Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda těch dvou posledních odstavců, bez nich byste to možná dotáhl i do "Zaujalo nás..."

0 0
možnosti
Foto

Vašemu slepému obdivu ke špíně v politice, kterou právě zažíváme, nerozumím...a asi ani nechci. Zeman je manipulátor...a země pomalu okupována jeho patolízaly. Smutné je, že prostí tomu tleskají....nenávist pohání právě zemanovce. V boji proti "nepříteli" se neštítí ničeho...

2 5
možnosti
DD

Nemohu s Vámi souhlasit, pane Volko. Ta špína tady byla a právě se vymetá. Třeba takový pan Žalud a ČD - to bylo asepticky čisté? ND se chystala povedená partička rozkrást, postupně zprivatizovat - to by se Vám líbilo? Nevěřím ...

4 2
možnosti
FZ

Skvělé,úžasné no prostě geniálně napsáno a jestli to nevíte,tak teď si Zeman střihne v Národním místo Krajča Richarda III. a to teprve bude mazec,takže všichni jeho voliči do fronty na lístky.Je to konečně role pro Něho,Největšího,Nejchytřejšího a Nevtipnějšího.

To bude opon!!!;-D

3 0
možnosti
ZM

To víte, na vaše skvělé příspěvky si nikdo lístky kupovat nebude. Škoda. ;-D

2 2
možnosti
PK

Zeman si jmenoval vlastní vládu, aniž by se o tom s kýmkoli radil. Ta jeho vláda nemá žádný mandát, ani důvěru parlamentu, a přesto už řádí na ministerstvech a ve státem vlastněných podnicích jako černá ruka. Ministr kultury prohlašuje, že do konce srpna vypíše na cosi nové výběrové řízení - zjevně má ujištění od nejvyššího, že nadcházející hlasování o důvěře vlády bude jenom komedie sloužící k pobavení vrchního vedoucího odborníků. Zeman už jasně demonstroval, že ústava pro něj neznamená víc jak cár papíru. Jím dosazená vláda tam klidně může zůstat až do parlamentních voleb, a možná i šílená myšlenka, že bude vládnout až do konce Zemanova volebního období, není pro Zemana dostatečně šílená.

A tady se ještě pořád najde dost lidí, kteří tomu tleskají? Já teda nevidím moc velký rozdíl mezi tím, jak se k moci dostával Hitler nebo Gottwald, a mezi tím, co právě dělá Zeman. Ale zdá se, že hodně lidí stojí o pořádky, které tady tito jmenovaní velikáni zaváděli a chtějí to mít znovu. Včetně vás, pane Nitko.

3 4
možnosti
ZM

Vám se zdá? Asi máte hodně divoké sny.

4 2
možnosti
JM

Opravdu osvěžující počtení po ránu! Karma R^

3 0
možnosti
AJ

Já si, pane Nitko,myslím, že dnes média budou probírat Zemanovu prostatu... protože přece veřejnost má právo na informace a Karel je dal, každý si mohl v lednu zkontrolovat, že je Karel zdravý!;-D;-D

5 2
možnosti
Foto

vám z toho KS jednou praskne žilka

1 0
možnosti
DH

Karma:-)R^. Je až s podivem, kolik lidí, diskuterů, blogerů myslí, to, co jste napsal v první částí, vážně.

5 0
možnosti
Foto

Jste vedle ve všech třech bodech:

1) Prezidenti nepověřujou nikoho, s kým nejsou předem domluvený, že to vezme. Ztráta posledního pokusu nehrozí.

2) Klaus by to vzal. A moc dobře by chápal, že druhý pokus vůbec neznamená, že je horší než Rusnok. Ale není ve hře. Jeho kandidatura by byla nezdůvodnitelná.

3) Rusnoka Zeman podruhé nepověří proto, že už vyslovil podmínku 101 podpisů a až je dostane (a on je dostane), shodil by se, ba zesměšnil, kdyby nedržel slovo. Mimochodem, Rusnok by měl napodruhé mnohem větší šanci: zbavil by se Fischera a Balvína, čímž by projevil "dobrou vůli", a napodruhé by ho volili (nebo odchodem zvolení umožnili) všichni, kteří nechtějí Mirku, protože poslední pokus je předem její.

1 1
možnosti
Foto

patřilo dolů pod Lumíra Vithu - idnes dnes blbne

0 0
možnosti
DD

R^ Dobrý článek! I když jsem se také ze začátku zarazil ...:-)

4 0
možnosti
Foto

Díky! Já se taky na začátku zarazil... ale potom jsem se odrazil a dopadlo to tak jak to dopadlo... ;-)

3 0
možnosti
Foto

Já s váma, pane Nitko, v tomto v podstatě spíš nesouhlasím, ale klikl jsem vám karmu, protože část pravdy máte a napsal jste to chytře, obratně.

0 0
možnosti
Foto

Díky... Já rád píši chytře a obratně, jenže většinou se to moc nedaří.:-)

1 0
možnosti