Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Rovnoprávnost je budoucnost?

Představme si, že by třeba ženy byly nejplodnější až po šedesáti letech a muži po padesátce. Na módních přehlídkách by stařenky v nejlepších letech předváděly svůdná oblečení odhalující krásná vrásčitá těla.

 

 

Stařenky a starci by konečně přicházeli do plodných let a vše by se točilo kolem nich, vše předešlé by bylo pouhé dětské dospívání sice s krásou naivních roztomilých až čtyřicetiletých dětí, ale ta skutečně sexuálně dráždivě hodnotná léta by teprve pomalu přicházela. Z amerických filmů lze často vidět tuto změnu estetického náhledu, vesmírné stvůry nemají zájem o naše pozemské krásky a naši diváci by se naopak štítili jejich ohyzdných samiček. Přitom až tak proti přírodě by rozmnožování v pozdějším věku nebylo, v podstatě všichni bezobratlí se rozmnožují až na konci svého bytí a někteří obratlovci, jakými jsou například lososi, také. Čím dál úspěšnějším rozmnožováním s rostoucím věkem se vyznačují i velcí vyspělí obratlovci, například slonice se dožívají pětašedesáti let a samci o deset let míň, proti lidem ale slonice jsou plodné až do konce svého života. Mladý i starý sloní samec dostává stejnou šanci se pářit a z jeho strany neexistuje upřednostňování mladých a štíhlých samic bez vrásek. Čím je samice a on starší a mohutnější, je pár plodnější a výsledek zaručenější, protože on má delší penis a umístění ejakulátu je zaručenější.  Proč je právě u lidí vše tak trochu nastaveno jinak?

Člověk toho musí stihnout víc než jenom dospět, potom rozmnožit se a splnit tak ten nejdůležitější životní úkol na Zemi. Vše ostatní žijící ne této planetě má pouze a jenom tento úkol, jinak by vymřel jeho druh. Člověk potřebuje mít dost času na zrození a vychování většího počtu potomků, jinak by jako druh také jednoduše vymřel. Rovnoprávnost žen patří do demokracie každého státu a s tím souvisí i svobodná volba ženy se sama rozhodnout kolik bude mít dětí - rozvažuje mít žádné, jedno, nebo dokonce až dvě? Toto svobodné rozhodnutí je ale základem vymření lidského druhu. I kdyby každá žena měla pouhé dvě děti, je konec lidstva sice pomalý, ale zaručený. U lidí je nyní vlastní život bohužel důležitější, než nějaké zákony přírody. Živočichové neznají pojem užívat si, jejich základem je přežít a stvořit své potomstvo. Zákony přírodního výběru vylepšují živočišný druh, u nás ale vlastně ty nejschopnější ženy raději zvyšují kvalitu vlastního života, děti odsouvají na pozdější dobu, někdy si je dokonce raději ani nepořizují a tak vlastně nevědomky navíc snižují i kvalitu lidského rodu. U arabů je vše opačně, tam úspěšný muž má více dětí, protože si může dovolit více žen. Přitom zvýšit porodnost lze u nás snadno, stačí přijmout zákony, které upřednostní rodiny s dětmi. Naopak ženy, které si chtějí po celý svůj život pouze užívat (to platí pochopitelně i pro muže) by měl zatížit stát většími finančními odvody. Nyní jsou totiž na rodiny s dětmi kladeny takové nároky, že na nějaké užívání si, cestování po světě a luxusní bytí není nárok. Ona vlastně ta rovnoprávnost ve skutečnosti klade na ženy daleko větší nároky. Společnost je zatěžuje prací, úkoly a povinnostmi, které dříve neměly.

Západní demokratické státy s prosazovanou rovnoprávností žen by bez muslimských žen, které rovnoprávnost nemají, vymíraly. Proč třeba Merkelová nezve trpící Ukrajince a raději láká komplikované jinověrce z arabských zemí, někdy prokazatelně ani ne tak trpící? Důvod je tajen, ale přitom zcela jasný, Ukrajinci patří k národům s nejnižší porodností a muslimové jsou zase nejproduktivnější, protože jim to víra jednoduše přikazuje. Co by se ale stalo, kdyby ti vítaní muslimové v Německu přešli v krátkém čase na víru západní, demokratickou, křesťanskou a rovnoprávní? Za čas by se vše dostalo do původních kolejí a vše by se muselo řešit znovu. Proto se ani zas tak tolik do Německa přicházejícím muslimům nekladou přísné podmínky dodržovat všechna jejich navyklá a demokraticky dosažená pravidla rovnoprávnosti, hlavní důvod náboru dělníků a množitelů by se totiž zhatil. Vůdčí státy EU nemůžou vzít z demokracie jedno z nejzákladnějších pravidel, jakým je rovnoprávnost žen, dokonce musí pomlouvat muslimské pravidlo svrchovanosti mužů. Jedinou cestou z tohoto pomalého vymírání evropských křesťanských národů (včetně Ruska) je tyto skutečnosti zamlčovat a snažit se podporovat všemožně vlastní početnější rodiny, muslimové se jinak zde stanou většinou a nastolí si jiné rovnoprávnosti.  Velké a důležité státy Evropy pochopitelně vždy budou hájit především své zájmy a od malých budou očekávat pouze poslušnost stejně, jako tomu bylo před druhou poučnou válkou. Nic na tom nezmění ani nálepka EU, která ve skutečnosti především vyhovuje těm dominantnějším státům.

Na závěr úvaha o tom, že zanedlouho přijde okamžik, kdy migranti začnou na člunech překonávat Lamanšský průliv, vždyť z Afriky a Turecka je trasa do Řecka daleko složitější a zvládají ji takřka bez problémů. Někteří průplav zkusí i přeplavat, proč ne, někteří lidé to již dokázali a ani jim údajně nešlo o život. Očekávám onu událost, kdy v létě první mladíci s nafukovacím kruhem, nebo vestou, přeplavou oněch 34 kilometrů a Anglie konečně pochopí problémy EU. Do Skotska to budou mít migranti po souši kousek a Skotové se rádi připojí v referendu k vystoupení z EU a pro jistotu navíc i vystoupení z Velké Británie.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Oldřich Šrámek | pondělí 22.2.2016 17:15 | karma článku: 15,46 | přečteno: 420x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 494x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67 | Přečteno: 245x | Diskuse| Ostatní

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Británie odškodní desetitisíce pacientů s kontaminovanou krví, zaplatí miliardy

21. května 2024  16:18

Britská vláda vyplatí další odškodné desítkám tisíc lidí, kteří se kvůli kontaminované krvi v...

Kvůli důchodové reformě bude mimořádná schůze, čekají se opět noční bitvy

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  16:13

Přímý přenos Nejtřaskavější bod z programu květnové schůze budou poslanci projednávat až příští týden, po...

Policie našla v zemině z výkopu další kosti, patřily třem lidem. Pošle je na pitvu

21. května 2024  16:11

Lidské kosti, které v pondělí objevili pracovníci technických služeb během výkopových prací v...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  15:52

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik