Cirkus politika

Všechny politické strany by měly mít znaky povinně v pouze šedé barvě. Rychlé střídání barev ve sněmovně vyvolává dojem diskotéky. To jsou neustálé rošády, že někteří slabší jedinci z toho dostávají epileptický záchvat.

Tak jsem četl, jakých všech organizací jsme ve světě členem. Za účast v těchto organizacích platíme samozřejmě členské poplatky. Některé výzkumy však mají velký smysl. Například víte, proč jsme členem organizace pro výzkum mimozemských civilizací?

Aby si koaliční strany vzájemně rozuměly. Takovou dobu se tyto a jiné organizace zaměřují na hledání mimozemšťanů, že se až musím smát, jak špatným směrem jsou ty teleskopy namířeny. Ve skutečnosti se stačí podívat na Poslaneckou sněmovnu, a jiný svět je rázem objeven.

Nechápu, proč nám NATO vyčítá, že nedáváme na obranu dostatek prostředků. Vážně nerozumím tomu, proč se nám spojenci smějí, když někde vyšleme jen dvě stíhačky? Vždyť ty dvě naše stíhačky jsou stejně drahé jak deset Amerických.

Když už jsme u té obrany, nedávno jsem četl, že Česká armáda je až v takové krizi, že se v případě napadení nedokáží naše vojska zásobovat ani na vlastním území. To je smutné, protože naši zákonodárci nás zásobují sliby už od revoluce.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Matěj Novobilský | pondělí 2.6.2014 18:27 | karma článku: 7,90 | přečteno: 221x