Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Konec civilizace dle libosti

V posledních dnech se na nás valí jedna katastrofická předpověď za druhou. Zákonodárci zachraňují lesk české ekonomie za cenu asketické budoucnosti většiny národa, naše církev ztratila poslední zbytky tolerantnosti od ateistické většiny a k tomu všemu přicházejí zprávy kosmického a vědeckého nebezpečí.

Kdysi se u nás jeden sedlák snažil schovat před deštěm a při přeskakování potůčku se nešťastně propíchl kosou, kterou nesl sebou. Zemřel o pár metrů dál a tuto tragédii brzo znalo skoro celé naše malé městečko, ale spolužáci ze sousedních vesnic o této události nic neslyšeli. Dnes by se tento horor ohlašoval na všech televizních kanálech nejen v Česku a možná by se našel i nějaký ten amatérský záznam z mobilu. Internet je hlásná trouba dění z celého světa a lze se domnívat, že Tesla by své vynálezy nyní prosadil daleko lépe a beztrestněji, než dříve. Na laciný způsob získávání energie není již sám, patří sem John Searl, Viktor Schauberger, Filip Michailovič Kanarev, dr.George Egely a kousek od něj se objevil dr. Mehran Tavakoli Keshe. Ten se narodil v Íránu v roce 1958, vystudoval na londýnské univerzitě, podařilo se mu vytvořit systém pro produkci gravitace a energie pomocí bezpečného reaktoru, napájeného vodíkem. Realizoval první gravitační a energetický systém, jeho statické reaktory pracují při pokojové teplotě a poskytují elektrické napětí a proud takřka zadarmo. Je schopen získávat tekuté CO2 i vodu z ovzduší a dát tak šanci zásobovat energií i vodou nedostupná suchá místa na naší planetě. Více se lze dozvědět na adrese:

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6422-technologie-m-t-keshe-blizi-se-bod-zlomu/

Jaké by byly důsledky těchto vynálezů pro pozemskou civilizaci­? Je to neuvěřitelné, ale převratné a zničující. Na jedné straně všichni s obavami čekáme na dotěžení fosilních paliv a současně nás děsí představa následného zaplácání přírody skleněnými tabulemi a větrníky. Jestliže se objeví energie doslova zadarmo a na věčné časy, pak nastolené změny zničí existenci státní moci a závislost občanů na ni. Z čeho může žít jakákoliv vláda, když nedostane peněžní prostředky na svou činnost z prodeje energií. Dnes je vlastně stát ohrožován i zlevňováním pohonných hmot. Proč nám naši kormidelníci nedovolí nainstalovat si na svém pozemku solární panely pro vlastní částečnou energetickou samostatnost a hrozí stotisícovými pokutami? Jediná povolená alternativa je napojit se na ČEZ a následně od něj kupovat energii po zdanění. Daně na cigarety utáhnou rozpočet jen jednoho dvou ministerstev, za alkohol se stát teprve nyní ostýchavě osmělí přisvojit svou porci a zdanění tučného masa se propáslo, protože ve vzorovém  Dánsku od této pojistky zdraví rychle odstupují. Přišlo se totiž na to, že silnější lidé se dožívají vyššího věku a tak se neúmyslně zesměšnila poslední dvě pokolení dietologů.

Co nás může potkat, jestliže je Keshe pravdivý? Je to muslim původem z Íránu, vystudovaný v Londýně a nyní pracující v Belgii. Jeho vynálezy převrátí celou dnes uznávanou vědu, civilizaci, náboženství a světový názor. On sám Američanům vytýká dřívější přistání na Měsíci, protože tato oběžnice je symbolem muslimů. Vkrádá se myšlenka, že zájem o atomový výzkum v Íránu má USA a EU právě o něj a jeho spolupracovníky, kteří zůstali doma.

Cestování desetkrát rychlejší než doposavad, energetická samostatnost lidstva, těžba nerostů nahrazena „jednoduchou“ přeměnou dostupných materiálů.

Věda bude muset upustit od nesmyslných černých děr a velkých třesků a povolit překročení rychlosti světla. Na druhé straně dostane šanci vysvětlit záhadné přebývající temné hmoty a energie ve vesmíru. Přenos života na jiné planety dostane reálnější podobu. UFO se stane běžnou součástí naší oblohy a obrazce na polích se dají vysvětlit obrazovou projekcí zesílené natočené gravitace. Pro vysvětlení, když držíte vytržené vzrostlé stéblo obilí v prstech těsně nad kořínky a dáte je do vodorovné polohy (necháte působit gravitaci 1G), ohne se stejně, jako to lze pozorovat v kruzích v obilích. Keshe popisuje, že lze tvořit jakékoliv G (gravitaci) v jakémkoliv směru.

