Diskuse

Škola hrou (4)

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hryhryhry

22. 7. 2010 12:07
Galopin, toho tak sehnat!

při četbě Galopinovy knihy Skautova dobrodružství jsem se bál projít předsíní našeho 1+1 bytu čtvrté kategorie v Podskalí z kuchyně  na WC....;-D;-D;-Da nakonec pro hrůzu ani nedočetl;-D;-D

0 0
možnosti

bramarbas

22. 7. 2010 19:02
Re: Galopin, toho tak sehnat!

Přiznávám, že o té knize slyším poprvé. Možná proto, že  skautingu u nás nikdo neholdoval. Dědeček měl z války uniforem plné zuby, a mého tátu směroval spíše do své vlastní, hornické profese. Tatínek byl jedináček a jako takový byl pro pravý skauting nepoužitelný již svým odporem k formálním autoritám. Nicméně dva divochy od Setona mi koupil, jenomže mně tam zase vadili ti indiáni - na rozdíl od tatínka i dědečka mne vždycky přitahovali spíš bílí vojáci než  "ušlechtilí" rudoši. Takže jsem i z Vinnetoua měl nejradši ty díly, kde vystupovali příslušníci americké kavalérie :-P Jinak si myslím, že sehnat ji na internetu by neměl být zas takový problém,,, nechcete aspoň LOVCE ŠELEM?

http://www.antikvariat-luziny.cz/search.aspx?search=Galopin

0 0
možnosti

rezjirrezjir

21. 7. 2010 18:16
Vaše vzdělání nebylo úplné

Chybí vám např. Hrdinný kapitán Korkorán, kaja mařík. Pak se nelze divit vašim mezerám ve znalosti vítězných válečných tažení Kim Ir Sena.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

21. 7. 2010 18:19
Re: Vaše vzdělání nebylo úplné

Toho maříka jsem přehlédnul.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1096x
Malý český brouk Pytlík (konečně) v důchodu.