Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Srovnávat jízdy do Moskvy s iniciováním hlasování v Bruselu je trochu od slaboproudaře. Autor zřejmě neví, že za komančů žalovat v Moskvě mohli jen top komunisti a nebylo možné se hájit v diskusi, natož o něčem hlasovat. Přišel rozkaz z Moskvy a paragraf šavle. V Bruselu se diskutovalo a hlasovalo. Takže prosím rozlišovat. Možná, že kdyby to tady Babiš jednou ovládnul, že se zase hlasovat nebude.

14 2
možnosti
Foto

No tak bylo to úplně naopak, Stalin prosil Gottwalda. Už nevím přesně o co šlo, no ale v případě Saši to bylo totéž Viz záznam jeho telefonického rozhovoru s Brežněvem na počátku srpna 1968. .

0 7
možnosti
Foto

Krást a lhát se nemá nikde a nikdy, pane učiteli. Je zde pár jedinců, kteří přirovnávají udavačství během okupace tohoto státu během 2 SV a po roce 1948 k "žalování" Štětiny a dalších. Rozdíl je v tom, že během okupací lidé udávali většinou za odměny(majetek postižených udáním atd.) ale tihle "žalobníci" jistě nemají šanci být za své činy jakkoliv odměněni spíše naopak, jak dokazuje váš neuvěřitelně "přízemní" článek a třeba i příspěvek nějakého Jana Pallase.

13 3
možnosti
PK

P14a97v98e84l 17K86a54r87a39s

16. 12. 2018 19:51

No, když Brusel utnul Burešovi dotace, tak už jeho fňukání řešit nebude. Snad se i u nás najde dost "žalobníčků", kteří STBákovi zabrání, aby zaražené dotace vyždímal náhradou z občanů ČR.

7 1
možnosti
Foto

Takže budeme hájit a podporovat zločince, který prokazatelně rozkrádá EU fondy, který lže o vlastních dětech? Budeme obhajovat STBáka, který má na vše vysvětlující odpověď typu: je to kampáááň? A to vše jen proto, že se tváří, jako zachránce ČR? Chápu, že to jednodušší část našich spoluobčanů adoruje, zejména když jim Babiš nahází drobty jako slepicím v podobě obědů a dopravy zdarma. Ale vy pane Nožička to snad zapotřebí nemáte? Nebo jo?:-/

25 7
možnosti
TB

A vy zas obhajujete estébáka Štětinu?

3 6
možnosti
VH

Pan Štětina hlavně vyhodnotil, že TOP 09 již nebude spolehlivým výtahem. To neznamená, že bude o jednoho pana Štětinu v Bruselu méně.

PS: Diskutovat o tom, co je a co není žalováním nemíním.

10 1
možnosti
Foto

Pokud je známo, tak Štětina již o žádný "výtah" nestojí, takže jen bezpředmětný blábol. Snad se ale nechá přemluvit, protože pracoval v EU dobře.

1 1
možnosti
RS

R57u96d24a 24S87l94a89v48í25k

16. 12. 2018 16:32

Pokud by měl A. Babiš pravdu, a s Agrofertem nemá už skutečně nic společného, tak proč teď nikde nevystoupí v médiích jeho současný vlastník a neohradí se proti tomu, že kvůli A. Babišovi mu hrozí, že přijde o dotace?

19 0
možnosti
Foto

Pan Štětina bude mít příští rok 75 let a na rozdíl od jiných umí odejít do duchodu včas.Pokud by se konečně po dvaceti letech našlo něco na Kalouska,třeba podvodem vyčerpané dotace a někdo by na to upozornil,byl by to také žalobníček?:-)Staří soudruzi a kobliháři jsou ovšem z blogu kobliháře Nožičky nadšeni jak jinak,třeba Vás opět přetiskne Olšer ve své žumpě,ten dobře ví kam patříte....

30 11
možnosti
Foto

Štětina - býval členem KSČ, v Evropském parlamentu za TOP 09, v současné době kritizuje KSČM i TOP 09

Telička - býval členem KSČ, v Evropské parlamentu za ANO, v současné době kritizuje KSČM i ANO

Jednou komunista, pořád komunista. (dá se číst: bezpáteřní podrazák, který vždy upřednostňuje vlastní prospěch, nespolehlivý)

14 4
možnosti
LB

Platí to i pro Miloše Zemana a Andreje Babiše?

21 0
možnosti
PB

...... tento chameleon, v pravém smyslu slova, už nikam a za nikeho kandidovat nemusí a nebude. Za tu špinu, co celou dobu kydal na republiku, si vysloužil love na tři životy,- ...... mu tu bruselskou rentu tak nějak přeju,- ať táhne k čertu !

6 3
možnosti
VS

Tuhle jste mi nabízel lekci českého jazyka. Asi vám uniklo, že jsem souhlasil, takže se ptám znovu - kdy a kde se potkáme?

0 0
možnosti
Foto

výborně. o jednoho donašeče v EU méně

8 7
možnosti