Proboha! Na scéně je sexismus!

Tak se nám nějaký německý politik projevil jako sexista! Pochválil novinářce hrudník a urazil tím všechny ženy světa!

Na světě je asi šedesát procent žen ( možná více, možná méně) a všechny jsou pobouřeny! Nějaký Helmut, který se cpe do vedení evropského státu pochválil ženě poprsí! To je strašné!!!
Vždyť ženy nechtějí, aby se muži o jejich poprsí zajímali, ony svá prsa schovávají, stahují je obinadly a pokud se potkají s mužem, tak se cudně otočí zády... Proboha, jak schovat zadeček?
Ale jinak o svůj hrudník pečují. Hledají ten správný silikon, který neohrozí jejich zdraví a tvary které neohrozí jejich profil! A pro koho to asi dělají?
Pak se objeví ten, který to opravdu ocení.... Uvidí to nádherné poprsí (proto se ty operace dělají) a zamiluje se! A potom už budu žít jako princezna (podle věku) či královna...
A kdopak to dělá? Dělají to ženy a jsou na to někdy i hrdé! A teď se najde žena, která žádný chirurgický zákrok nepotřebovala, je žádoucí, je krásná a nějaký politik ji to dá najevo.... A politik je prasák (když řekl to, co si myslí devadesát procent mužů), nemá co dělat v politice (jako stejné procento mužů... i žen) a urazil všechny ženy!
A tak se chci zeptat... Chci se zeptat všech žen. Opravdu vám vadí, že se mi líbíte? Opravdu vám vadí, že občas pozoruji vaši postavu? A opravdu mne zažalujete, až někde řeknu... Řeknu, že se mi líbíte a že máte hezká prsa ? Nebudu se zlobit a předstoupím před soud! Je to přece sexismus a ten zaslouží trest... Přeji hezký večer.

.

 

Autor: Pavel Nitka | úterý 29.1.2013 20:09 | karma článku: 27,70 | přečteno: 1324x