Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FZ

Přece si nemyslíte ,že bývalému stbáckému udavači a dnes podvodníkovi a lháři okrádajícího Česlou republiku na daních a EU o dotace ,navíc vykřikujícího že všeci kradnů by měl někdo něco odpouštět ?Právě naopak ,je na něj potřeba poukazovat jako na člověka který zneužívá svojí funkci k vlastnímu obohacení za souhlasu lidí jako jste vy.

12 4
možnosti
PK

Udavačství se stalo citlivou otázkou po skončení války a opět vzkvétá. Slabá země, která si nedovede své problémy vyřešit sama a potřebuje opět protektoraRv a ještě hloupější je řešit si takto své polické zájmyRv a ukazovat světu co jsme vlastně zač, a to celkově pánové a dámy:-/

8 3
možnosti
DV

D87a65v61i54d 89V65l77k

16. 12. 2018 12:46

Takže Nožička schvaluje nečestné a nezákonné jednání.Fakt jste učitel?To je ostuda.

17 15
možnosti
JN

To se fakt Vlk nevzmůže na víc? Můžete místo těch osobních výpadů konkrétně napsat, kde v mém blogu vidíte schvalování nezákonného jednání?

8 1
možnosti
RC

Vy uz jste se pomatl uplne! Stetina tim, ze hlasuje proti Babisovi, hlasuje podle Vas proti CR??? Vidim, ze jsem Vas v minulosti precenil.

14 6
možnosti
JN

A on snad byl proti povinným kvótám jenom Babiš? 8-o

3 2
možnosti
Foto

... žalobníček a pomlouváček Nožička, píše, že je někdo žalobníček ?... no to mně ... ehm, ehm - svět se kamsi obrací, ale tam já s vámi fakt nejdu;-D;-D;-D

12 10
možnosti
Foto

a o čem jsou Vaše články zde na blogu?

7 3
možnosti
RP

Od Štětiny mám krásnou knihu, S Matyldou po Indu. tam ještě měl perfektní názory.

Ale po sametu se Štětina zkazil. Stal se z něho fanatický pravičák a bruselský eurohujer.

Karma autorovi článku.

9 6
možnosti
Foto

Fanatický pravičák bruselským eurohujerem. To je něco jako cholerický flegmatik?

6 2
možnosti
MB

Ten Štětina, ovšem jedná i ve Váš prospěch ! Zlé je především to, že Andrej Babiš - páše morální mega škody. Opakuje motiv, že se Mýtí zlo staré, (korupce) = Nastolením zla nového. Zcela je upozaďován - pilný jedinec, OSVČ v ČR. Pro jistotu pak i ohlupovat medialitu. Až kuriozní !, kdy běžný pracující - dělník z EU, osobně, podporuje Babišovu rodinu! Třešeň na současném dortu = p. Nožička, Buček - My všichni v současné době přispíváme taky! Jde o situaci, kdy Agrofertu jsou Dotace vypláceny dále, ale již pouze z Rozpočtu ČR! KSČm + ČSSD to podporuje + 30% voličů přitakává a ještě se raduje! Přimíchají se tam podlé nálady o Diktátu, zrádovství našich Europoslanců. Nový Jed se tak napumpuje do povahy národa ... Potom ANO, tak pravil i moudrý Vůdce = Jde o žalobníčky , jak si Andrej i sám, neustále stěžuje ... :-)

7 5
možnosti
LH

Já nechci aby zrovna Stetina jednal v můj prospěch.....

6 2
možnosti
FS

Pan Štětina se mně jeví jako politický turista, který šel v určitých dobách tam, kde to neslo.

Vy pane Nožičko se mně zase jevíte jako pracovník Agrofertu, který tvrdě maká za svoji mzdu.....

4 5
možnosti
JN

Pane Sobotko, mohu Vás ujistit, že jsem v Agrofertu opravdu nikdy nepracoval a ani se k tomu v budoucnu nechystám. :-)

4 1
možnosti
JV

J55i52r90i 67V21r28a39b92e24c

16. 12. 2018 11:50

Jako kantor by jste měl být příklad pro žáky. Pokud vím, okrádat společnost není v pořádku a musí se trestat.

9 5
možnosti
JN

Je vlastnictví médií dle Vás krádež? Problém by v tomhle směru byl pouze tehdy, pokud by je někdo koupil za peníze, jejichž původ by nedokázal vysvětlit. A je krádež přijímání dotací, na které má nárok zemědělec z každé členské země EU? Problém by samozřejmě byl, pokud by se prokázalo, že Babiš část dotací pro Agrofert obdržel na základě falšování některých údajů, korupce, atd. Ano, Čapí hnízdo byl v tomhle směru možná problém, ovšem s tím to, co je zmiňováno v článku v souvislosti s panem Štětinou, nesouvisí.

7 1
možnosti
JB

J13i45r67i 49B35o69r

16. 12. 2018 11:46

Nepřipadáte si někdy jako žalobníček vy?

14 8
možnosti