Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Proč jsou muslimové zváni do Německa?

Křesťané s muslimy jsou proti židům kupodivu zajedno, a proto jsou tak vítáni právě v Německu, zemi, která svůj náboženský postoj k židům již v minulosti projevila. Základy náboženství se nedají příkazem předělávat jen proto, že 

 

 se právě nyní hodí jejich některé části obcházet a druhé zvýrazňovat.

Vzájemná nevraživost různých náboženství se sice může zatajovat, ale uvnitř si věřící ponechávají své vlastní výklady jednou v podobě Starého zákona, podruhé Nového zákona a potřetí koránu. Víra v jediného Boha je pro židy, křesťany a muslimy společným základem, ale pouze mesiáš židovský snad jednou v ten správný okamžik teprve přijde, mesiáš křesťanský již přišel v podobě Ježíše a prorok Mohamed o sedm století později údajně všechny předešlé výklady proroků od Adama až po Ježíše teprve správně pochopil a opravil.

A teď si do toho světa více věřícího než nevěřícího vezměme stále rostoucí počet obyvatel na straně muslimů a stále klesající počet obyvatel křesťanské vyspělé civilizace. Evropa včetně pravoslavného Ruska se nezadržitelně v počtu obyvatel redukuje a za krátký čas se dá předpokládat, že bude jen pár lidí vzpomínat na důležitost své původní rodné vlasti. Pokusím se vysvětlit skutečnost, že hrozí vyspělým státům vymření a těm zaostalejším naopak početní nárůst. Před několika lety byly obavy, že se na zemi každých sto let zdvojnásobí počet obyvatel. To by platilo, pokud by se plodilo bez zábran náboženských a ekonomických. V minulosti se v křesťanských zemích stejně jako nyní v muslimských, rodilo tolik dětí, kolik dovolila plodnost a žádné omezení ani nábožensky nebylo dovoleno. Nyní jsou ve vyspělých státech povoleny prezervativy, antikoncepce, ukájení u porna, potraty a tak vlastně není až tak nutné za každou cenu mít jedno dítě za druhým. Dominance mužů se vytrácí nejen v západních filmech a zákonech, ale rozhodující vliv na určení počtu vlastních dětí mají ve vyspělých zemích ženy. Čím více společensky je žena úspěšná, tím méně dětí chce a to navíc co nejpozději. Je potom až zázrakem, má-li jedno zdravé dítě. Každá žena si myslí, že je jedna a jedno dítě ji tedy stačí, ale to je zásadní omyl. Poslání ženy a muže by mělo být ponecháno, jinak lidstvu hrozí vymření. Ženy dovedou v některých činnostech nahradit muže, ale obráceně muži nemohou rodit skoro stoprocentně, to slovo skoro jen proto, že vědci se snaží.

Vezměme si příklad z Číny, kde skutečně nařídili v roce 1979 mít v rodině jen jedno dítě, což pro zjednodušení skutečně znamená, co žena, to jedno dítě, co muž, to žádné dítě. V tomto roce 2015 již ale povolili na každou ženu dvě děti, protože do konce roku 2013 zabránila politika jednoho potomka narození 400 milionů dětí s upřednostněním rození chlapců, kteří se podle tradic musejí starat o rodiče a dcera se stará o tchána a tchyni a svým rodičům vlastně ve stáří nepomáhá.

Kam by se ubíral počet obyvatel, je poměrně jednoduché spočítat. V ideálním případě mělo na každou ženu v Číně připadnout pouze jedno dítě a to ještě za předpokladu, že byla plodná, nebyla lesbička, nebo přímo ohyzdná, že by se ji žádný muž ani nedotkl. Za tři generace, které se každá žena v průměru dožívá, se právě v Číně ženy dožívají v průměru 75 let. Každé období života ženy je rozděleno na tři části, coby dítě, žena a babička, pro zjednodušení tedy části po 75:3=25 letech. Za každých 25 let by ubyla jedna šestina žen, tedy za 75 let by úbytek žen byl tři šestiny, což je jedna polovina žen, muže jsem nepočítal pro jednoduchost, ale platí pro ně stejný výsledek. Zjednodušeně řečeno to znamená, že přibližně za 75 let při nulovém počtu dětí na každou ženu národ stoprocentně vymře, při dovoleném počtu jednoho dítěte na ženu se počet lidí zmenší na polovičku a při počtu dvou dětí na každou ženu by se měl počet lidí pohybovat na stejné úrovni. Ve skutečnosti ale každá žena musí mít v průměru alespoň 2,2 dětí, jinak národ vymírá, důvody jsou neplodnost, úmrtí dítěte atd.

Čína si počet obyvatel rozumně reguluje, vyspělé státy budou ubývat a muslimské země budou zásobovat lidmi nezadržitelně vymírající křesťanské země. Muslimské státy v Africe a Asii porostou o miliardy především mladých lidí a to je pro Evropu čekající na víc jak třetinovou populací nad 60 let tolik lákavé. Merkelová je zve v domnění, že muslimky udrží počet „Němců“ a bude to muset jednou udělat i Putin, protože jinak bude počet obyvatel Ruska okolo roku 2100 jen 70 milionů a bude si z nich utahovat každý africký stát. Strachy z přelidnění země jsou pryč, stejně jako Sibylino proroctví se dá konečně pochopit lépe. Turci v 1. světové válce byli spojenci Němců, po 2. světové u nich pracovali v méně lákavých oborech a nyní jsou výhodní exportéři lidí, podobně jako původně italská Libye dodává muslimy do Itálie.

 Kdo by se o Araby zajímal, kdyby neměli naftu, a kde skončí, až jim skutečně jednou tento snadný zdroj obživy dojde? Přitom je řešení úbytku obyvatel poměrně jednoduché, jak již naznačil Husák za komunismu. Upřednostní se ženy a rodiny s dětmi na úkor bezdětných rodin a žen. Nyní je v rámci pseudodemokracie zvýhodňován člověk kdekoliv na světě, ale na vlastní děti národa a jejich matky se nehledí.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Oldřich Šrámek | sobota 31.10.2015 11:04 | karma článku: 27,82 | přečteno: 1372x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 494x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67 | Přečteno: 245x | Diskuse| Ostatní

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Vláda jednala o návrhu na vznik nových sousedských dětských skupin

22. května 2024  6:06,  aktualizováno  17:15

Přímý přenos Návrh ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky z KDU-ČSL, který počítá se zřizováním...

Kartu mi dal sám, odmítl muž obžalobu z loupeže. Útok na oběť hájil i rasismem

22. května 2024  17:13

Dvakrát loni na podzim vyrazil recidivista Patrik Tóth v Olomouci za nočním životem, přivedlo ho to...

Macronův evropský bolehlav. Kampaň mu ničí násilnosti, Le Penová z toho tyje

22. května 2024

Premium Blížící se volby do Evropského parlamentu budou varovným signálem pro Emmanuela Macrona, jeho...

Kim posiluje svůj kult. Jeho portrét se poprvé objevil vedle jeho předchůdců

22. května 2024  16:53

Portrét severokorejského diktátora Kim Čong-una se objevil na budově v Pchjongjangu vedle portrétů...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik