, jen to svléknu a sexy odhodím do dáli, skočíme na to, dáme opravdovou kávu a běžím pryč. Omyl. Po delším ostýchání sice odhazuji co není třeba, ale řeči typu: Ty vole hustý, ukaž to! No ty jo! To dvakrát na sebevědomí nepřidá, obzvlášť, když se frajer vyloupne v černé kudrnaté paruce a zařízlých tangách až po sedmý obratel. Figura ala Harapes s nafouklým pupíkem. Je po sexu! Tohle by byla fakt dřina a já se nehodlám držet hesla: Kdo si ho nepostaví, ten si ho nezaslouží! Smějeme se a prodlužujeme si život. Krásné ráno! Teď jen doběhnout z kopce bez nehody k autu!

Autor: Kateřina Oraná | neděle 19.6.2016 18:37 | karma článku: 18,43 | přečteno: 1509x
  • Další články autora

Kateřina Oraná

MALÝ TRUCKER

18.10.2016 v 20:34 | Karma: 11,90

Kateřina Oraná

Ležet ani nedutat

6.10.2016 v 20:24 | Karma: 13,11

Kateřina Oraná

Já a poprvé

26.5.2016 v 19:02 | Karma: 22,96

Kateřina Oraná

Láska mražená

12.4.2016 v 13:13 | Karma: 12,00

Kateřina Oraná

Noc s tchořem Šuperkou

25.11.2015 v 20:17 | Karma: 24,90