- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jo jo, tak prasečí nožičky bašta a kobylky jsem taky jedl. Mně připomínaly buráky. Jestli se bude lidstvo množit takovým fofrem, tak se asi i my tady u nás dočkáme řízku z umletých larviček, takže já bych docela začal trénovat. Jo, vzpoměl jsem si, že jednou mi zůstala nožička cvrčka mezi zuby. Nepříjemná záležitost. Pak jsem si teprve uvědomil, že místní je přd polykáním odtrhávají... Ahoj Vláďa Kroupa
Víš, že mě to nepřekvapuje? Není to přímo součást výcviku?
všechno stráví, po ničem se neotráví. Mimo těch brouků bych to asi také mohl.
ale jak jsem četla, resp. koukala dál....šla bych do toho taky
Libore, takový havěti je u nás habaděj, tak bys mohl mít taky na blogu svůj kuchařskej koutek, navíc originální...třeba nějaká krysa plněná mandelinka bramborovejma s propečenýma pavoučíma nožičkama..
Nechci konkurovat Vláďovi Kroupovi. Ale možná ještě rozeberu tu pekingskou kachnu - to je taky docela zážitek.
Jinak mám obavy, že u nás by mi tak nechutnalo, i když většina té havěti tu opravdu žije. Kobylky určitě.