Náboženství přestane překrucovat bibli a uzná, že Kain s Ábelem měli pozemské ženy atd. (více detailů je v knize „Jsme zajatci budoucnosti?“), protože bohové se svým představeným přistáli na této planetě a primitivním tvorům předali svůj genetický kód myšlení a řeči stejně, jak to bude lidstvo jednou moci dělat i na jiných planetách – pokud bude chtít přežít.

Paradoxní souboj o gravitaci svádí vědci od Newtona po kvantové mechaniky a není stále pravomocně rozhodnut, totéž platí o magnetismu. V této oblasti se dají předvídat velké myšlenkové zvraty a snad tomu tak bude právě u Keshe. Věda se dostala do dnešní podoby díky mnoha shodám okolností. Dovedeme si například představit, kde by bylo dnešní poznání, kdyby vyhrál válku esoterik Hitler? Svět by uznával dutou Zemi a vědci by dodnes nacházeli další a další potvrzení této teorie, vysokoškolští studenti by nechtěli nic slyšet o tekutém jádru, ale na druhé straně bychom měli například skvěle vysvětlenou magnetosféru i gravitaci, nebo nepoužili atomovou zbraň ani pokusně.

Na naší planetě existují živé organismy s různou délkou života. Údajně bohové a jejich první následovníci žili i víc jak tisíc let, postupně ale délka jejich života klesala na dnešní úroveň vlivem křížení se s původním krátkověkým druhem. Dá se předpokládat, že existuje způsob jak včlenit do genetického kódu dlouhověkost. Pro vývoj na Zemi bylo ale důležité nejprve kód dlouhověkosti zkrátit, protože krátký život je zárukou vývoje živočišných druhů, stejně tak to bude muset udělat lidstvo při přípravě prostředí na jiných planetách.

Neméně zajímavou zprávou je přibližování planety Nubiru (Nibiru, Planeta X, Marduk). Naštěstí nás vědci utvrzují, že něco takového neexistuje a staré zápisky na Sumerských hliněných deskách jsou pohádky. Na ruském kanále REN TV Novosibirsk bylo uvedeno:

http://www.youtube.com/watch?v=NnBOa8MA1X8&feature=player_embedded

Jedná se údajně o bloudící planetu velkou jako Saturn s velkou excentricitou. Návrat je možný každých 3 600 let a její přiblížení k naší planetě by ovlivnilo mimo jiné i náklon zemské osy, možná i očekávané přepólování. Vše by se změnilo natolik, že by bylo zbytečné se dál o následcích rozepisovat, protože na vše je již pozdě. Je pochopitelné, že spolu s letošním slunovratem jsou tyto dvě zprávy zneklidňující, ale v minulosti se i takové události děly, i když ne s takovou intenzitou jak byly předpovídány. Každá větší událost by měla na sebe nejprve šetrně upozornit, lépe se později člověk situaci přizpůsobí.  EU dnes vnucuje dosazovat do větších (později samozřejmě všech) společenství minimálně 40 procent žen. Na tuto direktivu jsme byli upozorňování předem, jsem ale šokován, kde je rovnoprávnost, když žen je v EU přibližně  53,625181%. Kde je rozdělení podle náboženství, rasy a především věkových skupin, například ženy do třicítky až pětasedmdesátky? Na tyto doplňující a spravedlivější zákony si budeme muset několik měsíců ještě počkat, naštěstí jsem ale slyšel, že se také připravují. Jen abychom si těchto potřebných zákonů ještě ve zdraví užili.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Oldřich Šrámek | pátek 16.11.2012 9:06 | karma článku: 12,16 | přečteno: 1388x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 494x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67 | Přečteno: 245x | Diskuse| Ostatní

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Příjezd, kytice první dámě a hned do úřadu. Pavlova návštěva má přísnější opatření

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  11:23

V továrně výrobce výbušnin a střeliva Explosii začala dnes dvoudenní návštěva Petra Pavla a jeho...

Na jihozápad Čech udeří odpoledne silné bouřky. Hrozí i přívalové deště

21. května 2024  10:49,  aktualizováno  11:21

Meteorologové varují, že v souvislosti s tlakovou níží postupující z Alp k severu se mohou během...

Radostné ohňostroje i slzy. Raísího smrt vyvolala v Íránu smíšené pocity

21. května 2024  11:19

Smrt íránského prezidenta Ebráhíma Raísího vyvolala mezi obyvateli blízkovýchodní země smíšené...

Asadova manželka má leukémii. Dřív se léčila z rakoviny prsu

21. května 2024  11:08

Syrská první dáma Asma Asadová má leukémii. V úterý to uvedla kancelář syrského prezidenta Bašára...

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik