Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, soudruh Štětina se po listopadu 89 mohl přetrhnout, aby se prezentoval jako ten největší demokrat a bojovník za svobodu. Ten by se po 2. světové válce zcela jistě stal členem revolučních gard a pobíjel své bývalé kolegy a kamarády, aby proti němu nemohli svědčit. To po roce 89 už nešlo, tak se všelijak jinak snaží, aby se zapomnělo na to, co byl před tímto datem zač. Leč marně, pořád je nás dost, co si toho komunistu pamatujeme. A bývalý komunista je jako bývalý černoch. Však je taky u Kalouska, bývalého vedoucího SSM tady v Sezimáku. Celá TOP09 si nemá co vyčítat a Štětina tam rozhodně patřil, když už se od značkových komunistů distancoval...

2 0
možnosti

V46i50l72é43m 55B17a57r61á85k

21. 12. 2018 10:07

Europoslanci zastupují občana v Unii, nikoliv Česko. Takže jestli místní partičky něco dělají špatně (kradou, jsou ve střetu zájmů....) a lidem v čecháčkovském zaslepení to nevadí, tak je jenom dobře, že to v E otevírají.

Já s tím souhlasím.

0 0
možnosti

J29i52r57i 38C98e86e

19. 12. 2018 17:40

Jak to tady tak čtu, tak ono to s tím antikomunismem a udavačstvím není tak žhavý, jak se na první pohled zdá.

Největším problémem je krystalické pokrytectví, kdy se hodí každej aktivní komunista a usvědčenej udavač, jen když v tý správný partě. To pak nevadí ani členství v partaji, ani registrace u StB, ani udávání kolegů a ani vazby na KGB.

2 0
možnosti
Foto

Přemýšlel jsem, proč známým zastáncům (i tajným) bývalého režimu, hradní partičky a pod. tolik leží v žaludku lidé, kteří kdysi byli v KSČ, ale pak prohlédli. Např. osina v zadeli pana Petříčka gen. Pavel, nyní rošťákem hozená mokrá houba ve tváři našeho učitelského mládence - Štětina. Kdežto oněm stejným nevadí členství pana premiéra, pana presidenta a dalších a dalších, kteří vesměs nikdy, ale opravdu vůbec nikdy neměli nic společného s StB a podobnými spolky, např. i LM.

I pan učitel měří dvojím metrem, zdá, že moskevským. Podle něho totiž ten, kdo poukáže na nějakou nepravost, si nepřeje, aby naše republika spěla k lepšímu.

Co se týče pana Štětiny, tak tomu také nelze zapomenout, jak referoval o neblahých událostech při rozpadu Jugoslávie (jinak než Moskva) a že inicioval pomoc postiženým lidem (nejen v Kosovu). A já, proradný Dvořák, jsem pomáhal organizovat sbírku v obci, kde jsem bydlel. Tenkrát to také jednomu komančovi škublo kšandou.

A on si teď ještě dovolí nekandidovat za TOP 09! Typický politický turista! Podvodník svých voličů! Kdežto ti někteří jiní - tam je to OK.

4 4
možnosti

Pane Dvořáku, a co tak to vzít z opačné strany? Jak je možné, že některým zdejším nesmiřitelným antikomunistům (jako např. Vám, paní Jandové, panu Ábelovskému...) tak vadí předlistopadové členství v KSČ u Zemana, Babiše a mnohých dalších, kdežto u pana Štětiny vám to nevadí a dokonce jste hákliví na to, když si někdo "dovolí" tuto skutečnost v jedné větě z celého článku zmínit? 8-o

12 1
možnosti

P10a84v87e69l 18P84o33n69e85c

17. 12. 2018 14:36

> Štětina již nechce kandidovat za TOP 09

To je škoda, kandidatura pana Štětiny by pomohla TOP 09 odrazit se od úplného dna ;)

1 0
možnosti

Citát z reakce autora jn:

Ale Vy holt většinou vidíte jen to, co vidět chcete...

A co vidíte vy, učitelskej !!!

7 0
možnosti
Foto

Učitelskej si chce zasloužit metál ve formě koblihy. ;-D

0 1
možnosti

Mě stačí ten nadpis. Proč tolika lidem leží v žaludku lidi, co upozorní na nepravosti někoho, kdo je okrádaný? Až uvidíte někoho, jak jinému tahá z kapsy peněženku, tak hlavně mlčte, přece nebudete žalovat.

11 1
možnosti

..rozhodně bych neutíkal do Bruselu, jsme přece v "Demokratické zemi a máme nezávislou justici a funkční legislativu" tak proč ji nevyužít....ale politický boj se hraje jinak...

2 1
možnosti

J48i46ř64í 81N97ě96m97e52c

16. 12. 2018 22:40

Největší bojovníci proti kouření jsou odnaučení kuřáci. A jak že je to s těma antikomunistama?;-D

4 0
možnosti

Bude mi "chybět"! Škoda, že tohoto pána nenásledují další top TOP09 poslanci.

A pokud jde o Babiše - co dělali před lety všichni ti vice jak skvěle placení poslanci v EP, úřednicí v Bruselu a v našem Kocourkově? To se musel stat Babiš předsedou vlády, aby po létech procitli?

2 2
možnosti

Takze kdyz nedelali nic, maji v tom pokracovat???

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik