Skvělý plán Vojtěcha udělá tečku za Covidem.

Přestože činnost vlády nedává příliš smysl, poslední opatření vlády snad už konečně ukončí šíření viru populací ... protože se všichni nakazí.

Vláda opět zaútočila na neočkované a ztížila jim život tak, že už toho mají plné zuby i někteří očkovaní. Nicméně se jedná jen o odvrácení pozornosti od skutečného řešení problému, kompletnímu promoření společnosti. Je celkem jasné, že očkování nebrání přenosu viru a očkovaní roznášejí vir po celé Evropě, protože se nikde nemusí testovat. Denně máme desítky tisíc pozitivně testovaných, přestože větší část společnosti není vůbec testována. Je jich nejspíš mnohem více, než oficiální čísla ukazují. Velmi rychle tak dojde k totálnímu promoření společnosti. A jak víme, prodělání Covidu vede k robustní imunitě, která  může tuhle epidemii ukončit.

Konec ironie.

Nesmyslnost vládních opatření při boji s Covidem je neskutečná a dala by se charakterizovat do čtyř bodů:

1) Nemocní rizikoví se neléčí a zůstávají doma bez lékařského dohledu, dokud se u nich neobjeví vážné problémy, pak už bývá často pozdě.

2) Očkovaní se nemusí testovat a jsou podporováni vládou a za pomoci hygieny virus šíří do všech koutů. Již bylo podáno i trestní oznámení.

3) Zdravým lidem je zakázán vstup k holiči, do restaurací na oběd a na kulturní a sportovní akce.

4) Lidé, kteří Covid prodělali a jsou téměř imunní proti reinfekci, nikam nesmí, pokud se nenaočkují.

Nepřijde mi to jako boj proti Covidu, ale je to boj proti neočkovaným.  Příště by se mohlo bojovat proti obézním a donutit je k dobrovolnému pravidelnému běhání.  Abych neťal jen do vládních politiků, tak Marian Jurečka, který se nechal vyfotit s nápisem "Nedovolíme další lockdown", už svůj předvolební slib opouští. A samozřejmě tepe do neočkovaných a obhajuje podobně nesmyslné motivační prostředky, jako brutální kampaň proti Covidu. Obávám se, že příchodem nové vlády se nic zásadního nezmění.

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Novák | čtvrtek 18.11.2021 7:55 | karma článku: 46,96 | přečteno: 14412x