Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Blogeři, ještě se vám nestahuje úzkostí hrdlo?

Politici, novináři a hlasatelé ČT jsou již nyní opatrní v kritice islámu, protože ví, co nám již nyní nařizují směrnice EU a co navíc připravují bruselští mírumilovní poslanci v brzké budoucnosti.

Již nyní existují směrnice o provádění rovného zacházení s osobami bez ohledu na náboženské vyznání nebo víru, zdravotní postižení, věk nebo sexuální orientaci. Námi zvolení poslanci v Evropském parlamentu zakážou zcela svobodu slova a již jen kritika jiného náboženství bude trestána. Všichni dobře vědí, co vše lze zpětně dohledat a tak se za krátký čas může každý kritik islámu obávat postihů nejdříve ze strany EU, ale pochopitelně později přímo od nově zde v Evropě nastolené dominantní víry. Stojí za to si přečíst toto: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2008:0426:FIN:CS:PDF

Obětí útoku čečenských islámských teroristů v moskevském divadle na Dubrovce v roce 2002 bylo 170. Nedávno bylo zničeno nad Egyptem ruské letadlo a svůj život skončilo 244 lidí, jindy bylo zas 147 studentů křesťanské školy v Keni popraveno. Jedno je jisté, zatím nejúčinnější a skoro bez vlastních obětí je sundávat velká letadla, na druhé straně ale nenastolují takový zmatek ve světě. Pro cestující by to mělo výt varování stejně tak jako pro letecké společnosti. Tyto otřesné zprávy jsme se dozvídali bez jakýchkoliv emocí našich i světových sdělovacích prostředků, které zřejmě musely ctít uložená nařízení uvedené Směrnice z EU. Co se to jen stalo, nyní ČT 24 od rána do večera informuje o celosvětových kondolencích a stavu vyšetřování teroristických zločinů v Paříži, které měly za následek úmrtí 132 lidí. Je vidět, že hodnoty lidí mají různou úroveň a demokracie má své odlišné rozměry. Doufejme, že se tento sice nejmenší z uvedených zločinů stane důvodem k oddálení schválení konečné podoby oné nesmyslné Směrnice, dávající svobodu a rovnost všem náboženstvím, ať jsou teroristická, nebo nejsou. Je jisté, že nakonec jednou bude určitě tento zákon schválen, protože lidská hloupost a důvěra v absolutní demokracii přerůstající v tichou nesvobodu byla vždy uváděna jako to pravé dobro bez hranic.

Snaha za každou cenu zamezit postupnému vymírání Evropy, se promítá do neuváženého zvaní především muslimských žen, které musí především rodit a na užívání si společenského života a dosažení nějakého pracovní kariéry, jak je tomu nyní u evropských žen, nesmějí ani pomyslet. To, že sem zatím putují povětšinou pouze muži, se přehlíží, všichni vrcholní politici dobře vědí, že za nimi později ženy přijdou, v podstatě až jim to jejich muži dovolí. Odborníci dobře vědí, že není pokroku bez vymírání lidských skupin, které zkostnatí a zastaví se ve vývoji. Takzvané nejvyspělejší země světa to musí zákonitě potkat. Evropští politici totálně selhávají, každý jejich projev je přeplněný demokracií, sociálními zárukami pro kohokoliv. Nejdříve pozvou kdekoho, později přerozdělí ty nepotřebné státům, které nezvaly, následně budou naříkat, že to nezvládají a v podstatě jim nastane situace, kterou jim předvídala většina jejich stále se divícího národa. Všichni žasnou nad kroky vrcholových politiků a diví se, kdo dává ty nesmyslné nápady určující, že Evropa má povinnost uživit, ubytovat a ochránit všechno lidstvo světa jakéhokoliv smýšlení a nacházející se pod zákonem určenou limitní chudobou? Ve skutečnosti jsme v jakési nové podobě války, jiné, dosud neznámé, ale o to víc zákeřné, která je biologická s parazity v lidské podobě, které se do organismu dostanou pěšky a následně jej rozloží za vydatného přísunu živin zevnitř stejně, jak to dělají paraziti nic netušícímu jedinci.

Naše existence je stále víc zavalována byrokracií a až nesmyslnými zákony pokud možno nepochopitelnými. Každý jednotlivec je směřován do koridoru povinností tak, aby se nemohl podívat ani nalevo ani napravo a pokud by někdy brknul, musí hodně zaplatit, někdy i existencí. S tímto totalitním systémem je potom člověk šokován bezbřehou láskou a humanismem ke každému příchozímu, pro nás Čechy zatím kolemjdoucímu. Určitě se objeví u většiny politiků a v naši ČT omluvné výklady těchto teroristických činů v podobě – Nesuďme ony všechny kolemjdoucí podle činů několika jednotlivců. Přitom je jisté, že přijdou určitě ještě horší teroristické činy, i ty budou omlouvány, opět se vyhlásí výjimečné stavy, aby se nemohlo stávkovat a bouřit proti vládnutí politiků, přidají se nové omezující zákony omezující svobodu projevu tak, jak je napsáno v uvedené Směrnici z úvodu článku, kde pouhá kritika jakékoliv víry, například islámu, bude trestným činem.

Není divné, že si teroristé za své cíle neustále vybírají jen civilisty a nikoli politiky, kteří o všem rozhodují a po každém teroristickém útoku jen dál „posilují bezpečnost“, což v praxi vždy spočívá v omezování demokratických svobod právě pouze a jen svých vlastních občanů. Proč vlastně USA s tou naší EU nastartovala v Afghánistánu, Iráku, Libyi a Sýrii převraty, nad kterými jsme nechápavě kroutily hlavami a nyní kroutíme čím dál víc?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oldřich Šrámek | úterý 17.11.2015 16:42 | karma článku: 37,24 | přečteno: 1591x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 494x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67 | Přečteno: 245x | Diskuse| Ostatní

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Všechny nás to zasáhlo. Situace je napjatá nejen na Slovensku, reagoval Fiala

15. května 2024  21:29,  aktualizováno  21:56

Premiér Petr Fiala ve středu večer na CNN Prima News ohledně atentátu na slovenského premiéra...

VIDEO: V Istanbulu vzplála Atatürkova oblíbená restaurace, oheň zasáhl i bazar

15. května 2024  21:43

Znamý Egyptský bazar v Istanbulu ve středu zasáhl požár. Plameny se začaly šířit z komína více než...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik