Mám mírové řešení pro „mladé komunisty“

Pokud je společnosti skutečně nespravedlivá a třídní rovnost patří všem, půjde to i bez zabavování majetku a bez krveprolití. Konec třídní společnosti bez nutnosti bezpráví!

 

Doposud se všichni komunisti snažili zničit kapitalisty, zničit zaměstnavatele, zničit živnostníky, jako "vyšší kastu" a nastolit rovnost v kastě "nižší", v kastě zaměstnanců. (Nehledě na to, že toto dělení na vyšší a nižší kastu v podstatě sami vytvořili, přitom jsou si přece lidé rovni bez ohledu na majtek či práci kterou dělají!) To pochopitelně nemohlo nikdy fungovat a nikdy fungovat nemůže, nikdo nechce být zařazen do "nižší kasty" z majitele na zaměstnance z živnostníka na zaměstnance, tak jak chtějí koministé "rozvnoprávnit" všechny lidi světa.

Zaměstnanci budou vždy nespokojení, dokud budou zaměstnanci, vždy se budou cítit na nízké úrovni, i když na ní budou všichni lidi "rovně". Na truc se pak většina zaměstnanců bude zase flákat, rovněž i ředitelům státních podniků – také zaměstnancům bez větší odpovědnosti nebude nikdy doopravdy záležet na rozvoji podniku, když za to nebudou náležitě ohodnoceni.

Všechno dělali a dělají komunisté doposud špatně, přitom měli a mají celou dobu řešení na dosah! Všichni mohu být spokojení, všichni mohou pracovat a všem bude záležet na svém podnikání, když to vezmou z druhé strany!

Komunistům vadí, že kapitalisté dělají z lidí „otroky“, ale přitom jsou to oni sami, kteří se o to nejvíc zasazují svojí politikou, pokud chtějí rovnost třídní, proč to neudělají naopak?

Stačí zrušit institut zaměstnanec!

Pak budou všichni buď „živnostník“ nebo „majitel podniku“! Všichni budou ve „vyšší kastě“ a nikdo už nebude mít potřebu „vyšší kastu“ rušit jako „vykořisťovatele“, všichni budou „vykořisťovatel“.

Každý živnostník si bude určovat sám, za kolik bude dělat, kolik hodin bude dělat, pro koho bude dělat a nikdo ho už nikdy nebude moci vykořisťovat a každý majitel podniku si bude muset domlouvat živnostníky na úkolovou práci, podle toho kolik práce aktuálně bude mít a bude jim muset zaplatit tolik, kolik si oni skutečně zaslouží (nabídka / poptávka po práci).

Každý si vydělá podle zásluh!

Bude nulová nezaměstnanost!

Už žádné fronty na pracovních úřadech!

Už žádné potupné vyhazovy!

Už žádné potupné přijímání zaměstnanců!

Už žádná potupná tříměsíční zkušební doba!

Už žádné potupné uprošování zaměstnavatele o dovolenou!

Už žádné hádky o proplácení nemocenské!

Už žádné potupné propustky k doktorům!

 

V podstatě všechna komunistická přání budou splněna! Řešení rovné společnosti mají na dosah, bez krveprolití a bez kradení majetku!

A navíc se to nijak nevylučuje se státní sociální pomocí nemohoucím, invalidům, důchodcům a dětem.

Starého psa novým kouskům nenaučíš, jak bylo dneska v Glose na iDnesku, ale co na to „mladí komunisté“?

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Novotňák | pondělí 15.3.2010 12:53 | karma článku: 11,23 | přečteno: 686x
  • Další články autora

Petr Novotňák

Proč NE nulové DPH na energie?

24.10.2021 v 23:03 | Karma: 9,20

Petr Novotňák

Teorie všeho? Proč ne!

20.10.2021 v 1:14 | Karma: 12,38

Petr Novotňák

Panamské papíry někoho nas.r.ó

7.10.2021 v 21:49 | Karma: 11,25