Tak ještě týden a máme to za sebou…

Na Vánoční cukroví se nikdo ani nepodívá, natož aby to jedl, bramborový salát bude okupovat místo v lednici a překážet něčemu zdravějšímu a my… My budeme zase o jedny Vánoce starší.

A přitom jde jen o jeden večer. Večer na který nás obchodní domy připravují už od září a kterému nikdo neunikne. Štědrý večer je prostě něco, co nás nikdy nenechá chladnými.

Křesťané si připomenou narození Spasitele, ateisté si dají pořádně do nosu, militantní ateisté si zanadávají na to, že jim křesťané ukradli pohanské svátky zimního slunovratu a všichni společně počkají na to, co jim nadělí Ježíšek. Nebo Santa?

Televize se budou předhánět v tom, která dříve odvysílá ságu o plastelínových chobotnicích a ta Česká odvysílá tři premiérové pohádky. Lidé si zanadávají, jaká to zase byla kravina a počkají si na Silvestra. Ten bude pro většinu lidí taky stát za exkrement a tak se start do Nového roku zase nepovede. Jako loni, předloni, před předloni… Jako v roce 1970, 1975...

Přesto všechno bych chtěl všem čtenářům svých blábolů popřát krásné prožití Vánočních svátků, nádherný konec roku a co nejlepší začátek toho roku příštího. Toho roku co má 365 dnů a 52 týdnů. 52 nedělí a něco okolo tří set ranních otravných budíků. Přeji vám hezký poslední adventní týden.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Nitka | neděle 18.12.2016 16:26 | karma článku: 18,08 | přečteno: 479x