Děkujeme za pochopení.
Bucharovic
Mňam mňam
Jo jo, tak prasečí nožičky bašta a kobylky jsem taky jedl. Mně připomínaly buráky. Jestli se bude lidstvo množit takovým fofrem, tak se asi i my tady u nás dočkáme řízku z umletých larviček, takže já bych docela začal trénovat. Jo, vzpoměl jsem si, že jednou mi zůstala nožička cvrčka mezi zuby. Nepříjemná záležitost. Pak jsem si teprve uvědomil, že místní je přd polykáním odtrhávají... Ahoj Vláďa Kroupa
L.O.N.
Re: Mňam mňam
Víš, že mě to nepřekvapuje? Není to přímo součást výcviku?
jonathan 33
Dobré prase všechno spase
všechno stráví, po ničem se neotráví. Mimo těch brouků bych to asi také mohl.
handour
začalo to slibně...
ale jak jsem četla, resp. koukala dál....šla bych do toho taky
Libore, takový havěti je u nás habaděj, tak bys mohl mít taky na blogu svůj kuchařskej koutek, navíc originální...třeba nějaká krysa plněná mandelinka bramborovejma s propečenýma pavoučíma nožičkama..
L.O.N.
Re: začalo to slibně...
Nechci konkurovat Vláďovi Kroupovi. Ale možná ještě rozeberu tu pekingskou kachnu - to je taky docela zážitek.
Jinak mám obavy, že u nás by mi tak nechutnalo, i když většina té havěti tu opravdu žije. Kobylky určitě.
- Počet článků 359
- Celková karma 13,52
- Průměrná čtenost 3233x
www.libornovotny.cz
www.libornovotny.cz/Vikend
Na blogu iDnes od roku 2007.
Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.
Můj kanál
Around the world with Libor Novotný
na YouTube má cca 15.000 odběratelů.