Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až tu o žalobníčcích bude psát chlap, chci říci opravdový sebevědomý chlap, co má za sebou vystřídano víc životních veřejnych a pracovních pozic, víc přehledu a viditelné ambice budováni občanské společnosti, a ne Stěžovadlo s tužkou na manžetě na každou blbost...bude článek tak nějak vstřebatelný jako dejme tomu nějaký názor.

22 13
možnosti
JN

Já bych stejně lacině mohl napsat, že až mi něco takového napíše žena, která se opravdu chová jako dáma, tak se nad něčím takovým možná budu zamýšlet. Případně bych se Vás mohl zeptat, kolik významných veřejných či pracovních pozic máte na svém kontě Vy. Ale já na rozdíl od Vás a od některých zdejších "skutečných" demokratů jsem toho názoru, že právo napsat svůj názor na kteréhokoliv politika má každý, ať už se jedná o vědeckého pracovníka, lékaře, učitele či zedníka.

Takže Vám tímto pouze popřeji hezký zbytek adventní neděle, trumfovat se s Vámi tom, kdo koho více urazí, rozhodně nehodlám.

11 4
možnosti
Foto

30 let je Štětina postojově konzistentní. Když nic jiného. To "udavačství" vypovídá spíš o tom, kdo ho v tomto kontextu použije. Zrod nové nálepky, zřejmě.

18 4
možnosti
LC

Konzistentní to je, to jo. Inu Plavec. Plaval za socíka, plave dnes.

5 1
možnosti
Foto

Myslím, že Štětinova opětovná kandidatura do EP je už passé a je úplně jedno, jaké politické triko by si pro tu příležitost navlékl. Lidé jako on, Polčák, Poche, Niedermayer a někteří další, nemají v evropských strukturách co pohledávat.

Problémem ovšem je, že ony struktury úspěšně korumpují své aktuální frekventanty nehoráznými platy a prebendami, které by dotyční nikde jinde nedostali. Proto se téměř okamžitě zlomí jejich charaktery (čest vyjímkám jako byl třeba Petr Mach), a stávají se okamžitě věrnými vazaly eurobyrokratického impéria, neštítící se podtrhnout, zradit a zostudit vlastní zemi.

6 6
možnosti

Na podtrhnutí, zradu a zostuzení vlastní země máme jinačí kofry:-)

5 1
možnosti
MM

Upozorňovat dle svého svědomí na některé nepravosti, znamená býti žalobníčkem?

Tak se i vy, pane Nožičko. zasuňte aspoň pět metrů pod zem!

23 7
možnosti
Foto

Jinými slovy...přikrejte všechno, ani mně, Nožičkovi, se ňáký šťourání nehodí. Strom je důležitější lesa...Svatý Babiš důležitější než desetiletím budované jméno naší země v evropských souvislostech.

4 0
možnosti
Foto

Pan Štětina je sice politický turista, jsem však toho názoru, že jeho důvod nekandidovat je jiný. Myslím, že mu žádná strana místo na kandidátce nedá neboť by se tím sama diskreditovala. A jemu samotnému je jasné, že je prostě bez šance. A než ostuda z volebního výsledku, tak raději velké gesto.

10 4
možnosti
JN

Kéž byste měl pravdu...

1 0
možnosti
LF

L47i17b55o93r 27F12í75ž33a

16. 12. 2018 11:05

Krysy opouštějí potápějící se loď.

12 6
možnosti
Foto

Žalobníček svého času dokonce oficiální, Plavec z roku 1977..... (https://pbs.twimg.com/media/DR-5Q7FXUAAUTt2?format=jpg&name=small)

5 3
možnosti
JF

J83a92r35d12a 58F20i51š30e29r

16. 12. 2018 11:06

Štětina vadí a Hermánek(krycí jméno Dvořák) ne, že? :-)

4 5
možnosti

Nejlepší by bylo, kdyby pan Štětina chtěl kandidovat za SPD Tomia Okamury.

1 9
možnosti
JF

J63a45r54d25a 40F61i60š56e20r

16. 12. 2018 11:45

To nehrozí, na rozdíl od vás má rozum...:-)

1 1
možnosti
Foto

To člověk něco napíše nedbaje na souvislosti, spíše je však nehledaje.

Kvůli jednomu případu a to ještě ne vždy kritizovanému, označujete pana Štětinu za žalobníčka.

Vy tady píšete každou chvíli o někom a oznamujete na někoho kdeco a v této kategorii se necítíte být? Já vím, nemůžete, protože u něj šlo o případ jeden a ještě sporně. Mohl byste být např. bonzák?8-o

6 7
možnosti
LH

Evidence ve svazcích StB u pana Štětiny nevadi?

5 1
možnosti
  • Počet článků 1591
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik