Zemanova hrůzovláda drtí republiku

A bude hůř, protože díky jeho zdravotnímu stavu se můžeme dočkat i toho, že si nás do toho pekla vezme sebou!

To co si dovoluje náš (zatím ještě nový) prezident Miloš Zeman si nedovolil snad ani Stalin či Hitler! On totiž, stejně jako tito dva krutovládci využil možností daných mu zákonem země, ve které byl zvolen a využil je k získání neomezené moci!

A trvalo mu to velmi krátkou dobu! Během několika týdnů získal na svou stranu jednoho státního zástupce a udělal z něj prokurátora, získal na svou stranu ředitele jednoho policejního útvaru a udělal z něj kovaného esenbáka a… A udělal si z nich vykonavatele své politické zvůle.

Tito Zemanovi pohůnci (neplést si prosím s panem Pohůnkem) rozpoutali policejní puč, po kterém z vlády vedené Miroslavem Kalouskem, vlastně Petrem Nečasem, nezůstal ministr na ministrovi. Tito kvazizastánci práva rozprášili to jediné, co tento stát drželo pohromadě, a ohrozili nejen bezpečnost malé zemičky uprostřed Evropy, ale ohrozili i její suverenitu a tím pádem i její setrvání na mapě světa!

Jenže ani to našemu diktátorovi nestačilo a rozhodl se k dalšímu úderu na nejcitlivější místa naší demokracie. Dovolil si tu neskutečnou drzost a do své kanceláře dosadil lidi ze svého okolí! Jen diktátor se obklopí lidmi, kterým věří! Demokrat se většinou obklopí svými odpůrci…

A potom přišla rána největší! Dovolil si jmenovat předsedou vlády (v laické i odborné mluvě premiérem) někoho, kdo není členem parlamentní strany. Někoho, kdo neprošel mlýnem posledních parlamentních voleb a proto nemá ve vedení státu co dělat! Co na tom, že to není první (a ani druhý) případ podobného jednání hlavy státu, tentokrát je to jiné.

Tentokrát to udělal prezident, kterého nikdo nechce, nikdo ho nemá rád a je jen na ostudu pro celou republiku! Prezident, který se na Hradě octnul jen podvodem a jehož voliči nestojí ani za to, aby se s nimi bavily úřednice sociálních úřadů.

A ministři vlády, kterou nikdo nechce, začali úřadovat! Vyhodili ředitele našich luxusních železnic, zpochybnili (a zrušili) výběrové řízení na ředitele Národního divadla a chystají se udělat další kroky k tomu, aby vše fungovalo přesně podle toho, jak to ten diktátor chce…

Jenže diktátor dostal ránu z míst, odkud jí určitě nečekal. I když celý svět ví o tom, že diktátor snídá, obědvá i večeří jen tvrdý alkohol a prokládá to stovkami cigaret (psali to v novinách) tak samotný vládce to bral na lehkou váhu!

A je to tady! Konzilium lékařů přišlo na to, že náš prezident trpí cukrovkou! A může se tomu někdo divit? Vždyť ten uzurpátor moci se krmí takovými svinstvy, jako je například tlačenka, jitrnice a dokonce pozře i vepřové koleno! To si nedovolil žádný jeho předchůdce!

A diktátor dokonce kouří! Ve světě, ve kterém se budou vystřihávat kouřící scény i z filmů pro pamětníky (Kristián bude kratší, než reklamy do něj vložené) se kouření nenosí! Kouřící prezident by měl abdikovat.

Německy píšící média už to odhalila, ale u nás to stále bereme na lehkou váhu. Zemanovi přátelé obsadili Prahu (už je tam vedoucí kanceláře prezidenta a vedoucí úřadu vlády), obsadili stát (je tam nový premiér) a obsadili sociální sítě (slečna Kateřina má účet na facebooku)…

Ale my si to nenecháme líbit! Kulturní fronta (té lidé věří) se dnes rozhodla vyrazit do protiútoku a snad toho despotu svrhne! Jenže už na to nemá dost času, protože se blíží hodina, kdy uzurpátor jmenuje dalšího premiéra. A potom to bude těžší, protože poslancům za ODS bude proti srsti pomlouvat svého otce zakladatele.

Nechápete? Když už má být ve funkci premiéra odborník, tak proč to nemůže být ten největší odborník, kterého kdy tato zem nosila!

 

Zdá se vám to, co jste si přečetli jako nesmysl? Nedivím se vám, ale pokud si přečtete některé novinové a internetové články, blogy či diskuse pod nimi, tak zjistíte to… Zjistíte to, že se najdou i lidé, kteří to tak vidí! A taky to, že se najdou politici, kteří vymýšlejí katastrofické scénáře, kterým sami nevěří, ale čekají to, že jim tyto přinesou politické body.

Politika už totiž dávno není o tom, jak budeme spravovat okres, kraj či stát! Je o tom, jakého si najdeme nepřítele, jak ho v očích voliče zdémonizujeme a jak se připravíme na další volby… A démonizace současného prezidenta je vrcholem umu PR oddělení všech (momentálně zprofanovaných) politických stran. Už nemusí nikoho hledat, nepřítele jim zvolili samotní voliči! Přeji hezký večer.

 

P.S. Vím, že je to nesmysl, ale přesto bych chtěl slyšet poslance po tom, až Zeman pověří Václava Klause sestavením úřednické vlády…

Autor: Pavel Nitka | čtvrtek 1.8.2013 21:35 | karma článku: 26,47 | přečteno: 1415x