Z výroků KSČM, jak vymýváme dětem mozky, se mi chce zvracet!

Nehorázná drzost! Jak si vůbec mohou představitelé zločinecké strany, která zavraždila a pozavírala tisíce nevinných lidí, a pro kterou byla lež denní chléb, dovolit pronést slova „přepište dějiny!"? Měli by sedět v koutě, držet ústa a děkovat prez. Havlovi, že existují.

Děti se učí o vrazích, jako o nějakých vrazích! Tedy objektivně!

České učebnice dějepisu, které procházejí velmi složitou procedurou schvalování mnoha odborníky a ministerstvem školství, lžou! Překrucují, ohýbají české dějiny a „vyrábějí" z rudých andílků rudé ďáblíky. Dámy a pánové, kde to jsme, když zákonem pravomocně uznaný zločinec, v tomto případě navíc politická strana, mluví do toho, co se má či nemá učit? Všímáte si? Ústa vrahů a trýznitelů našich rodičů a dědů křičí stále hlasitěji a mi musíme křičet proti nim!

Soudruzi jistě rádi poradí Ústavu pro studium totalitních režimů, Konferenci politických vězňů nebo Člověku v tísni jak se dějiny interpretují! Právě tyto organizace a sdružení leží KSČM v žaludku nejvíce. To víte, 20 let po revoluci, pomalu ale jistě zpět u moci, to se nehodí řekněme „kulak" emotivně vypravující o svých zážitcích z minulého režimu. Já vím soudruzi a soudružky, pravda bolí!

Marta Semelová (předsedkyně Pražské rady KSČM) „Nepouštějte politické vězně do škol"

Taková beseda s člověkem, který si prošel kriminálem jen proto, že vlastnil dům, pole, dvě krávy a venku suchej záchod, poctivě pracoval a šetřil každou korunu, o vše přišel, zavřeli ho, pustili, vše co bylo jeho si musel zpět koupit, to zanechává v dnešní mládeži hlubší zářezy než výklad průměrného učitele. A proto se asi čerti čertí! (této paní bych za svého pradědu nejraději plivnul do obličeje)

Nejraději bych článek zakončil slovy Tomáše Matonohy (Pořad Na stojáka, dopis KSČM, vřele doporučuji) více zde http://www.youtube.com/watch?v=djFcjDyaZNY , ale to by tady neprošlo.

 

Příběhů rodin poznamenaných komunismem je tolik, že je nelze přehlédnout, zapomenout ani přepsat! Naopak podporuji činnost zmiňovaných organizací a doufám, že svou aktivitu ještě více zintensivní s výročím 20 let od revoluce. Všechny učitele dějepisu prosím, aby na kapitolu komunistické éry naší historie kladli co největší důraz, protože kdo nezná objektivní historii, opakuje její chyby. Tímto děkuji také Mgr. Aleši Kotykovi.

 

Frázi „přepište dějiny" jsem měl vždy v oblibě. Spojuji si ji totiž s OH v Naganu 98, jako památná slova před vítězstvím. Vždy mi při oněch slovech naskočila husí kůže. Dneškem se to mění, bude jen mráz po zádech a rudo před očima!

Autor: Ondřej Kašák | pátek 23.1.2009 10:49 | karma článku: 35,33 | přečteno: 1956x