Karel Trčálek se mýlí: Česká televize je naše jediné objektivní médium!

Ještě štěstí, že se přes veškeré snahy agentů v Babišových službách, jako jsou například členové Rady ČT Lipovská, Matocha či Veselý, nepodařilo veřejnoprávní televizi zakázat nebo ji zprivatizovat a dostat do rukou Babiše.

Ještě štěstí, že se přes veškeré snahy mnohých nepřátel demokracie v naší zemi, řízených s největší pravděpodobností z Ruska, nepodařilo naši veřejnoprávní televizi zakázat nebo ji privatizovat a dostat do rukou tohoto podvodníka, který je v současné době dokonce premiérem naší země! Vždyť nebýt naší objektivní České televize, tak by představitelé demokratické opozice neměli vůbec možnost oslovit své potenciální voliče, a především vyvracet všechny lži, kterých se na občanech dopouští naše podvodem zvolená vláda. Dokumentuje to ostatně i následující rozhovor dvou sousedů na Valašsku při odklízení sněhu.

Soused 1: Tak je se daří, Pavle?

Soused 2: Ale nestojí to za nic, Petře. Člověk má jen den ode dne čím dál větší vztek. Jen se na to podívej: tolik krásného prašanu a člověk musí být kvůli těm Babišům, Hamáčkům a Blatným zavřený doma a ani zasportovat si nemůže!

Soused 1: No máš pravdu, že skiareály by konečně otevřít mohli, tam by se nákaza asi moc nešířila, a navíc by tam aspoň někdo kontroloval pořádek. Ale ty jsi přece vždy býval spíš běžkař než sjezdař. A na běžky jsou dnes podmínky přímo ideální. Nechystáš se vyrazit do stopy?

Soused 2: To víš, že bych vyrazil zrovna. Ale loni při velkokarlovickém maratonu mi nějaký magor přišlápl a zlomil hůlku – určitě to byl nějaký volič ANO nebo ČSSD, který se mi chtěl pomstít! A kvůli těm zločincům ve vládě, co zavřeli obchody, si ani nemohu koupit nové hůlky!

Soused 1: Tak to je škoda. Ale proč sis, Pavle, nové hůlky už dávno neobjednal přes e-shop? Internet přece máš.

Soused 2: To sice mám, ale nebudu přece nějakým zlodějským přepravním firmám platit stovku za poštovné. A kromě toho jsem plně věřil naší demokratické opozici, že ten nouzový stav už v parlamentu neprojde a já si budu moct zajet hůlky koupit do Vsetína. A oni svůj slib jako vždy dodrželi, jenže ti ničemní babišovští hejtmani to zase zkazili! Včetně toho našeho. To Čunek před ním, to byl jiný formát! Nejenom, že uměl zatočit s nepřizpůsobivýma, ale chtěl nám navíc postavit doslova za babku novou krajskou nemocnici a s Babišem by si kdykoliv vytřel zadek!

Soused 1: No ten náš hejtman je pravda z ANO, ale co jsem před chvílí četl v Mladé frontě, tak pro to, aby byl pořád stav nouze, byli všichni hejtmani. Dokonce i ti z ODS…

Soused 2: Pavle, proč proboha pořád čteš tu Mladou frontu? Ti jejich pisálci přece píší v Babišově žoldu a lžou víc, než Rudé právo před listopadem! Pamatuj si, že jediné objektivní médium, které nelže, je dnes Česká televize! Sleduješ ji aspoň někdy?

Soused 1: No spíš jenom sport, včera jsem se třeba díval na biatlon a na rychlobruslení. Moc jsem fandil Sáblíkové, ale dojela až pátá, což mě trochu zklamalo. Ale předtím byla na tři kiláky těsně druhá, je to prostě pořád borka.

Soused 2: Ale houbelec! Už je dávno za zenitem a doufám, že už ji novináři do první desítky nejlepších sportovců nikdy nedají. Stejně ji tam dávali jen díky tomu, že tenkrát převzala vyznamenání od Zemana! A vůbec: sledovat tak nudný sport jako rychlobruslení je ztráta času. Kdyby sis včera po obědě raději pustil Otázky Václava Moravce a večer pak 168 hodin Nory Fridrichové, tak bys udělal mnohem líp a nedíval mi při úklidu sněhu tak hloupé otázky!

P. S. Svým případným oponentům v diskusi dopředu vzkazuji: samozřejmě vím, že humor nepatří mezi mé silné stránky, ale jak se říká, zakázané ovoce nejvíc chutná. A také je třeba aspoň někdy ocenit úsilí kolegy Karla Trčálka za jeho časté polemiky s jinými blogery a jelikož jeho dnešní blog byl navíc  zaslouženě vybrán na titulní stranu, tak mi bylo ctí pokusit se na něj "po trčálkovsku" zareagovat.   

Autor: Josef Nožička | úterý 16.2.2021 13:40 | karma článku: 30,58 | přečteno: 1063x